Красота и мода

9 Най-добър подарък за жени и мъже

Pin
Send
Share
Send


Тринадесетата годишнина от сватбата е още една велика година, за да подарите на вашия съпруг нещо грандиозно. Темата на дантела е идеална за съпруги и също може да бъде полезна за съпрузи.

Най-добрите тринадесети сватбени подаръци за него и за нея:

Да видим тук с споменатите 13-годишнина идеи за подарък за него и за нея с изображения.

1. Романтична карта с дантела:

Направете тази прекрасна романтична карта на дантела за вашия съпруг, като добавите зашеметяваща част от дантела в центъра. Добавете романтични линии и направете картата супер специална за 13-та годишнина от сватбата. Можете да направите тази карта според вашата идея за креативност; вземи това за твоята скъпа.

2. Дантелена рокля:

Подарете на съпругата си тази великолепна дантелена рокля за 13-тата годишнина. Тази дантела рокля може да се носи за поводи и изглежда страхотно за сватби и партита. Детайлите на роклята го правят да изглежда богат и блестящ. Ако търсите маркови или малко скъпо подарък тип тогава това ще бъде вашият чудесен избор, жена обича този тип рокли като подарък за тяхното парти време.

3. Lace Intimates:

Друг страхотен подарък за годишнината е този набор от дантели. Комплектът дантела от тъмносин цвят е изработен с най-висококачествената дантела. Тези подаръци за 13-тата годишнина за нея ще я направят наистина щастлива. Тъмно син или светло син цвят изглежда доста добре на вашия скъп.

4. Колие за извлечение:

Подарете на жена си това изявление от огърлица от черна дантела. Зашеметяващият черен камък в центъра изглежда много атрактивен. Това парче върви добре на роклята на долната част на врата, тъй като това е перфектният подарък за 13-тата годишнина.

5. Гривна от черни дантели:

Тази прекрасна бижутерия е изработена от черна дантела, която е поставена в пластмаса. Гривната изглежда грандиозно и може да се носи за официални поводи. Този 13-ти подарък за годишнина от сватбата е страхотен, за да даде на жена си. Това е добро и получава закачлив поглед върху всякакво облекло като западен модел.

6. Стъкло от дантела:

Тук е хладно огледало с детайли от дантела. Това може да се използва като чаша или ваза. Сложните детайли на вазата я правят поразителна и красива. Подарете това като подаръци от 13-та годишнина, за да направите дома си по-елегантен. Ние можем да персонализираме според нашия избор или можете да поставите всяка оферта върху стъклото също.

Виж повече: 12 Идеи за подаръци за сватбена годишнина

7. Майка от 13 години:

Тази тениска е добра за вашия съпруг, тъй като тя е 13-та година желания отпечатани върху него. Прекрасна бяла риза с цветен печат в центъра винаги е добър избор. Можете да изберете това за 13-годишния подарък за годишнина, тъй като той също е персонализиран.

8. Частично сърце за Него:

Направете това прекрасно дантелено сърце в центъра на кожата. Коженото парче се изрязва в центъра във формата на сърце и се поставя дантела. Това прави перфектният 13 годишен подарък за годишнина от сватбата за него. Тъй като няма много елементи от дантела, които можете да подарите на човек, това прави най-добрия подарък въз основа на традиционната тема.

Виж повече: 11 годишнина Идеи за подаръци

9. Чаши за животни:

Друг страхотен и полезен подарък за вашия съпруг би бил тези прохладни чаши за животни. Това са цветни чаши, които са отпечатани с 13 годишни юбилейни желания. Животинските отпечатъци и забавните думи правят страхотен подарък.

13-та годишнина от сватбата е чудесна година, за да подарите на жена си най-меките дантели. Тези елементи от дантела могат да бъдат рокля, обувки, портмонета и т.н. Подарете на мъжа си нещо в дантела.

Виж повече: 10 години годишнина от идеи за подаръци

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Идеи за подаръци за мъже (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send