Красота и мода

9 красиви къси вериги в различни дизайни

Pin
Send
Share
Send


Веригата е аксесоар, носен около врата. Това е най-елегантният начин за оформяне на врата. Дължината, моделът и видът на метала, който се използва, за да придадат на всяка верига различен вид. Повечето хора обичат късите вериги, тъй като не са толкова блестящи, но изглеждат толкова удивително стилно. Може да се носи по всяко време. Дебелите къси вериги са идеални за индийски функции, докато тънките къси са идеални за ежедневна употреба.

Последни проекти за къси вериги:

Късите вериги се носят за всички случаи, когато идват в стилове. Среброто и златото е най-харесван стил. Розовото злато също е предстоящ стил. Ето няколко къси вериги в различни дизайни.

1. Сребърна и златна къса верига:

Злато и сребро е любимата комбинация на всеки в бижутата. Той има блясък от злато и здравина от сребро. Златна и сребърна къса верига е идеална за партита и официални вечери. Трябва да внимавате и да го използвате добре. Препоръчително е да се избягва пръскане на парфюми върху него.

2. Перлена къса верига:

Перлата винаги е харесвана от жените. Те са красиви, за да гледат и изобщо не напомнят. Те са идеални за Sunday Brunch със семейството на шефа ви. Можете да го носите с индийски и западни рокли.

3. Златна къса верига тип V:

V тип къса верига има твърдо „V“ в центъра. Целта е да привлече вниманието ви. Това е много модерен дизайн. Изглежда официално и много шик. Можете да го носите, за да работите ежедневно. Те са харесвани от всички, тъй като не всеки иска да носи висулка.

4. Лентова къса верига:

Късата верижка на панделка е много момичен дизайн. В центъра е изработена панделка. Много млади момичета го носят в колежа. Това е много небрежен стил. Можете да го носите за всеки случай, тъй като ви дава много момичешки вид.

Виж повече: Злато позлатени вериги

5. Структурни къси вериги:

Много жени носят наслоени къси вериги. Те имат два до три слоя от веригата. Това е много шикозен стил. Тя изглежда по-добре на индийски рокли. Можете да го експериментирате с рокля с дълбока врата. Привлича вниманието върху шията ви.

6. Писмо къса верига розово злато:

Кратката верига е най-разпространената форма на къса верига. Той е най-вече надарен. Буквата е или трайно прикрепена към веригата, или може да бъде премахната. Много хора предлагат чрез тях. Това е случаен стил.

Виж повече: Верига с висулка

7. Персонализирани къси вериги:

Табелката с късите вериги има име на собственика в центъра. Името е написано с писмено писане. Това е много готин стил. Можете да го подарите на всеки. Много е хубаво да покажете колко обичате себе си.

8. Розово злато с къса верига Фигаро:

Кратките вериги на Фигаро са комбинация от верига. Прилича на свързани връзки. Този стил на къси вериги се носи ежедневно. Можете да добавите просто висулка към него. Тъй като тя е свързана, тя може да бъде крива. Затова е удобно да го носите редовно. Той се харесва повече от мъжете.

Виж повече: Вериги за бижута

9. Малка верига:

Малката верига на бордюра е стилен избор на къса верига. Тя изглежда малки куки съединени. Тя може да се огъва свободно. Така че можете да го носите ежедневно, без да се тревожите за това. Това е унисекс избор на къса верига. Тя се носи без висулка. Малко е тежък.

Късите вериги са елегантен избор за облеклото на врата. Може да се носи ежедневно. Тя не е ограничена до дълги рокли на врата. Този стил на веригата се харесва на всички възрастови жени. Това е очарователен млад стил. Само не забравяйте да го запазите стилен. Този тип верига никога не може да бъде погрешен.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send