Красота и мода

9 Популярни художници на мехнди в Бангалор

Pin
Send
Share
Send


Бангалор е едно от най-готините места и е известен както с традиционен, така и със съвременен живот, когато става въпрос за всякакви поводи, хората биха предпочели да се обличат много добре и биха искали да придадат различен вид на ръцете и краката си с модерен и традиционен дизайн. В Бангалор има много обучени и професионални мехенди, които имат десетилетия вазе опит в проектирането на мехенди.

Най-добрите изпълнители на мехнди в Бангалор:

1. Радж Мехнди Дизайн:

Радж е известен с изключителните си проекти на Механди. Той притежава изключителен талант и е известен със своята Zardosi Mehndi. Той е един от най-известните художници в Бангалор, който е перфектен в извършването на всички видове мехенди дизайни. Неговите обвинения ще бъдат достъпни и за двете ръце.

2. Наркотици Студийни артисти Mehndi Designs:

Daffodils Studio е очевиден избор, когато става въпрос за сватби. Техният екип от експерти в дизайна на мехенди е умел призоваването на правилното изкуство от хна. Резервирайте ги за тържества по случай сватбения ден; те също правят сватби преди сватбата и след сватбата. Нека най-хубавият път на живота бъде уловен.

3. Художникът Seema Bridal Mehndi в Бангалор:

Seema mehandi лесно преминава като един от най-популярните проектиращи центрове в Бангалор. Уникални модели са достъпни за избор при всички случаи, което е една от основните причини за това да е хит сред клиентела. BestТе са най-добри в осигуряването на своевременно обслужване, най-добро качество с оптимална цена.

4. Дизайнер на Pushpa Mehndi в Бангалор:

Pushpa mehendi моделите са съвсем ново ниво, тъй като е смъртоносна комбинация от модерно и православно изкуство хна. С течение на времето техните услуги са стигнали до семейните албуми на много клиенти за събития, вариращи от партии до ангажираност и булчински Mehendi. Те носят най-доброто за клиентите.

5. Прем - Известният изпълнител на мехнди в Бангалор:

Въпреки че неговото странно име е достатъчно за привличане на клиенти, талантът му Zardosi е също толкова забележителен. Неговите обвинения са добре обосновани и е един от най-предпочитаните булчински художници за Механди в Бангалор. Той също така ще бъде в контакт с клиентите, за да провери за качеството, производителността и обслужването.

6. Дизайнер на Nikhil Mehendi в Бангалор:

Ако има художник, на когото може да разчита, това е Никил и неговият дизайн на мехенди, където той продължава своята ефективна творба. От флоралните мотиви до дизайните на пауна, той несъмнено е популярен мехенди сред всички; той предоставя специална услуга с честен и директен подход с клиентите си.

7. Дизайн на Афша Кохетур Мехнди:

Афша е известна със своите клиенти и справедливи цени както за хората от висок клас, така и за клиентите от средната класа. Те имат специален обучен персонал, който да направи механди дизайн от всякакъв вид. Тя е специализирана в булчински, индийски, арабски, племенни и модерни боди арт. Тя се отличава с всякакви дизайни, макар и по-скоро да е известна с това, че е най-добрият булчински художник Мехенди в Бангалор.

8. Kadambari Mehndi Изпълнител Бангалор:

Kadambari е професионален художник на къна с повече от две десетилетия опит в своята чанта, тя и нейният екип имат иновативни методи и никога не се страхуват да експериментират, когато става въпрос за традиционни дизайни на Bangalore Mehndi. И урбанистичните, и съвременните стилове отговарят на нуждите на клиентите.

9. Харипия Сушмита Мехнди Дизайн:

Харипия е една от дивите „Зардоси“; тя е булчински художник, който идва с уникален дизайн за клиентите си, които разчитат на нея, за да създадат перфектни произведения на изкуството на ръцете и краката си. Нейната невероятна креативност, съчетана с нейните способности, моделите на къната удивляват хората в Бангалор, като по този начин я превръщат в нов партньор на старите утвърдени творци.

Заключение:

Бангалор е град с топло сърце. Жените тук от всички възрасти обичат Мехнди, поради което е традиция да се украсяват ръцете и краката така, както се получава. Всички гореспоменати добри артисти в Бангалор очароваха клиентите си с образцов талант и имат огромна клиентска база, за да гарантират работата си и всички те са добре обучени професионални артисти в Бангалор.

Гледай видеото: Шабнами Сурайё - Нести-нести Shabnam Surayo - Nesti-Nesti 2017 (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send