Красота и мода

4 Известни паркове в Ernakulam с картини

Pin
Send
Share
Send


Парковете са убежище за обитателите на градовете, отдих за уморените пътници и обич към туристите. От увеселителни паркове до водни паркове, обществени паркове до национални паркове, всеки от тях има своя собствена привлекателност и добавя към красотата на всеки град, докато някои формират самото съществуване на растителния и животинския свят. Докато пътуваме на юг до търговския град Керала.

Красиви паркове в Ернакулам с изображения:

Ето един поглед към някои от различните паркове в Ernakulam.

1. Subhash Bose Park:

Разположен в сърцето на град Еракулам в град Керала, Subhash Bose Park е идеалното място за релаксация, където можете да отидете на дълги разходки и да се отправите към великолепните забележителности на езерото Кочи и близкото му пристанище, осеяно с рибарски лодки и канута. , и дори впечатляващи яхти от туристи от различни части на света, които се намират закотвени близо до двореца Болгати.

Виж повече: Водни паркове в Джамшедпур

2. Детски парк:

Детски парк в Ернакулам, известен още като Парк Индира Приядаршини, предлага за цял живот забавления за деца от всички възрасти. Някои от най-важните моменти в парка са езерото за водни колела, класове по ролково кънки и мини-влакче за играчки, което отвежда децата на разходка из целия парк. Музикален фонтан в средата на парка е друга атракция, където децата могат да се видят, че танцуват под звуците на изпълняваната музика.

Най-новото попълнение е възобновяем енергиен парк, където децата се обучават за много природни източници на енергия и за тяхното функциониране. Празникът носи много дейности за деца като музика и танци, живопис и рисуване, които се стремят да подхранват суровия си талант и да ги държат едновременно.

Виж повече: Паркове във Вадодара

3. Увеселителен и воден парк Veegaland:

Първият воден тематичен парк в Индия се намира в Паликкара в квартал Ернакулам на височина 77 м над морското равнище. Паркът е изграден в съответствие с международните стандарти и затова поставя летвата по отношение на безопасността и хигиената. Водата от водните басейни и басейните се подлагат на строг процес на пречистване на водата, докато предпазните колани на по-електрифицираните вози се проверяват ежедневно.

Разходките в парка са категоризирани като водни разходки, езда на козина, детски яздене и семейни вози, подходящи за хора от всички възрасти. Паркът е още по-красив с растения и дървета, което го прави хубаво място за пикник.

Виж повече: Паркове в Burdwan

4. Парк Авеню:

Парк Авеню в Кочи или Ернакулам е известен булевард с над 45 цъфтящи дървета от двете страни. Дължината от 1 км започва от Ганди и завършва на Бродуей. Пътят се намира в паркова среда сред фона на няколко исторически сгради. Дърветата, извисяващи се над тях, образуват балдахин над пътя, като му придават стар чар и определено го превръщат в място, което си заслужава да бъде посетено.

Pin
Send
Share
Send