Красота и мода

15 Атрактивни татуирани дизайни за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Стомашните татуировки са включени от почти 60% от населението на света като единствено място за означаване на татуировка, която е свързана с техния живот. Това е така, защото стомахът като гърба е огромна област от пространството, която може да включва доста голяма татуировка, която държи всичките ви чувства и изисквания.

Татуировките нямат граници, за да се изразяват. Дали това е ангелска рисунка или татуировки на племенни дизайни, са символика на много години артистичност, която сега използва тялото като платно. Ако сте забелязали, че изкуството донякъде е избледняло през последните години, тъй като дигиталната ера понастоящем поема и следователно татуировките са свидетелство за забравен артистизъм, който сега е широко разпространен сред почти половината от населението на света, от което почти всички подкрепят най-малко татуировка върху тялото им.

Коремните татуировки стават все по-популярни сред звездите, борците, актьорите и т.н., което също му помага да стане модерен сред младото поколение. Тази татуировка, когато се слее с други символи, дава различен поглед.

Дизайни и снимки на татуировките в стомаха:

Няколко примера са споменати подробно по-долу, за да се изтъкнат 15-те най-добри дизайни на татуировки в стомаха.

1. Татуировка на лотоса:

Тези видове дизайн на стомаха татуировка са широко популярни по целия свят, както за мъже, така и за жени. Лотос символизира чистота, съвършенство и духовност в живота на един човек. Горната татуировка се прави по-елегантна, като се използват различни цветове и тъмни нюанси на различни цветове. Татуировката е съпроводена и с инициалите с красиви шрифтове и музикални ноти, за да стане по-привлекателна. Това е един от перфектните дизайни на татуировки за жени.

2. Татуировка на октопод:

Тези дами стомаха татуировка дизайни са много цветни и дават красива гледка. Те символизират интелигентност, променливост, илюзия, визия, мистерия, сложност и т.н. Октопод, когато намира опасност, се бори с пълна сила и интелигентност с мистерия. Следователно тази татуировка се носи от дамите, които са готови да посрещнат всяка ситуация в живота си, независимо колко е тежка ситуацията. Тази татуировка с красив червен цвят в нея придава прекрасен вид.

3. Татуировка на тъмнината на тъмнината:

Това племенни стомашни татуировка дизайни е модерен сред хората, които са вдъхновени от племенните каста и племенни проекти. Формите, използвани в този вид татуировка, първоначално са били използвани от племенната каста, за да посочат някакъв символ. Те винаги са изработени от геометрични форми, които ги правят по-привлекателни. Посочената по-горе татуировка е изработена от тъмно черно мастило със светли нюанси вътре, което дава огромен ефект.

4. Татуировка на стомаха на хената:

Този вид момиче стомах татуировки дизайни се основават на дизайна на къна или може да се каже mehandi дизайни. Те са широко мастирани само с тъмно черен цвят, за да го направят по-привлекателен и привлекателен. Извитата конструкция дава уникален ефект върху стомаха. За да добавите към своята красота, пиърсинг също е направено и пеперуда е обесен, за да покаже, че пеперудата е с клоните на дърветата. Такива татуировки се провеждат широко от колежанки, актриси или работещи жени, тъй като те дават бляскав ефект в партиите и т.н., за да придадат секси вид. това е красива татуировка за жени.

Прочетете още: Татуировки във Финикс

5. Цветен татуировка на стомаха:

Цветовата татуировка на стомаха е друга женска татуировка, която е чудесен аксесоар за стомаха на всяка дама. Сложната връзка на цветята и деликатният вид придават много силна комбинация от красота и сила. Цъфналите цветя придават прекрасен вид с тъмни и светли нюанси. Тази татуировка може да се направи с различни цветове и да се даде 3D ефект.

Виж повече:T Малки татуировки на китката

6. Татуировка на стомаха в Лондонската часовникова кула:

Тези видове татуировки обикновено се срещат на стомаха, кръста или долната част на гърба на пътниците. Също така хората получават татуираните запомнящи се места, където животът им може да е имал огромна промяна. Посочената по-горе татуировка показва любовта на човека към Лондонския мост след посещението му там, и следователно е подписал Лондонската часовникова кула, за да я направи незабравима. Тъмният цвят с леки нюанси, които придават воден образ, го прави по-привлекателен.

