Красота и мода

9 Популярни изпълнители на мехнди в Ченай

Pin
Send
Share
Send


Изкуството на Мехнди се нарича къна или мехнди. Индийските сватби са непълни без церемонията по механди и ритуалите на церемонията по мехенди се следват във всяка част на страната, където ръцете на булката са украсени с прекрасния червен цвят мехнди.

На тези празнични или сватбени тържества най-вече традиционните индийски дизайни се правят на ръцете на булката. Хената е естествен център и е безопасна за всички типове кожа. Има много механди артисти, които са специално обучени в проектирането на мехенди. Тук са 9-те топ мехнди артисти в Ченай заедно с техния адрес и номер за контакт.

Известни и най-добри мехенди артисти в Ченай:

Нека трябва да погледнем в топ 9 мехнди дизайнери в Ченай.

1. Изкуство на Ayesha Mehndi:

Несъмнено тя е една от най-добрите булчински мехнди художници в Ченай; Ayesha има хора, подредени да получат дизайна на механди от нея през цялата година. Тя е назначила около петнадесет мехндисти, които са добре обучени. Въпреки че са скъпи, стиловете им са широко разпространени и дизайните ще бъдат изключителни.

Адрес: Gujji Naicken 2-ри кръст St, Анна Нагар Изток, Ченай, Тамил Наду 600104

Телефон: 098404 11426

2. Дизайнер на Subha Mangala Mehndi в Ченай:

Subhamangala е един от водещите мехнди художници, Нейната сватба плановик предлага онлайн информация и подробности за церемонията Mehandi и също така да предостави на Боливуд Mehendi художник, който е украсил ръцете на красиви жени. Необходимо е само да се определи датата на сватбата, а останалите ще се погрижат за групата на Subha.

Адрес: NO 17, приземен етаж, комплекс Vairams No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Chennai, Tamil Nadu 600017

Телефон: 044 4202 4041

3. Маниша Моди Най-добър мехнди художник:

Тя е известна с бързия си обрат и оригиналност, а творчеството на Manisha Modi е несравнимо, когато става въпрос за дизайни на Mehendi в Ченай. Повечето от булките и жените от всички възрасти хвалят за нейната работа. Нейната специалност включва арабски, хирамоти, раджастански, бомбайски и джайпурски стил.

Адрес: 869, Poonamallee High Road, B-25, кули PA, Kilpauk, Chennai-600010.

Телефон: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Художник в Ченай:

Shingar е добре познат с въображението си и творчески дизайн, този Chennai основава Mehendi художник използват всички естествени къна, толкова свеж, тъй като получава. Те имат различни стилове на булчински мехнди дизайни, цените са поставени разумно и проектите могат да бъдат избрани от клиента според техните изисквания.

Адрес: улица Thakkar, 18/45, близо до магазини New Saravana, Purasawalkam, Chennai, Tamil Nadu 600007

Телефон: 098405 74443

5. Rajeswari Най-добър мехнди художник в Ченай:

Rajeswari страст е всичко за mehandi дизайни и е ваза опит от 10 години., Тя прави различни и уникални проекти всеки път за своите клиенти и гарантира, че те са напълно доволни и щастливи с нейния дизайн. Те осигуряват услуги на врата стъпка цял Chennai и също излизат от станция с в Тамил Наду.

Адрес: # 4, Praveen Flats B-8, улица Gandhi, Chitlapakkam, Chennai - 600064

Телефон: +91 44 33267228

6. Дизайнер на Priya Mehendi в Ченай:

Priya Srinivasan е професионален мехнди дизайнер предлага услуги в Ченай; тя отива по-далеч, за да гарантира, че нейните услуги са добре приети от нейните клиенти. От булчински церемонии до приеми и етнически тематични рождени дни, всичко си има свой собствен изолиран дизайн и нейните дизайни ще се основават на вкуса на клиентите.

Адрес: # 17, FE, 2-ри блок, апартаменти Arti Rajalakshmi, улица Ambattur Old Township, Chennai, Tamil Nadu 600053

Телефон: 099403 72990

7. Изкуства на Анита Мехнди:

Anitha предпочита да дава уникални дизайни всеки път за своите клиенти; тя не повтаря дизайните. Тя е една от най-добрите професионални мехенди дизайнери в Ченай. Нейните сложни дизайни правят хената по-голяма от всякога. Лесни за събиране на похвали, таксите й са в рамките на бюджета.

Адрес: No 9 / 18,120, улица Mint, улица Ibrahim, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Телефон: +91 - 9884288457, 9445336110

8. Shrinivas Mehndi Arts:

Шринивас е професионален мехнди художник от около 20 години; започва изкуството на къна на възраст от 9 години. Много известни личности, когато посещават Ченай, те няма да пропуснат да направят механди изкуството направено от него. Неговите такси ще бъдат доста високи, но услугата му за клиентите просто ще хипнотизира всички.

Адрес: улица Til Koil 2, Триплицане, Ченай, Тамил Наду 600005

Телефон: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi Художник в Ченай:

Снеха е сравнително нова на пазара и следователно произвежда иновации като никой друг. Тя е експерт в модерното и конвенционалното изкуство на Хена. Тя казва, че прилагането на mehandi не е просто работа; това е изкуство, което се нуждае от време и всеотдайност, за да даде идеалния дизайн на мехнди и да направи клиента доволен от иновативния си дизайн.

Телефон: 9940218210

Заключение:

Самият град Ченай е богат на своите традиции и ритуали, особено когато става дума за церемония за сватба и мехенди, те предпочитат да направят всичко перфектно. Така че всички гореспоменати професионални мехнди артисти в Ченай ще изпълнят мечтата си с уникалните си, новаторски и креативни проекти, които ще помогнат да се подчертае тази етична култура и да се позволи да седне на този трон на хваление до края.

Гледай видеото: От фирмата изпълнител на мостовете в община Криводол обясняват за какво са похарчени толкова мног. . (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send