Красота и мода

Най-добрите места за меден месец в Индия през юни

Pin
Send
Share
Send


Меден месец е специален начин, по който можете да подправите любовния си живот с вашия съпруг. Мислейки за прекрасни места, които можете да посетите, Индия трябва да бъде първото място, което да дойде в ума ви. В случай, че се жениш през лятото и търсиш някои големи предложения, тогава си пристигнал на правилното място. Ето някои предложения за тези млади двойки, които се надяват да имат чудесни романтични ваканционни дестинации през месец юни.

Местни места в Индия през юни:

1. Ooty:

Ooty е един от най-добрите хълмове, разположени в Индия. Това място е жизнено, красиво и ще отнесе медения си месец до вълнуващо ново ниво. Тук можете да отидете на дълги романтични разходки в гората и да посетите невероятния парк Doddabetta и долината Ketti.

2. Munnar:

Хълмовете Муннар на региона Анамалаи на Керала имат красиви и романтични буйни зелени хълмове, които ще създадат идеалния празник, който желаете за медения си месец. Времето тук е приятно и е най-доброто място за посещение през летните месеци, особено през юни.

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Индия през май

3. Kasauli:

Живописните и зелени хълмове на Kasauli са чудесно място за посещение през месец юни. Това място е идеално за меден месец, тъй като времето тук е спокойно и приятно. Естествената красота на това място е абсолютно зашеметяваща и красива. Идвайки на това място за романтична почивка, си заслужава.

4. Nainital:

Елате в Nainital за меден месец и със сигурност ще направите прекрасни спомени. Тук пейзажите са живописни, а езерата допълват очарованието и красотата на това екзотично място. Мястото е спокойно и много естествено. Той със сигурност ще ви позволи да се насладите, да се отпуснете и дори да карате с любимия човек.

Виж повече: Най-добрите места за посещение през февруари за меден месец

5. Mussoorie:

Mussoorie е призната за най-популярната хълм в Индия. Има много неща, които трябва да изпитате, освен романтика. Атмосферата е прекрасна и гледките със сигурност ще ви направят звезда ударена. Това е прекрасното място за меден месец в Индия през юни.

6. Ranikhet:

Раникхет се намира в небесния район на Хималаите и е пълно с романтични снежни върхове, велик диви живот и екзотични растения. Раздвижващият бриз на планините, красивото пеене на птиците, узрелите плодове и сладката слънчева светлина ще създадат много нежно и интимно настроение, което ще ви позволи да се насладите на красотата на пейзажите с любимия човек.

Виж повече: Меден месец дестинации в Индия през зимата

7. Пахалгам:

Pahalgam, разположен в Кашмир е подходящото място да отидете и да се забавлявате с любимия човек. Хотелите тук са достъпни, въпреки че има доста луксозни хотели, ако искате да живеете там. Можете също така да се отдадете на някои страхотни приключенски спортове като преходи и рафтинг. Това място е доста известно сред двойките и се е появило на най-красивите места в страната за меден месец.

8. Плажове на Мангалор:

Загуби се в красотата на плажовете Мангалор това лято с партньора си и опитай романтиката, за която се надяваш. Дългите пясъчни ивици, искрящите сини пясъци и хладните ветрове ще успокоят сетивата ви и ще ви накарат да се почувствате свежи и живи. Посещавайки това чудесно място през месец юни, ще направим някои от най-прекрасните спомени от живота ви.

9. Плажове в Кочи:

Плажовете на Кочи са прекрасни и атрактивни. Островите тук са чудесни места за плуване и кокосовите дървета, оградени от бреговете, изглеждат прекрасни. Морските храни тук са категорични и настаняването тук също е добро. Идването на това място през месец юни е напълно си заслужава, тъй като времето винаги е балсам и приятно.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send