Красота и мода

9 Най-добри бели сандали

Pin
Send
Share
Send


1. Калсадос Круан:

Това е международна марка, която се предлага само на места в западните страни. Главният му квартал се намира в Испания. Това е марка обувки. Той проектира всички продукти за обувки както за мъже, така и за жени. Проектите са проектирани в помещенията и са произведени в съответствие с тенденциите и модата.

2. Стил на къщата:

Къща стил е колекция от всички елементи, свързани с мода. Това е индустрия на облекла и облекла за крака и др. Тази марка използва добро качество на материалите за производството на продукти. Сандалите ще бъдат модерни и модерни. Тези сандали ще бъдат много гъвкави и удобни.

3. Доктор Шол:

Имаше няколко марки, достъпни за жените в производството на облекла за крака. Многоцветни цветове с различен дизайн се виждат в ежедневието. Фирменото износване на краката на Dr.Scholl проектира множество дизайни с различни стилове на сандали. Тези сандали са много класни, за да погледнете. Сандали, които са бели на цвят, изглеждат елегантно. Те ще бъдат красиви и ще направят краката ни красиви.

4. Джефри Кембъл:

Джефри Кембъл Менорка бели сандали са с пресечени ремъци и приплъзване по стил. Те са модерни и удобни. Височината на петата е 1,25 / 3 cm, а височината на сандала е 2,75 / 6,5 cm. Те се използват като случайни. Тези сандали ще бъдат добре изглеждащи за всяко облекло. Това е отворен пръст. Краката ще бъдат изложени. Джефри проектира сандали в различни видове като петите и т.н.

5. Бял сандал Прада:

Белият сандал на Prada се произвежда в Италия. Сандалите са модерни и модерни. Тя е с кръгла обтекана лента. Има отворен пръст. Използва се кожа от лачена кожа. Сандалите ще бъдат много елегантни и естетични. Сандалът е с клин. Тя придава елегантен вид на жените в тълпата. Те са най-подходящи за поли. Използваните материали са кожени и изкуствени подметки. Те проектират сандали с добре обучени дизайнери.

Виж повече:He Високи токчета за жени

6. Сандали Дюре Анна:

Сандалите Durea Anna за жени са подходящи сандали. Те включват сандали в бял телец. Тези сандали имат две регулируеми кукички и затваряне на веригата с перфектно прилепнали пети. Тези сандали са в Холандия и в момента се предлагат в САЩ. Тя има много стилове на сандали. Дизайнът е проектиран от добре изработен човек. Тези сандали са проектирани в клин стил. Краката ще бъдат частично разкрити.

7. Аерозоли:

Женските обувки Aerosoles са изработени от кожа, лачена кожа, велур и гума. Те имат ниски токчета. Аерозолите са плоски сандали в пясък. Те са подходящи и за вестни и други костюми. Те ще бъдат модерни и модерни. Сандалът е с добро качество. Това е отворен пръст. Това означава, че кракът ще бъде напълно аерозолен. Има регулируеми презрамки. Подметките са направени от човека. Тези сандали са гъвкави и естетични.

Виж повече:Sand Черни сандали

8. Merona:

Дамски сандал от Merona Etha с нисък клин е в бяло. Тези сандали са предимно предпочитани през лятото. Сандалът има три ленти и малки метални акценти. Подметката е с вътрешна подметка, безизходна обувка, регулируеми колани за ключалки. Материалът от външна подметка е изработен от 100% термопластична гума. В единствените материали са направени от човека. Клиновата пета е грижа и почистване. Сандали се предлагат в типове като клинове, поплавъци и пети.

9. Меки петна Татяна:

Меки петна Tatianna има големи разновидности на сандали. Сред белите сандали са уникални. Тя е проста и елегантна за жената. Той е сандосан. Те са перфектни с каки, ​​капри и селски поли. Характеризира се с възглавница за удобство. Тези сандали ще бъдат стилни. Използваните материали са кожа и изкуствена подметка. Той има регулируеми презрамки и кракът ще бъде покрит така, че да се получи по-малко дъбене на кожата.

Виж повече: Червени сандали за жена

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: S PESNITE NA KANARITE 1 С песните на Канарите - концерт 1, (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send