Красота и мода

Неща за запомняне, докато раждат близнаци

Pin
Send
Share
Send


Да бъдеш майка е достатъчно основание да си щастлив, но какво, ако откриеш, че ще бъдеш майка на две деца? Ще бъдете претоварени с емоции и смесени чувства, които ще ви напомнят за всички отговорности, които носите на рамото си. Е, тогава в тази статия ще ви дадем подробности за нещата, които трябва да запомните, когато сте бременна с близнаци.

Бременните с близнаци със сигурност ще повдигнат много въпроси в ума си и това е за какво сме тук. Чрез тази статия се надяваме да изчистим всички съмнения, които може да имате в ума си. Но преди всичко е, че не трябва да стресвате тъй като може би не сте единствената жена, която доставя близнаци и че има много жени, които вече са доставили близнаци успешно.

Виж повече: Причини да не се бременна

Какво да си спомняме преди раждането на идентични близнаци?

Ако сте бременна с близнаци времето играе наистина решаваща роля в живота ви, тъй като можете да започнете да очаквате бебетата по всяко време между 33-38 седмици, което се счита за обичайното време за доставка на близнаци и по този начин да се избегне хаос в последната минута. може да остане добре организирана предварително.

Специалността на двойната бременност е, че за разлика от единичната бременност трябва да прекарате няколко дни в специални грижи, тъй като някои от бебетата може да се нуждаят от нея. За по-безопасни резултати трябва да се обадите на Вашия лекар и да говорите за възможностите за раждане, тъй като близнаците имат предварително - зряло раждане. Изберете най-добрата и най-безопасна болница за благосъстоянието на вашите бебета и имате готов комплект за оцеляване по майчинство и други необходими неща като рокли и други неща, които да помогнат на вас и вашите близнаци след раждането.

Въпреки това симптомите на двойния труд са подобни на тези на единичен труд. Когато бебетата са достатъчно зрели, главата им се забива в таза, а слизената запушалка се отстранява и водата се разкъсва. В този случай контракциите са чести, редовни и по-силни.

Сред опциите за доставка на близнаци има:

1. Вагинално раждане

2. Цезарово сечение

Виж повече: Как да направим план за раждане

Вагинално раждане:

Ако планирате, тогава трябва да го планирате напред с лекаря си, като обсъдите предимствата на бебето чрез този метод, а също и методите за облекчаване на болката след раждането и ако ултразвуковото сканиране разкрива позицията на вашето бебе и ако фетуса е в главата надолу позиция, тогава трябва да изберат за вагинално раждане.

Цезарово сечение:

Въпреки това, ако сте имали цезарово сечение по време на първата си бременност, тогава лекарят няма да ви посъветва да отидете за вагинално раждане

Въпреки това, ако сте имали цезарово сечение по време на първата си бременност, тогава Вашият лекар вероятно ще Ви посъветва да отидете на вагинално раждане.

а. За вагиналното раждане, след като сте получили първото си дете, лекарят ще провери как е поставено следващото бебе. Ако правилното положение е непокътнато, водата ще се счупи и второто бебе ще се роди, докато шийката на матката се разширява.

б. Винаги можете да изберете да преминете през цезарово сечение, докато няма рискове и усложнения.

Виж повече: Как да раждаме у дома

Разбира се, времето за възстановяване не е същото като това при нормална бременност, но не бива да сте нещастни поради това, че вашето дете има брат си от раждането и имате две бебета, които жадуват за вашето внимание. Гордееш се, че няма да си?

Гледай видеото: Вибрационната Вселена The vibrational universe (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send