Красота и мода

9 Водещи художници на мехнди в Мумбай

Pin
Send
Share
Send


Мехнди е първото нещо, което идва при всеки, когато мисли за някакъв повод; мнозина ще се съгласят, че сватбата е непълна без церемония за мехнди. Тъй като е добре известно, че хената подобрява сватбите, не може да се получи дизайнът на механди, направен от обикновения дизайнер.

Mehndi модели са създадени с прилагането на паста със златни пръчки, пластмасови конуси, и пластмасови бутилки с върхове, художници къна са разработени, за да получите работата лесно и да се изразяват чрез изкуството на Mehendi.

Най-добрите изпълнители на мехнди в Мумбай:

Mehendi художник направи вашата сватба по-красива. Ето и списъкът с 9 топ мехнди артисти в Мумбай за вас.

1. Veena Nagda Mumbai Mehndi Дизайнер:

Една от най-професионалните мехнди артисти в Мумбай, тя е популярна сред известните личности, поради което таксите й ще бъдат малко по-високи от другите дизайнери на механди. Но тя е в тази област от дълго време и нейният уникален стил явно е позволил да бъде коронован като кралица на художниците на Механди в Мумбай.

2. Geeta Patel - Най-добър дизайнер в Мумбай:

Самопровъзгласен художник, тя е едно от най-доверените имена и се занимава с тази професия от две десетилетия, а сега и нейната снаха се присъедини към нея. Благодарение на сложните им дизайни, повечето семейства се събират в групи, за да направят дизайна си от нея.

3. Художник Паван Мехенди в Мумбай:

Паван има 15-годишен опит в областта на проектирането на Механди; те имат 2000 ученици в тяхната академия. Pawan е пионер в работата с фигури и най-добрите проекти в индустрията с нова и уникална работа със самостоятелно създаване и разнообразие от смесване. Те водят в обучение и са работили за известни клиенти в Индия и в чужбина.

4. Дизайн на Jayshree Maru Mehndi:

Jayshree Maru е един от най-известните и креативни дизайнери в Мумбай. Няма да има никой в ​​района на Мумбай, който не е чувал за нея. Нейните дизайни са просто безупречни и таксите й за механди дизайн ще бъдат достъпни, тя ще бъде дори гъвкава, за да пътува до други места въз основа на изискванията на клиентите.

5. Jyoti Chheda Mehndi Художник:

Очаквайте я да бъде единствената, която ще дойде на помощ с каквото и да й поискат клиентите. Тя печели многобройни награди и награди за мехнди дизайн и е новаторска в най-добрия си вид. Тя е скромна, което я прави толкова приятна и на свой ред позволява на хората да я изгладят добре. Цените й ще бъдат в рамките на бюджета.

6. Уша и Екта Шах-Мехнди:

Уша е много известен народен мехнди художник в Мумбай, тя също дава мехенди класове. Нейната специална клиентела и творчески дизайн са направили най-популярния й художник в Индия - Mehendi. Екта с нейния естествен талант за изкуствата помага на майка си още от тийнейджърските си години и дори притежава много междувузовски титли за дизайна на Мехенди.

7. Rahul Sonavane професионален мехнди художник в Мумбай:

Рахул е много новаторски; Методът му на подход е напълно различен от това, което преминава в дизайна на Мумбай Мехнди. Той е висок с професионален опит от 15 години и е опит в поставянето на механди за различни поводи, които имат различна колекция от мехенди дизайни, особено за сватби.

8. Аша Савла Най-добър художник за булчински мехнди в Мумбай:

Широкото й проучване на съвременния мехнди я прави експерт в областта като никой друг. Тя е еднакво ефективна с традиционния стил на Хена, носи богатото изкуство на механи, стилизира косата и т.н. Има широка гама колекции от механди дизайни, които просто ще хипнотизират всички.

9. Nirmala Asthana -Бридал Mehndi Изпълнител:

Нирмала Астана е специализирала по бул. Мехенди „Радха Кришна” с 12-годишен опит в тази област. От традиционните до модерните механди със сложни дизайни, няма абсолютно нищо, което Нирмала Астана да каже на не. Тя предпочита да даде много добър дизайн за булчински мехенди.

Заключение:

Когато става въпрос за сватба и фестивали, първият важен приоритет ще бъде за мехнди дизайни, има много механди художник с проектиране на портрети и красиви религиозни мотиви с къна. Използването на механди днес няма граници, особено с появата на професионални художници. Направете сватбата като най-запомнящата се част от живота.

Pin
Send
Share
Send