Красота и мода

15 Най-добри печатни Angry Birds оцветяващи страници за деца

Pin
Send
Share
Send


Децата получават оцветяване, за да повишат моторните си умения и да подобрят разбирането на цветовете. Когато екип тази дейност с любимия си анимационен герой, нищо не е по-приятно. Един от известните герои днес е „Angry Birds“. Ядосаните птици са една от основните поток игри във виртуалния свят. Това е доста голям удар както при момичетата, така и при момчетата. Не само младите деца го харесват, но и много възрастни. Тя стана известна през 2015 г. Има серия от игри под това име. Има страници за оцветяване, книги, видеоклипове и филми.

Страници за оцветяване на Angry Birds за печат:

Ето няколко снимки на Angry Birds Coloring Pages в различни символи.

1. Сладка търси ядосан птица оцветяване страница: t

Ядосаната птица има много знаци в нея. Една от тях е сладко изглеждаща ядосана птица. Може да искате да оцветите розово, лавандулово, светло зелено или оранжево. Те са пухкави и имат много пера. Те имат големи очи. Това е много сладък характер.

2. Всички птици в Angry Bird оцветяване страница:

Тази страница за оцветяване има всички символи на ядосана птица. Тя е със средно ниво на трудност. Това може да стане с насоки за възрастни. Можете да използвате различни цветове. Това е много оживена страница. Това със сигурност ще запази детето ви заето много дълго време.

3. Страница за оцветяване на червена ядосана птица

Червената ядосана птица е най-ужасната птица в града. Въпреки че всички герои в ядосаната птица са весели, но този характер е малко циничен. Той има дебели вежди. Той винаги има ядосано лице. Вие ще сте използвали весело червено, за да го оцветите. Очите му са големи поради гнева му характер.

4. Свинята Миньони краде великденско яйце Разгневена Страница за оцветяване на птици:

Прасетата в ядосана птица винаги се опитват да откраднат яйцата. Тази свиня-прислужник е прасето от ядосаната птица, която се облича като слуга. Може да искате да оцветите жълто вместо зелено. Това прави Великден забавно.

5. Big Beak Angry Bird Страница за оцветяване:

Голямата прекъсната ядосана птица е друг герой от серията гневни птици. Има голям жълт клюн. Той е от зелен цвят на бутилка. Той също има ядосан израз. Използва се най-вече в прашка. Децата го харесват.

6. Жълта ядосана птица Снимка за оцветяване:

Името на жълтата ядосана птица е Чък. Той винаги върви много бързо. Той също е много приказлив. Той попада в беда заради импулсивно поведение и прекалено много разговори. Той е чудесен за привличане на вниманието на детето и увеличаване на концентрацията.

7. Междузвездни войни Страшното оцветяване на ядосани птици:

Star wars е много стара комична серия. Има серия от филми, направени на звездни войни. Дори ядосаната птица е повлияна от нея. Тук се появяват ядосани птици в герои от звездни войни. Това е колоритен вариант. Това е забавно за феновете на звездните войни.

8. Великденски турнир.

Великден е голям фестивал на запад. Трябва да търсите яйцата, скрити от великденския зайче. Този фестивал също влияе на ядосана птица. В тази оцветяваща страница ядосаните птици търсят великденските яйца. Тя може да бъде оцветена лъчиста и ярка. Опитайте се да използвате масиви от цветове, за да покажете този забавен фестивал.

9. Bad Piggy Angry Bird Страница за оцветяване:

Прасетата в ядосаните птици са злодеи. Те са палави и винаги се опитват да откраднат яйцата. Те са оцветени в зелено. Те живеят в просто село. Това е забавен характер. Децата го обожават.

10. Пиратска свиня Angry Bird Оцветяване страница:

Прасетата са център на серия от ядосани птици. На тях им се дава много герои, които да го направят интересна за децата. Пиратско прасе е един от тях. Децата могат да ги оцветят във всеки цвят, а не непременно в зелено. Този обрат го прави интересен.

Виж повече: Страници за оцветяване на животни

11. Свински крал Angry Bird Страница за оцветяване:

Прасетата живеят в село. Те имат крале и работници. Те също са зелени. Той има корона на главата. Той винаги е виждал да яде. Той има големи зъби. Децата се радват на този характер, тъй като той е смешно изглеждащ крал. Контрастът на жълтата корона и зеления крал се открояват.

12. В действие Angry Bird Страница за оцветяване:

Разгневените птици се опитват да спрат свинете да откраднат яйцата. Те атакуват селото на прасето. Това е чрез слинг и хелиеви бомби. Това "в действие ядосан птица оцветяване страница" показва червена птица удря стената на селото прасе. Той включва малки и малки части към цвета. Това го прави интересен за оцветяване.

13. Епична снимка на ядосан птица към цвят:

Епична ядосана птица е червена птица, облечена като римски войник. Изглежда много смешно. Може да искате да го направите колоритен. На щитовете, шапката и мехура могат да се дадат различни цветове. Тази страница е направена, за да увеличи интереса на децата.

14. Любовта птици Angry Bird оцветяване страница:

Любовта птици ядосан птица е Валентин версия на ядосани птици. Двойката е показана един срещу друг. Това е сладка картина. Дълбочината, която се вижда в очите, лесно се улавя с цвят. Тази страница е по-предпочитана от големите деца.

Виж повече: Страници за оцветяване за отпечатване

15. Коледни страници за оцветяване на ядосани птици:

Коледа е най-големият фестивал на западната цивилизация. Този фестивал е видял влиянието си навсякъде. Коледни ядосани птици, оцветяващи страници, имат ядосани птици на коледната елха. Това ще бъде добър вариант да запазите децата зает този сезон, докато сте заети с приготвянето на коледно хранене.

Ядосани птици са прости герои. Но е забавно да ги оцветявате. Разполага с ярка и жизнена възможност. Има много страници за търсене в ядосан колекция птици. В него има животни, природа и карикатура. Вашите деца ще се радват да го оцветят с часове. Тя ще даде на вашия пакет от радост забавно пълно време. Цветните страници могат да станат много скучни, особено когато е сложно и трудно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine. Safe class. Food drink appliance scp (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send