Красота и мода

15 Последни червени дизайни Kurti за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Курта е една дума, която никога няма да напусне гардероба. Kurtas се намират в почти всеки стил на облекло. Дизайнерите винаги са в движение, поддържайки продължаващата тенденция и получавайки по-нови стилове на обличане в модата. Бъди мъже или жени и разбира се, които могат да забравят децата, всички искат да бъдат в съответствие с модерните промени в света на модата.

Куртас обикновено се носи за традиционни / религиозни функции. И мъжете обикновено са склонни да го обединят с чифт дънки и Kolhapuri за обувки.

Различни червени цветове Kurti дизайни за 2018 г .:

Ето някои от 15-те най-големи червени цвята, които могат да ви помогнат да изглеждате уникални в голяма публична тълпа,

1. Дизайнер Червен Курти:

Червените курти от популярните дизайнери са модна декларация днес; можете да получите любимите си червени курти заедно с персонализирането и предпочитанията си, ако решите да имате дизайнерски курта от всеки цвят. Хората със специфични изисквания в дрехите си трябва да имат червен дизайн, тъй като им помага да добавят своя личен контакт към дрехите си.

2. Кратко Червено Курти:

Червено късо курти с чифт сини дънки е като череша на тортата по отношение на модата сред младежите. Ако отивате на среща с приятели от колежа, тази рокля ви кара да изглеждате стилни и уникални едновременно. Също така, той може да се носи по време на работа, тъй като ви кара да се чувствате комфортно и релаксиращо.

3. Обикновен Червен Курти:

Курта, както и за мъжете, е мода и за жените. Обикновеният червен дизайн на kurti независимо дали е дълъг или къс е доста популярен сред младите момичета и жените на средна възраст. Това е доста удобно да се носят навсякъде, независимо дали това е вашето работно място или излиза с приятели. Това не е много скъпо и днес е достъпно за всички.

4. Случайни червени курити:

Не е нужно да се притеснявате за случая, тъй като тези обикновени червени дизайни на курти не са само за целта, те могат да се носят небрежно в ежедневната работа на човек. Чувства се комфортно и релаксиращо, докато правите някаква работа или срещате с момичета, което я прави уникална в нашия стил.

5. Парти облечен в червено

Вие не сте напълно готови за индийска сватбена функция, ако не носите курта, а куртата от червен цвят ще бъде чудесен избор за сватбените функции. Той представя нашите индийски традиции и изявление за стила на човека перфектно.

6. Печатни червени Куртас и Куртис:

Ние всички обичаме отпечатаните дрехи, тъй като отразява нашия стил, както и нашата ментална личност и червен цвят върху него, добавя искрица, която оставя уникален чар на другите в социалните събирания. Този вид дълга печатна курта е наводнен на пазарите, независимо дали е онлайн или в близост до магазини, а също така и не са много скъпи.

7. Памук Червен Курти:

Вярно е, че всеки не може да носи всякакъв вид рокля, но за щастие има няколко рокли, които всеки може да носи. Един от тях е памучният дизайн на куртата; усеща се леко и релаксиращо поради влакното. Трябва да имаш рокля, която да издържа в индийската жега.

8. Sherwani Red Kurta:

Ако търсите добра рокля модел за сватба или парти време, тогава Sherwani в червен цвят винаги ще бъде добър избор. Предимно в sherwani модели можете да намерите добра колекция в тънък стил стил, тези младежи, които имат добра фитнес или височина, тогава те могат да предпочитат тази sherwani за следващия повод.

9. Пенджабски Червен Курта:

Пенджабите са добре известни със своите изявления за храна и стил у нас и по света. Тези видове куртини обикновено се носят с „Пуняби Награ“ - вид обувка, произведена в Пенджабска област, която изглежда невероятно добра за някой с добри физики.

10. Pathani Red Kurta:

Уплътнената яка и тялото е най-доброто в pathani kurta, което допълва формата на тялото ви. Тези видове рокли обикновено се носят от народите на Северна Индия, Пакистан и Афганистан. Тази рокля става много популярна в наши дни поради своята уникалност и обков.

Виж повече: Син цвят Куртис

11. Бхопали Ред Курта:

Традиционно носени от кралските семейства на Бхопал, те вече са достъпни и за широката публика. Тя ви дава кралски привкус в дресинга и привлича всички комплименти от обществеността. Тези курти излязоха малко от пазара, но през последните години се завърнаха с необходимите промени в структурата си.

12. Марка бельо червена курта:

Ленската кърпа червена курта пижама става все по-популярна сред младите хора днес всички кредити за своя материал. Неговият материал е много абсорбиращ и е ценен за тяхната прохлада и свежест в страна като Индия. В такъв случай червената ленена курта ще бъде благословение в прикрито. Той е лесно достъпен на пазара, но понякога е трудно да се получи чисто бельо, тъй като производителите са склонни да го смесват с памук, за да намалят разходите си, така че внимавайте.

Виж повече: Най-добри дизайни на Green Kurti

13. Лакновски Червен Курта:

Chikan бродерия е известен в Lucknow но с ерата на електронната търговия, можете да го имате във всяка част на света. Тези курти са добре известни със своята бродерия на текстилна материя като коприна, шифон, мрежа, памук и т.н. ,

14. Право-рязана червена курта:

Това е проста права червена курта, чиито ръкави попадат направо към китката, за да изглежда, че е малко привлекателна обикновено проста конструкция. Хората с прости и трезви личности могат да отидат за този вид рокля, тъй като това подхожда на тяхната личност и червен цвят добавя чар в него.

15. Женски червени дълги курти:

Една жена изглежда много по-хубава в червена рокля и ако е традиционен индийски червен къри. Тази червена курта за дамите наистина е полезна за увеличаване на красотата им и добавя искра уникалност в днешния свят на модата. Лесно се предлагат в различни видове текстил, независимо дали е шифон, памук, коприна и др.

А Kurta може да е стара традиционна рокля, но с очарователен червен цвят и малки промени в дизайна и колегите, го правят подходящ за настоящите ни модни изявления. Много хора все още могат да намерят курта от мода, но споменатите 15 дизайна на куртата могат да променят изявленията на стила си, тъй като индийските рокли могат да избягат за известно време от пазара, но никога от мода.

Виж повече: Оранжеви курти за мъже и жени

Гледай видеото: NYSTV - Armageddon and the New 5G Network Technology w guest Scott Hensler - Multi Language (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send