Красота и мода

Ябълков оцет по време на бременност

Pin
Send
Share
Send


Ябълковият оцет е безопасен по време на бременност:

Бременността е много деликатна и чувствителна фаза за една жена. По време на бременността всички диети трябва да бъдат внимателно проследявани и променяни съответно, като се има предвид здравето на майката и бебето. Въпреки това, злоупотребата може да доведе до сериозни здравни проблеми.

Ябълков оцет:

Ябълковият оцет, известен още като ябълков оцет, се прави от ябълки. ”Натрошените ябълки се ферментират, първо се превръщат в алкохол и накрая стават оцетна киселина. Те имат бледо до средно-кехлибарен цвят. Оцет, особено ябълков оцет е известно, за намаляване на теглото.Това оцетна киселина е по-късно aerated, премахване на всички потенциално вредни бактерии и след това се продава като ябълков оцет. Той се продава и в естествена форма без пастьоризация, но не е напълно безопасен по време на бременност, причинява киселини в гърдите, когато се приема в големи количества. Известно е също, че има много ползи за кожата. В търговската мрежа ябълков оцет има повече предимства, когато се приема в правилните количества.

Виж повече:По време на бременност е безопасна куркума

Кога е безопасно ябълковия оцет?

Ябълковият оцет (ACV) се използва в повече от много храни в ежедневния ни живот с тази обилна употреба, въпросът, който преследва бременните жени е дали е безопасен по време на бременност. Отговорът на този въпрос е малко сложен. Непастеризираните оцети не съдържат цялата необходима доброта по време на бременността, съдържат бактерии, които могат да бъдат вредни. Понякога може да е лошо до степен, в която причинява спонтанни аборти или сериозни здравословни проблеми в роденото бебе. Макар че се предполага, че оцетната киселина действа срещу бактериите, не е доказано, че това е така, което означава, че непастьоризираната ACV може да бъде много рискована. Ябълковият оцет също може да намали нивата на калий в определени случаи.

Безопасно ли е да пиете ябълков оцет по време на бременност?

Пастьоризираният ябълков оцет може да се приема с определени храни и директно в много малки количества, но пиенето на големи количества по време на бременност ще се окаже вредно. Един от най-големите изследователи на ябълков оцет, д-р Д. К. Джарвис препоръчва на бременните жени да приемат АКВ в малки количества всеки ден по време на бременността. Според д-р Джарвис жени, пиещи ябълков оцет по време на бременност, ще раждат здраво бебе с голям химичен модел.

Виж повече:Ageзакуска по време на бременност

Предимства на ябълков оцет по време на бременност:

Оцетът се използва широко в храни и се предлага в търговската мрежа. Най-общо, оцетната киселина има много предимства; той контролира нивата на кръвната захар и намалява ефекта на въглехидрати с високо въздействие, които биха могли да поддържат теглото ви. Когато става въпрос за бременни жени и ябълков оцет, може да е много полезно.

  • ReduceТой помага за намаляване на изгарянията на сърцето, което е често срещан опит сред бременните жени.
  • AreСкоровите състояния се променят при някои жени по време на бременност поради промени в хормоналните състави; това може да се лекува чрез прилагане на ябълков оцет.
  • SickУспокоителната болест може да бъде предотвратена от ACV
  • BloodТой контролира нивата на кръвната захар и служи за добра напитка по време на апетита.
  • OfЕдно от най-важните предимства е, че елиминира инфекциите на пикочните пътища при бременни жени.
  • Най-голямото предизвикателство пред някои бременни жени е подуване на вените. Ябълковият оцет действа, за да поддържа вашите вени ясни.
  • ACПротичането на ACV върху подуване на ръцете и краката по време на бременност намалява подуването.

Виж повече:Milk пиене на мляко по време на бременност

Въпреки че има много употреби по време на бременност, може да бъде вредно, ако се използва неправилно. Непастеризираният оцет може да се окаже проблемен, така че дръжте ръцете си извън него по време на бременност. Винаги е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар, докато се занимавате с ябълков оцет по време на бременност.

Гледай видеото: Моята малка тайна за отслабване (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send