Красота и мода

Последните снимки на актрисата Саманта в Сари - Топ 9

Pin
Send
Share
Send


Саманта Рут Прабху е телугуска и тамилска актриса, която е направила голям успех в кариерата си в индийската филмова индустрия и споделя същото щастие във всеки един от филмите й. Тази весела млада актриса е получила тихи награди. Тази актриса, която превърна актрисата, отдавна се е утвърдила.

Сега като индианец, Саманта е била забелязана преди да прегърне индийските дрехи и днес говорим за сари, най-типичното и грациозно индийско облекло на всички времена.

Саманта Рут Прабху най-новите снимки в красивите Сари:

Изброените по-долу изображения на Samantha akkineni в saree при специални функции и събития.

1. Доброто кафяво:

Това по-скоро прилича на ежедневен сари за хубавата Саманта, където сарият изглеждаше като много грациозно произведение на изкуството с тъмнокафяв цвят. Гледайки този светски оттенък, си мислехме, че този сари няма да направи отрязъка в списъка, но след това отново красивото проектиране на границите на сарито ни накара да променим съзнанието си. Има и мека златна граница в изгледа.

2. Samantha в Hot Silk Saree:

В ежедневния ден, женствеността на тази красива актриса е изобразена през нея на екрана изглежда и точно когато се чудехме дали тя е толкова момичешка за истинска, тя реши да ни измъкне от краката си, като направи това произволно розово число правосъдие. Сарито в чиста коприна има ясно очертана граница на флорално излъчване, преминаващо през външните линии.

3. Земен поглед:

Зеленият цвят е един от онези трудни цветове, които не много могат да се измъкнат и следователно, когато всеки има шанс, те облечени Саманта в този автентичен бели лист зелен оттенък с разширени проектирани модели. Сарито има широка граница от бежови цветя, оттенъка, който продължава по долните тонове на сарите. Въпреки това за горната половина, мекото зелено изглеждаше само здраво.

4. Изглед на крем на праскова:

На тази сари Саманта погледна първоначалната си същност, сладка и овластяваща, и като стоеше там и се усмихваше на нас, видяхме колко красива е нейният дизайнер Сариасачи сари. Тялото на сарито е просто в крем с черни полки, а контурът е с кундански граничен тип, обширен и екстравагантен.

5. Поглед към бижутата:

Говорейки за екстравагантност, тук е чудесно парче проблясъци и блести Саманта, увита около тялото си, която я накара да изглежда милиона долара. Сарито, това парче облекло беше обширно проектирано и оцветено в най-доброто с блестящи златни зари и дори толкова красиви произведения на пайети и мъниста.

6. Сатенено черно:

Тук, в това красиво облекло, Саманта решила да го направи гола и затова обикновената сатенена черна сари беше нейният вид награда. Сега покрай границите има широка лента от сатенено розово точно над тънката златна ивица и след това отново покрит с още един слой сатенено черно.

Виж повече:Снимки на Найантара Сари

7. Меката златна сватба:

Точно когато си мислеше, че Саманта е на върха й, тя оглави външния си вид с този автентичен южноиндийски сари с мек лимонов злато и пурпурно розов цвят. Целият сари в автентична коприна е изработен от злато със златен цвят, рисуващ дизайна, докато повечето тънки линии, покриващи границите на сарието, са с розов цвят.

Вижте още: Триша Горещи в Сари

8. Саманта в полу-сарята на Blue Shade:

Половината сари са новият шум на сезона и затова Саманта трябваше да добави един към гардероба си. Докато позираше за фотосесията, Саманта в леко по-хладно синьо и бяла перлена чиста сари изглеждаше страхотно. Сарито също има блестяща златна граница.

Виж повече:Anna Tamanna In Saree

9. Саманта в дизайнерския Сари:

Тук, в тази страхотна картина на Саманта, тя изглежда шик и грациозна в този номер на омбре. Сарито в огнено горещия червен оттенък напълваше долните краища, а цветът избледняваше в бяло от слонова кост и се смесваше добре.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor Christmas Gift Mix-up Writes About a Hobo Hobbies (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send