Прически

9 Най-добри прически за мъже с тънка коса

Pin
Send
Share
Send


Много често се среща тънка коса сред мъжете, тъй като не всички мъже имат гъста и гъста коса. Така че мъжете с тънка коса понякога могат да мислят, че няма кой знае какво да свърши с косата си или те нямат много възможности да опитат стил. Това мислене може да не е вярно. По-долу ще намерите някои от най-добрите стилове, които можете да опитате за тънка коса.

Последни и стилни прически за мъже с тънка коса:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на прическите за мъже с тънка коса.

1. Късо реже с един рязък Quiff:

Ако имате тънка коса, тогава можете да изберете за къса прическа с остър квиф. Можете също да опитате друг трик за този къс път. Просто опитайте да избелвате краищата, които работят като оптична илюзия. По този начин тъмните корени се появяват по-дебели, което прави косата дебела.

2. Подтискане на косата:

В случай, че косата ви има нормална плътност, но е започнала да се отдалечава, можете да опитате средна къса прическа. Имате крайни краища, които са оформени по челото, за да са малко странични - точно като тези на Юън Макгрегър. Друг вариант, който може да обмислите, е да носите шумна резба. Вие със сигурност ще се нуждаете от стилист за това. Също така може да помислите за прилагане на гел, така че стилът да е на място.

3. Short Razored:

Разрязаното покритие работи винаги в стил и веднага хваща очи. Нанесете гел и гребен и изсушете косата нагоре. Стилът и увереността са двете съставки за този облик.

4. Spiky Rock Star:

Spiky прическа е чудесен начин да добавите визуален обем на косата. Matthew Bellamy съчетава творческата бъркотия на върха и има лъскави храмове с кратко изразено петно. Гел за блясък и чист вид.

Виж повече: Нови прически за чернокожите мъже

5. Спретнати прически с примамката със странична част:

Ако имате тънка коса, но и тънко лице, можете да опитате това. Този стил подчертава скулите и силната челюст. Това изглежда много мъжествено и официално. Можете да използвате гел за коса, за да я придадете на блясък и да го оставите на място.

6. Текстуриран връх:

Ако имате пълна и фина коса, този вид е най-подходящ, тъй като използва текстурата като предимство.

Виж повече: Дрейд Прическа за мъже

7. Slicked Back:

Ако имате дълга коса, тогава защо не отидете за четка за гърба и го оформете с гел или крем, за да получите лъскав и стилен вид. Това върви добре дори при странично разделяне или само чрез обратно изтъркване от зоната на короната. Това е по-полезно, когато имате някои части на косата, които се отдалечават, тъй като ще помогнат в маската на плешивото ви място.

8. Shag:

Ако вече сте установили, че косата ви е изтъняваща, може да помислите за слоеве, известни също като главата на леглото или косата. Това ще има дълга коса, отрязана в предната част, която пада върху челото и средна дължина на гърба. Използвайте гел за оформяне на стайлинг и придайте на нея объркан вид. Това ще ви разсее изтънялата коса. Това е камуфлаж за тънка коса.

Виж повече: Много къси прически

9. Buzz Cut:

Прическата е предназначена за всички възрастови групи, лицето е изрязано и е добре за всички случаи. Това е нисък стил на поддръжка, тъй като можете да го направите и у дома без стилист или стилизиращ гел или крем. Имате подстригани страни и гърба и по-дебела грива на върха си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Дълготраен обем за фина и тънка коса (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send