Красота и мода

9 Най-добър Боливудски булчински грим Изглежда

Pin
Send
Share
Send


Нищо чудно, че момичетата винаги изглеждат най-хубавите на сватбения си ден, но има и филми, които вдъхновяват външния вид и са мечтания образ за повечето момичета. Боливудските филми винаги имат щастливата част, в която актьорът и актрисата се женят в голям стил. Тук са най-големите звезди на Боливуд, които изглеждаха зашеметяващи на екрана в сватбеното облекло и грим. За всички тях гримът е много естествен и минимален, което още повече подобрява външния вид. Прочетете за най-доброто от bollywood на булки е свидетел в последно време.

1. Aishwarya Rai Bachchan:

Със сигурност не са най-простите булки от всички, но гримът на Aishwarya Rai Bachchan в Jodha Akbar е минимален и просто подходящ. Тя е гледала на кралската красота в истинския смисъл на думата, заради простия и на земята вид, който й е даден.

2. Дипика Падуконе:

Южноиндийската булка, представена от Дипика Падуконе в последния си хит, е много традиционна и богата. Гримът е много прост, както виждаме в реалния живот и нейният костюм и бижута допълват цялостното ставане.

Виж повече: Грим за сватбено лице

3. Катрина Каиф:

Английската красота изглежда много дези в сватбената носия във филма. Цветовете са меки и нейната естествена красота се засилва от много малкото й докосване. Очите са подчертани и лъскавото докосване до устните изглежда много чувствено.

4. Рани Мукерджи:

Bengali Beauty изглежда абсолютно зашеметяващо с тъмната комбинация от черни и черни червила с булчинското облекло. Червеният цвят е типичният индийски цвят за булки и с минималните си характеристики е подобрен многообразие.

Виж повече: Лакме Сватбен грим

5. Preity Zinta:

Тя играе мюсюлманска булка във филма и върши пълно правосъдие. Гримът има смели очи и устни с цялостен вид, който е много динамичен. Момичето с шикозен вид изглежда зашеметяващо в зелена и зелена сатенена рокля.

6. Kajol:

Тя е най-простата булка в списъка досега. Цялостният вид е много небрежен с тъмна употреба на очите. Общият вид на Каджол е много прост и гримът й също е според костюма. Характеристиките са подчертани с минимална грим, но тя изглежда зашеметяваща.

Виж повече: Гримирай Кея Сет

7. Madhuri Dixit:

Блестящите очи и смелият цвят на устните я правят да изглежда мека, чувствена и деликатна. Облеклото е много смело, така че гримът се държи трезвен, за да поддържа мекия вид. Тя изглежда много невинна с блестящите акценти.

8. Приянка Чопра:

Махаращрианските булки имат много прост костюм, бижута и грим. Priyanka Chopra изглежда зашеметяващо дори с много прост грим и цялостното ставане. Тя има прост грим за очите и се докосва просто, за да засили костите и чертите й.

9. Kareena Kapoor:

Въпреки, че костюмът и бижутата в булчинската рокля стават много богати и етнически, гримът се запазва минимален. Гланцът на устните и само дясното око създават лесен и елегантен вид. Естествената красота на Kareena изисква много по-малко руж, за да засили костите на бузите и линията на челюстта.

Тези красавици от Боливуд са дали на младоженците нов живот с невероятните си аватари в тези филми и са създали съвсем нов образ за индийските булки. Те не само са харесвани за ролите си като булки, но и са създатели на тенденциите за сватбения сезон по всяко време.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send