Красота и мода

9 Популярни Ruby бижута дизайн бижута

Pin
Send
Share
Send


Ruby е розово до кръвно червено скъпоценен камък. Червеният цвят се дължи главно на наличието на елемент хром. Руби се смята за един от скъпоценните камъни. Качеството на Ruby се определя от неговия цвят, рязане и яснота. Най-скъпият Ruby в света е Sunrise Ruby. Те са камъни на любов, страст, жизненост и сила.

Има и ползи от рубинен камък. Той дава насоки при вземането на решения и помага да се изпълнят мечтите. Той дори има лечебна сила, която лекува тялото, особено сърдечните проблеми. Така с толкова много предимства са украсени рубинови камъни.

Бижута със скъпоценни камъни Ruby:

Те са осеяни в различни бижута, които докосват кожата, за да осигурят полза и разбира се да изглеждат красиви. Някои от най-добрите скъпоценни камъни с рубинен камък са споменати по-долу.

1. Maang Tikka с Ruby Gemstone:

В благоприятните случаи като сватба булката може да украси тази маанг тика от рубинени камъни. Тази maang tikka ще се съчетае перфектно с червения цвят и ще я направи красива. Не само булката, но и други жени могат да носят този рубинен камък на традиционна рокля.

2. Пръстени за мъже и жени:

Най-малкият и аксесоар, който може да се носи ежедневно, е пръстен. За да се използват всички предимства на рубинен камък, трябва да има пръстени от рубинен камък, тъй като те докосват кожата. Каменния рубин със сребрист пръстен ще изглежда доста добре на фигурата.

3. Брошури от Ruby Stone:

Ruby каменни гривни са проектирани в различни модели. Изглеждат много стилно и излъчват, когато са износени. Тя може да се носи от всяка възрастова група на традиционните дрехи, за да изглежда красива.

4. Дизайнерски гривни от каменна облицовка:

Ако някой иска да носи рубинен камък на ден, тогава гривните са добър вариант. Гривната може да бъде от злато или сребро с рубин върху нея. Тя може да бъде цяла гривна от рубинен камък, която изглежда като мъниста. Те изглеждат много живи с чистите си кристали.

Виж повече:Ald Емералд Gemstone Ползи

5. Верига с рубинови камъни:

Веригите от каменни камъни са леки и могат да се носят в ежедневието. Веригите могат да бъдат от сребро, злато или платина. Веригата ще изглежда по-красива, когато с рубините се добавят и диаманти. Те блестят като нещо и ще придадат чар на една личност.

6. Рубинчета за момичета:

Обеците подобряват красотата на жените. Рубинът от скъпоценни камъни, когато е поставен в обеци, прави един вид прекрасен. Те могат да се смесват с други скъпоценни камъни, за да работят върху всички тоалети и тогава не се изисква съвпадение.

Виж повече:AzTopaz Gemstone

7. Висящи бижута от рубин в сребро:

Висящът грабва цялото внимание на себе си, особено когато това е рубин от скъпоценен камък. Един рубинен камък, като висулка, изглежда ослепително и покрива цялата красота на врата.

8. Ръчно изработена колие от рубин:

Ruby камъни в огърлица са ценени поглед. Те се предлагат в различни дизайни и модели. Кундан и други камъни също се добавят, за да изглеждат по-красиви. Огърлиците са от една, две или няколко струни, за да изглеждат тежки и стилни.

Виж повече:Gem Опален камък

9. Закопчалка за носа Ruby Gemstone:

Плъзгачът за нос с рубин изглежда напълно различен. Тя може да бъде в цветен, контур или друг дизайн, който подхожда на различно лице, но рубинът отговаря на всички лица.

Естественият рубин е скъпоценен камък, който привлича почти всички хора. Това е скъпоценен камък, който често се приписва на богатството и елегантността и с добра причина. Най-доброто качество на рубин е червено-червено и е много гладко в контакт с фини и остри кройки.

Ruby може да се носи като бижута. Тя може да бъде вградена в сребро, злато и платина. Бижутериите могат да бъдат пръстени, обеци и т.н., които могат да бъдат украсени в полза на тялото.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Suspense: Mortmain Quiet Desperation Smiley (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send