7. Татуировка на стомаха извън закона:

Ако смятате, че искате да се различавате от останалите, това е най-добрата татуировка, която е подходяща за всяка област на тялото ви и може да се използва както от мъже, така и от жени. Тази татуировка показва уважението, което една жена носи. Красивите очи на жената му придават привлекателен външен вид, заедно с прекрасни шрифтове. Тази татуировка може да бъде направена и с различни цветове.

Виж повече:S Татуировки за дамски бедра

8. Серпентинна татуировка на стомаха:

Татуировката на змията, въпреки че изглежда негативна на пръв поглед, всъщност е препратка към факта, че сте много гъвкав човек и затова е голяма татуировка, но се нуждае от професионален художник, който да се справи ефективно. На много места змиите се третират като посланици на Бога и следователно се почитат. Те са символ на сила, смърт, просперитет и т.н. Този вид татуировка е вирусна в Китай и Япония.

Виж повече:T Татуировка на ръцете

9. Татуировка "Сърце по крилата":

Отново една много женствена татуировка на стомаха тази татуировка е чудесен начин да разказвате женствеността си без притеснения. Татуировката е наистина изискана и изисква опитен художник татуировка, за да потеглям. Можете също така да играете с цветове и да си поръчате татуировка, която също е съвършен дизайн.

10. Eagle Belly Tattoo:

Татуировката на корема на орела може да бъде направена както от мъже, така и от жени и е перфектният пример за елегантност на силата на рекламата. Ореховата татуировка на стомаха не изисква предварително обяснение и е наистина грандиозна, но изключително трудна татуировка.

11. Татуировка на корема на пеперудите:

Татуировката на стомаха на стомаха е възприета от жените, за да доразвият красотата на жената. Една жена е наистина красива, когато се грижи за себе си по възможно най-добрия начин и какво по-добре да покаже трансформация, отколкото пеперуда, която е идеалният символ на трансформация. Това е един от най-добрите татуировки за жени.

12. Татуировка с готическа роза:

Готическата роза е по-племенна от всяка друга татуировка на стомаха и е перфектната татуировка, която може да получи за смела и силна жена, така че тя да може да покаже на обществото, че не е по-малко силна. Розата означава красота, затова татуировката има докосване на женственост към нея.

13. Татуировка със змия и кама:

Този вид татуировка става все по-популярна сред различните мъжки татуировки на стомаха. Тази татуировка символизира изцеление и медицина, и следователно този вид татуировки са по-вирусни сред лекарите или лицата, носещи същата професия. Цветовете, използвани в татуировката заедно с направеното засенчване, му придават прекрасен ефект. Тази татуировка е широко разпространена от мъже, най-вече в Америка и Африка. Те също така дават 3D ефект, когато се извършват само с черно мастило. Това са популярните татуировки за мъже.

14. Пиърсинг на корема с татуировка с пеперуди:

Татуировката на стомаха на стомаха е възприета от жените, за да доразвият красотата на жената. Една жена е наистина красива, когато се грижи за себе си по възможно най-добрия начин и какво по-добре да покаже трансформация, отколкото пеперуда, която е идеалният символ на трансформация.

15. Татуировка на стомаха във Финикс:

Фениксът е възприет като популярна татуировка за векове и е съвсем естествено татуировката на корема на феникса да се получи, ако усетите огъня в сърцето си, който се разпространява като феникс. Феникс означава сила и може да се получи от мъже и жени. Татуировката, направена с различни цветове, придава прекрасен вид. Това е един от най-добрите татуировки за мъже.

Така не само момичетата, но и момчетата носят такива татуировки, за да покажат своите чувства, сила или просто за мода. Такива татуировки, направени след правилен подбор според цвета и текстурата, придават атрактивен ефект. Момичетата също се сливат с пиърсинг, за да получат съблазнителен поглед. Такива татуировки също носят различни значения, когато са обединени със символи като сърце, птици, кавички, имена или инициали и т.н. Така че, ако търсите модни татуировки на стомаха си, използвайте някои идеи от горните татуировки и отидете модерно.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Gildy Proposes to Adeline Secret Engagement Leila Is Back in Town (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send