Красота и мода

15 Kurtis Модерни плюс размер за 2018 г. в Индия

Pin
Send
Share
Send


Ето и задоволителните костюми за жените в плюс размери. Цялата свръхмодерна и изтънчена колекция не съществува само в куртас с нормален размер. Съществуват също живи нюанси и модели в гамата за дамите с по-голям размер. Всички в ежедневни облекла за традиционно износване и отново в модерен носи, дизайните съществуват в плюс размери, както добре.

Най-добър плюс размер на Kurtis за 2018 г. в Индия:

Тук са Топ 15 плюс Kurtas и Kurtis за стилните жени,

1. Красивият лимонов и сив плюс размер:

Тук е най-уникалната цветова комбинация от два цвята сив и жълт. Отпечатаният шаблон в жълтия материал е връхната точка на този курти. Това е най-простата, но все още изключителна гама от памук плюс размер kurtis.

2. Асиметричен черно-бял печат плюс размер:

Изпълнете гардероба си с тази сладка и красива колекция от асиметрична граница на този курти. Той е подгънат в краищата на границата с черно-бели отпечатъци като едностранен шаблон. Другата страна е обикновена черна и това е biba plus size kurti.

3. Phulkari Работен Светло Кафяв Плюс Размер Kurta:

Тази чиста кафява коприна с флукари ви дава истински традиционен вид. Той е уникален, отрязан отклонение и подходящ за дамите от над размера. Този pkurta има три четвърти ръкава и има шиен тип яка.

4. Сив и черен памук Плюс размер:

Обърнете внимание на това черно и сиво затъмнено курти, което е с пълни ръкави. Той има модерен преден едностранно разрязан шлиц, който придава изключителна форма за преодоляване на неравната форма на тези жени с размер плюс. Заедно с това, тези памучни плюс куртис имат апликации с бутони отпред.

5. Оранжеви районни печат плюс размер:

Този плюс дизайнер Kurti е три четвърти ръкава и е направен с красивия нюанс на портокал. Той също така има уникален дизайн, релефен с бели отпечатъци по ръкавите и гранични линии за куртите. Тя е от тип kurti.

6. Жълто проверен плюс размер:

Вземете тези памучни плюс марка kurtis, които ви дават тази прекрасна и зашеметяваща форма на вашето тяло. Това облекло попада в категорията на дълготрайния куртис и има три четвърти ръкава. И това има жълто проверено скрито плачене по целия курти.

7. Дължина на глезена Плюс Размер Kurti:

Искате ли идеалния черен цвят на куртите, който има черно-бели шарки на него? Тогава това е точният избор, който търсите. Този дизайнер курти има три четвърти ръкава и обикновен черен материал от шифон е покрит с черно-бял дизайнерски печат на границата и в двата ръкава.

8. Украсена Royal Blue Plus Размер:

Има много колекции на Kurtas и kurtis заедно с тези плюс размер kurtis в Индия. Сега просто погледнете към това кралско синьо засенчено курти, което е кратка категория. Той има три четвърти ръкава с многоцветна бродерия в областта на шията и в ръкавите. Това е перфектно етническо носене.

9. Обикновен Жълт Плюс Размер Туники Курти:

Задръжте дъха си, за да погледнете по този начин обикновен основен памучен материал, покрит с памук, който е достъпен за дамите от големи размери. Това са жълтият цвят Плюс размер, който е твърде модерен и съвременен. Той има три четвърти ръкава и е от туника тип kurtis.

10. Индиго печат плюс размер Kurti:

Открийте тази нова и най-новата колекция от плюс размер Anarkali kurtis, който има уникален отпечатан шаблон в нюанс Indigo. Той има флорален и кръстосан шаблон върху целия материал и този тип курти е предпочитан за дамите, които искат да носят куртис с дължина на пода.

Виж повече: Плюс размер туники в Индия

11. Право нарязан плюс размер Kurta:

Ще се влюбите в тази курта с един поглед. Тя е украсена с изцяло черни и бели нюанси в цялото тяло. И ръкавите му и границата на шията са само от жълт материал. Той има три четвърти ръкава и е от тип срязан модел.

12. Обикновена светлина Shade Плюс Размер Kurti:

Ето и най-новата колекция за дамите, които биха искали да носят модерен памучен материал с лека козина kurtis. Кюртисът с размер biba plus е с три четвърти ръкава и има мрежеста граница на материала в ръкавите си, както и на границата на куртите. Този дизайн прави подчертаващата апликация на облеклото.

Виж повече: Плюсови костюми плюс размер

13. Красиви оранжеви и розови плюс размери:

Къртът с нормална дължина плюс размер е от памучен материал от оранжев цвят с парченца розови нюанси. И има квадратни проверки по целия материал, който формира уникалния си дизайн. Този тип kurti е с нормална дължина и може да бъде несъответстващ на всеки подходящ нюанс на гамаши.

14. Носете дизайнер плюс размер:

Не пропускайте тази автентична колекция от няколко цвята, украсени с този сатенен материал. Този дизайнер курти има три четвърти ръкава и е от тип яка тип врат. Този многократен сенчест курти има флорални щампи по целия материал. Широко подхожда на дамите с по-големи размери и следователно е предназначен за куртис плюс размер дизайнер.

15. Разкошен розов плюс размер:

Ето обикновената основна колекция от дълги курти, предназначена за жените, които са с наднормено тегло. Тези по-дълги кюрти са напълно изчистени и са розово засенчени поли памучни материали. Те имат уникален дизайн в ръкавите си и на границата на kurtis. Той идеално подхожда като ежедневно облекло.

Отсега нататък има красиви начини за украса и надграждане с тези забележителни дрехи. Въпреки, че се показваме със старата, остаряла мода, можете да изберете този стилен начин да обогатите външната си красота. Обърнете точен поглед към тези колекции и изберете един за вас сега.

Виж повече: Дълги Куртис с гамаши

Гледай видеото: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send