Красота и мода

9 Традиционни дизайни на бижута за храмове в Bharatanatyam

Pin
Send
Share
Send


Индия има разнообразна култура. С всяка различна култура има различна форма на танц. Бхаратанатям е една от танцовите форми на юг. Тази танцова форма е световно известна. Той има различен стил на бижута и костюми. Бижутата, носени в Бхаратанатям, са много добре познати. Тази бижутерия не е ограничена само до танцовата форма. Тя се носи от булки и дами за големи функции. Бижутата имат подробен проект.

Най-новите и красиви дизайни на бижута за Бхаратанатиам в Южна Индия:

Ето няколко форми на храмови бижута за Бхаратанатям.

1. Бижута на храма от слънцето и луната:

Храма на слънцето и луната Бхаратанатям Бижутата имат две орнаменти, носени на главата на дамата. Едната е луната, която е като извита луна. Друга част от слънчевите бижута е с кръгла форма. Носи се с традиционна плитка. Тя е предимно придружена от манга тика.

2. Бижута с червен и зелен храм в Бхаратанамям:

Червеният и зеленият цвят са два цветни камъка, използвани за по-голямата част от бижутата в храма. Бижутата от червен и зелен храм в Бхаратанамям са с рубинови и изумрудени камъни. Понякога има малки перли в края. Те са много елегантни и елегантни.

3. Бижута с храмове Bharatanatyam:

Choker е огърлица, носена здраво на врата. Choker Bharatanatyam бижута има традиционен дизайн на choker. Тя е проста и все пак много привлекателна. Може да се смесва и съчетава с други бижута. Може да се носи за прости функции. Затова се харесва от млади момичета.

4. Дългогодишна бижутерия от храма в Бхаратанатям:

Дългите бижута за Бхаратанатям са дълги огърлици. Това е до гърдите. Дизайнът е основно традиционна златна база. Това е много закачливо. Той е малко обемист. Носи се на сари. Той е обичан от булки, тъй като е много класен и лъскав. Това е достатъчно само, за да създаде блясък във вашата екипировка.

Виж повече: Комплект бижута за изкуствен храм

5. Бижута на Kemp Stone Temple за Bharatanatyam:

Бижута от храма Кемп Бхаратанатиам са бижута от червен камък. Червеното се смята за благоприятен цвят. Кемп камъкът е като рубин, но малко по-малко ценен. Той е гладък и много атрактивен. Кемп камък Бхаратанатиам Храмовата бижутерия е обичана от много южни индийски булки.

6. Бижута за храмовете на Bharatanatyam от 10 части:

Традиционната рокля на Bharatanatyam включва 10 бижута. Състои се от бижута с глава, ръка, шия, кръста и кръста. Тази 10-часова бижута на Bharatanatyam Temple се носи от танцьорите. Обича се и от много булки. Дизайнът е същият през годините. Това също се нарича храм-комплект бижута за бхаратанация.

Виж повече: Бижута за хартия

7. Антична бижута в храма Бхаратанамям:

Античната бижутерия за Бхаратанатьям има традиционна южноиндийска бижутерия. Изработена е изцяло от злато. Каменната работа е предимно червена и розова. Той има черен нюанс, тъй като е античен. Дизайнът има снимки на богове и митологични животни. Тя се носи от булки, тъй като те са традиционни.

8. Ръчно изработени бижута за храмове за Бхаратанатям:

Традиционно бижута от храма Бхаратанатиам са ръчно изработени. Каменната и златната работа е направена от художника. Това изкуство на ръчно изработени бижута е много взискателно в чужбина. Той е добре известен с направените подробности. Тя е малко по-скъпа от другите стилове.

Виж повече: Индийски комплекти за бижута

9. Традиционно златно бижутерие на Бхаратанатиам:

Традиционната златна бижутерия за Бхаратанатям е оригиналната форма на бижута на храма Бхаратанатиам. Има малко каменна работа. Повечето южни индианци предпочитат пълно златно бижу. Той е идеален за булки, които искат да се покажат.

Bharatanatyam бижута е традиционна южноиндийска бижутерия. Тя се носи от булки в цялата страна. Тя е проста, но привлича вниманието. Състои се от много части. Понякога огърлицата се носи индивидуално. Много актриси се виждат да го носят, тъй като е безценно изкуство на бижута.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Tesla Master Of Lightning (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send