Красота и мода

5 Известни паркове в Джаландхар със снимки

Pin
Send
Share
Send


Джаландхар е име на цар на демони, който е споменат в големия индийски епос Махабхарата. Градът е кръстен на този демон. Също така този град е разположен между двете реки Satluj и Beas. Това може да е причината за името, което буквално означава и земя между водите! Най-старият град на Пенджаб, този град има едно от най-високите популации в Индия! Това е най-малкото интересно място. Типичният шум на пенджабците кара този град да говори сам за себе си. Сред колоритната суматоха на голямото население на града има няколко парка в Джаландхар.

Красиви паркове в Джаландхар с изображения:

Нека да разгледаме най-добрите паркове в Джаландхар.

Парк Никку:

Входната такса за това прекрасно място е само две рупии. Това прави този парк най-евтиният мини-увеселителен парк в града! Започна като красив природен парк, но с времето се добавиха няколко развлекателни и вълнуващи разходки, което го направи по-привлекателен за децата. Това е отлично място за пикник в неделя. Ездата задържа децата, докато можете да намерите тревисто място и просто да се отпуснете, докато седите сред дървета и храсти. Въпреки това в неделя са пиковите дни, така че не очаквайте да се насладите на това спокойствие с много самота.

Джаландхар Чудо земя:

Това е най-добрият воден парк в града! Той се простира върху невероятна площ от 11 акра и разполага с вълнуващ басейн с вълни и аква танц. Целият му район е изпълнен с вълнуващи разходки, които ще ви накарат да искате повече! Този тематичен парк се оказва забавно за хора от всички възрасти! Той има малки безопасни разходки за деца и разрушителни нерви за по-дръзки и възрастни хора. Басейнът с вълните е любим сред всички. Това е най-доброто място да вземете цялото семейство за потапяне! Автомобилите с броня, дискотеката и влакът Rambo са някои от другите забавления.

Виж повече: Водни паркове в Бхубанешвар

Burlton Park:

Burlton Park в Jalandhar е по-скоро спортна зона. Наскоро беше решено тази зона да бъде превърната в официален спортен център на града. Тя ще включва национални спортове като крикет, хокей и международни спортове като плуване, скуош и т.н. Паркът обхваща огромна площ от 51,5 акра. Градините сега ще бъдат премахнати, за да направят място за крикет, хокейна площадка и плувен басейн. По ръбовете й идват магазини, които продават спортни стоки.

Виж повече: Увеселителни паркове в Чандигарх

Увеселителен парк и аквапарк Thunder Zone:

Това е най-вълнуващото и авантюристично място за излет в целия Джаландхар! Районът разполага с няколко забавни атракции като моно влак, музикални боб, поразителни коли, люлеещи се столове, бебешки влак, гъсеницата и октопода. Той също така предлага водни разходки като напръскване, лодки клуб и така нататък. Слънцето 'N' Луна е друг известен езда на този парк. Това е отлично място да вземете семейството си за уикенда или да отпразнувате рождения ден на детето си. Ездата кара децата да се изнервят и да са много благодарни! Няма нищо подобно на малък адреналинов прилив, за да накара детето да се впише и да е щастливо. Разположен на обширна площ, този увеселителен парк включва типичен басейн с вълни и малък воден парк.

Виж повече: Паркове в Гувахати

Парк Apna:

Парк Apna е малък, прост обществен парк, разположен в района на Jalandhar в J.P. Nagar. Неговата зеленина е привлекателна за окото и допринася за естетическия й чар. Малък обществен парк се посещава от бегачи, сутрешни пешеходци, велосипедисти и т.н. цветята и растенията, покриващи района, добавят малко зеленина към този оживен град.

Гледай видеото: Laser Show. Eco Park. Kolkata Amusement Park (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send