Красота и мода

Дали намалява растежа на косата?

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да намалите растежа на косата на тялото? Дали намаляването на косъма намалява растежа на тялото? Какъв е отговора ти? Не мислете така, краткият отговор е, че ДА, в няколко случая може. Има много жени и момичета, които приемат този факт. Восъкът е вид система за епилация, чрез която можете да получите гладка, както и без козина крака. Има и други начини за епилация, като бръснене, Nair и восък. Сега помислете какво е най-доброто за намаляване на растежа на косата. По този начин днес в тази статия се обсъжда ролята на кола маска за намаляване на растежа на косата.

Дали намалява растежа на косата на тялото?

Концепцията за кола маска ще направи косата ви по-фина и по-ярка, ако я осигурите достатъчно дълго. Честото восъчно оформяне може да доведе до влошаване на фоликулите. Тя варира от човек на индивид; някои хора могат да видят намаляване на растежа на косата, докато други не.

Процедура за восъчно ваксиране:

You След като приберете косата от тялото си, първо намажете топъл восък в областта. След това подслонявате восъка с хартия или марля и уверено го издърпвайте от кожата си, отнемайте косата в процеса.

You Веднага щом избършете косата, резултатите могат да продължат от три до шест седмици. Косата ви също може да се развие по-силно, което може да я направи по-малко видима между леченията.

Виж повече: Фази на растежа на косата

Много козметични, както и козметични марки продават домакински комплекти, но формулата съществува и в много салони. Можете да восък. Обикновено коренът остава на дъното, а когато се утаи, ще започне да развива косата друг път. Може да отнеме много седмици. Понякога ще накараш фоликулът да бъде изкривен и косата да израсне малко по-фино, или по-слаба от нормалното. Понякога може наистина да повредите корена или дори да го убиете, така че косата никога да не се развие отново.

Изцеление:

Тялото има способността да се лекува. Човешкото тяло е много добро за лечение и обновяване. Затова са необходими непрекъснати сесии за кола маска. Вероятностите са, ако напълно преустановите ваксирането на дадена област, с течение на времето тялото ви напълно ще възстанови фоликулите, които са били развалени. Тя не винаги ще спре растежа на косата непрекъснато, но това може да означава, че фоликулите могат само да създават по-лека и по-фина коса.

Ваксирането има допълнителни дългосрочни ефекти, но не избягва развитието на косата след няколко седмици. Добрата новина е, че ако продължавате да ваксирате в продължение на много години, може да сте в състояние да спрете косата да се развива отново.

Виж повече: Тоник за растежа на косата Индия

Значение на коланирането:

Ваксирането е известно като един от най-добрите процеси по епилация. Веднъж след като нанесете восък, можете да приемете ефектите, които ще продължат няколко седмици, но восъчната маска не се отразява на дълготрайна епилация. Ваксирането е по-оперативно от бръсненето, тъй като се отървава от косата по-надолу по шахтата, така че отнема повече време, за да се върне назад и да се окаже забележимо. От друга страна, ако многократно восъците си краката, може да бъде в състояние да получи дълготрайна епилация над дълъг период от време. Това може да се случи, защото непрекъснатото ваксиране отслабва косата, което може да доведе до спиране на развитието.

Причините да не работят:

Вероятно причината, поради която хората смятат, че намалява растежа на косата, е, че те са свикнали да бръснат. Те се бръснат и осъзнават, че косата нараства почти веднага. С кола маска и епилация косата иска да се възстанови напълно от корена. Може би това допълнително време, съчетано с твърдението, че косата е нова, предлага на хората впечатлението, че растежът на косата е намален.

Виж повече: Msm за растежа на косата

Единствените постоянни данни изглежда, че ефектите варират в зависимост от лицето и мястото на косата на тялото. Косата на краката може да стане по-фина с времето, докато устните и косата на веждите могат да станат по-плътни.

Така че, надявам се да получите правилния отговор и да намерите тази статия много полезна, както и информативни!

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Домашен СЕРУМ ЗА ПО-ДЪЛГИ И ПО-ГЪСТИ МИГЛИ. Изпробвано и проверено (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send