Красота и мода

6 Удивителни гелове за нокти с картини

Pin
Send
Share
Send


Боите за нокти са под формата на гел поради цветовите пигменти, използвани за производството му. Gel Nail Art Designs са просто всякакви дизайни, които се правят с "гел" бои за нокти. Гел ноктите може да се даде по-блестящ вид, като се добави лъскава боя за нокти като козина, за да стане по-значима.

Прости и лесни гелове за нокти с изображения:

1. Дизайн с черен гел за нокти:

Трябва да сте смели и красиви, за да носите тази красива черна боя за гел. Това е проста черна боя, използвана върху ноктите; който има уникално изкуство, направено на пръстена, към който са прибавени камъни със сребристи квадратчета. Това изглежда изключително елегантно и за да добавите към красотата на дланта, е използван огромен правоъгълен пръстен, който със сигурност привлича много внимание.

2. Дизайн на ноктите на синия гел:

Боядисаните ръбове на ноктите са толкова общи за сега. За да направите гел дизайн на ноктите с два нюанса на синьо, първо нанесете най-горната част на ноктите с индиго. След това добавете сребърно блестяща гел боя за нокти и го нарисувайте като граница след индиго цвета. Вземете по-светъл син цвят и направете още един инсулт, точно както предишните две, и го рисувайте под блестящия гел. Накрая добавете още една блестяща граница и сте готови.

Виж повече: Блясък дизайн на ноктите

3. Ноктите на гела за зебра:

Нокът на картината по-горе изглежда изключително красива, нали? Ами дори можете да ги направите. Просто нарисувайте краищата на дългите нокти с бял лак за нокти и го оставете да изсъхне. Вземете тънка черна четка за нокти и изтеглете две линии от лявата страна на нокътя; и поддържане на разстояние между две от дясната страна. Редовете не трябва да съвпадат един с друг, тъй като това ще направи дизайна на зебрата да изгуби първоначалния си ефект. Накрая, за да го направи лъскава поставете лъскава боя за нокти и я покрийте.

4. Дизайн с гел за нокти с шипове:

Използвайте светлината за боядисване на ноктите за основата, нещо като този пшеничен лак, който виждаме на снимката. Нека изглежда добре и чисто. Добавете малки кръгови шипове върху изкуството за нокти, които правят ноктите лъскави. Шиповете правят изгледа на ноктите сякаш капки вода са паднали върху тях. Има три големи кръгли шипове, които са равномерно разпределени в триъгълна форма. Към него са прибавени и малки шипове като мъниста. Те са равномерно поставени; за да се поддържа подобен вид на ноктите.

Виж повече: Nail Art Използване на гъба

5. Розов и бледи блестящ гел дизайн на ноктите:

Тези лъскави блестящи нокти, които виждате по-долу, са лесни за боядисване. Просто нанесете четири нокти с тъмнорозов цвят за основата и я оставете да изсъхне. Добавете блестящата боя за нокти от дъното до средата на всеки нокът и се уверете, че количеството блести намалява, когато достигне средата, това ще даде на ноктите избледняващ ефект на блещите. Направете външния вид уникален с един странен нокът, който определено е безплодният нокът. Оцветете го изцяло с блестящата боя за нокти и така ще изглежда

6. Блестящо синьо-синьо с гел за нокти от златен блясък:

Това прилича на някакво изискано изкуство за нокти по-долу. Ако сте достатъчно запален, за да ги притежавате, следвайте простите стъпки и го направете. Първо нанесете четири нокти на дланта си с тъмносин цвят и го оставете да изсъхне. Вземете златна боя в тънка четка и направете две V форми на два последователни нокти точно както можем да видим на снимката. Вземете кръгли и златни шипове, както виждате на снимката, и ги подредите с лепило за нокти. Най-сетне оставете малкия пръст, боядисан със златен блясък, и сте готови за парти.

Геловете на ноктите за нокти имат лъскав и невероятен вид! Изберете най-добрия си и опитайте.

Виж повече: Хелоуин Идеи за изкуство за нокти

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Гледай видеото: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send