Красота и мода

Топ 9 на южните памучни сари

Pin
Send
Share
Send


Индия е център на талант и културите тук просто не престават. В Индия има повече от една културна концентрация, а кухнята е първата, а втората - богатата етническа. Индия винаги е била едно от най-богатите места за представяне на етническата им принадлежност. Сега отново Индия има различни таланти и различни култури в различни части, югът е най-известният, когато става въпрос за сари и неговите колекции. Днес в тази статия се говори за някои от най-големите южни памучни сари.

Най-популярни южно-памучни сари в Индия:

1. Silver Beauty:

Това е чудесен модерен сари в черно и блестящо сребро. Сари изглежда чудесно смесено с чистото черно, което формира тялото на сарито. Целият сари се хвърля в основен, оскъден дизайн с редуващи се тънки сребърни ивици и черни участъци. Сребърни и черни аксесоари, заедно с подходящата блуза, добавят различна тема към вашия облик.

2. Събиране на кралски:

Базовият цвят на сарито е сатенено кремаво бяло с дълбок смарагд, който се изплъзва от богатството от него. Външният вид се нарича кралски заради величествената си цветова комбинация, която се вписва толкова добре в сарието. На външните линии има лек намек за луксозен розов цвят, но това, което се взема от короната, е смелата златна бродерия върху изумруда. Златните граници на сарите също изглеждат набъбнали.

3. Миксът е добре:

Този черен памучен сари има един от най-фините памучни тъкани в него, който придава на сарито необясним шифон. Цветът на тялото на сарито е черен, а външната линия има широка и смела червена граница. Сега в черния и червения цвят е красивата златна бродерия с епизодични червени и жълти ивици в края на палубата.

4. Chic In White:

Бялата е цветът на чистотата. Бялата е цветът на спокойствието и бялото тук изглежда абсолютно безупречно с тази медна златна или месингова външна линия. Сари е доста скромно, но силно изявление, където простото бяло е изпълнено с миниатюрни цветни модели. Границата е поставена в тежка месингова зари работа с красиви, изпъстрени детайли между тях. Към края ще видите красива виолетова и златна граница.

5. Шоколадовият вкус:

Цветът на сари е дълбок млечен шоколад. Това е бежовия нюанс, който изобразява дълбоко кафяво и съответстващо му е кафяво или медно червено, което оформя ивиците за външната граница. В сари, към края има постоянно променливо медно и кафяво с ивици, но златната граница запечатва сделката. Извън златото е тънък ръб на дрехи.

6. Бялото и златото:

Сарито тук е в много красив крем нюанс, който изглежда абсолютно блестящ, когато се съчетава с мекото златно канарче. Това е традиционно облекло за южняците, особено излизащи от Керала, където класическото бяло и златно е ритуал като облекло. Сари се държат на своето скромно себе си с границите и визуализиращите детайли в златото.

7. Бежов цвят:

Сарито е в бежов цвят с черен хвърлен в микса, за да добави поразителен контраст. Това е пикантен бежов цвят със сатенено покритие, където златните ивици определят края на палубата. Горната част на сари е в мека черна, която се вписва добре в смелостта на външния вид.

Виж повече: Керала памучни сари

8. Цветно изобилие:

Базовият цвят на сарито отново е светъл и скромен в мек бежов крем, но това, на което най-много се възхищаваме, е простотата, обяснена чрез комплексното използване на цъфтящи растения, лози и всички към края на драпирането. Pallu на сарито е изключително красива, от време на време с тежки модели на долния край.

Виж повече:Amp Копринени копринени пайети

9. Луд A Bout Stripes:

Тук целият сари е в монохромен цвят с от време на време черно-бели детайли. Ако сте фанатик, вие определено ще ви хареса.

Виж повече: Памучно сари от Мангалгири

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send