Красота и мода

Топ 15 дизайни за бижута с диамант в Накшатра

Pin
Send
Share
Send


Диамантите обикновено се идентифицират с тяхното изрязване, яснота, сертификация и карат. Блясъкът и блясъка са в резултат на четирите C, както са правилно наречени. Красавиците на диамантите са заловени в бижутериите по такъв начин, че един е хипнотизиран само от вида на диамантените бижута.

Nakshatra е популярна марка на диамантени бижута със седалище в Мумбай, Махаращра под флагманския магазин Gitanjali Jewels. Диамантената бижутерия Nakshatra е уникална за поставянето на седем диаманта във формата на цвете или звезда във всяка част от бижутата.

Дизайн на Diamond Jewellery от Nakshatra:

Затова марката го идентифицира и класифицира като много уникална. Тук ще разгледаме най-добрите дизайни на бижута с диамантени украшения Nakshatra.

1. Диамантени пръстени за момичета Накшатра:

Най-използваните в нашето тяло са нашите крайници; именно ръцете и краката. Ръцете са част от невербалната комуникация. Жестовете на ръка са много важен инструмент. Затова е важно ръцете да изглеждат красиви и елегантни. Accessorising чрез диамантени пръстени изглеждат страхотно на ръцете и хвърлят трайно впечатление. Диамантените пръстени Накшатра са елегантни, богати и красиви бижута, изработени до съвършенство.

2. Диамантените годежни пръстени на Накшатра в злато:

Денят на ангажимента е много специален за двойка и специално за жена, защото нейните мечти ще бъдат скоро истина, както при сключване на брак с нейния мъж. Ангажирането е красивата история на двойката, която скоро ще бъде сватбена. Церемонията по ангажиране има специални моменти, които трябва да бъдат заловени, а пръстените, които обменят двойка, са много важни. Диамантите са специални и перфектни за специален случай като ангажираност. Тези диамантени годежни пръстени са невероятно красиви и чисти бижута никога не успяват да впечатлят.

3. Диамантен висулка Nakshatra за момичета:

Накшатра Диамантите са известни като един от най-изящните производители на бижута с диаманти. Най-красивите и брилянтни диаманти са избрани и използвани при изработването на най-доброто от висулките с блясъка на злато. Традиционният вид на висулките с различен стил прави само тези диамантени висулки неустоими.

4. Полилеи от Накшатра:

Блясъкът и блясъка във всяка от украшенията на Накшатра ги карат да се открояват и да забележат. Няма белези за предположение, че диамантите на Накшатра са най-добрата възможност за подарък от мъж до жена или приятелка. Най-добрият подарък може да бъде Nakshatra полилеи по повод като годишнина, празничен повод и т.н. Какъв по-добър начин от диаманти да се свърже отношенията по-добре!

5. Леки натоварвания от накшатра:

Перфектни за ежедневно носене, офис облекло, в къщи се събират и т.н. са тези прости, но елегантни леки бижутерийни комплекти Nakshatra. Те идват с уникален дизайн висулка и съвпадение на набор от обеци допълват взаимно и завършване на външния вид. Бижутата на Накшатра са жени с отношение, страст и независимост.

Виж повече: Бижута с син диамант

6. Дамски диамантени уши за жени:

Тези обеци могат да бъдат пренесени от тийнейджър до младежи, за да могат дори по-възрастните жени да са лесно. Това, което прави диамантите на Накшатра уникални е, че прекрасните бижута се грижат за жените от всички възрастови групи. Обеците са ежедневно изискване на жените и това перфектно се вписва.

7. Дизайн на бижута Nakshatra:

Елегантен персонифициран и зашеметяващо дишане са тези магически диамантени колиета Накшатра. Най-добрият подарък за жена или приятелка по рождени дни, годишнини, бебешки душ, Karva Chauth или други специални поводи са тези красиви колиета. Няколко случая са специални и много запомнящи се. Така че за да подобрим тези специални моменти са тези диамантени огърлици.

8. Огърлички от сълзи на Накшатра:

Капка от диаманти изглежда блестяща като дизайн, направен само за диаманти. Бижутата в дизайна на сълзите имат прекрасно падане върху деколтето и подчертават цялостния вид на жената. Тези Nakshatra сълза огърлици в слоеве са идеални за сватби и е трябва да имат диамантени огърлица за булката в бижута си trousseau.

9. Дизайнерски комплекти на Накшатра:

Диамантите с тези дизайнерски елементи в тях са най-доброто от колекцията на Nakshatra. Те имат широка колекция в огърлици с топ Боливудски знаменитости, които ги одобряват, както и да ги показват. Тези великолепни диамантени комплекти излъчват блясък и могат да бъдат богати с етерично усещане.

10. Диамантени комплекти на сватбата Накшатра:

Най-важният и запомнящ се ден в живота й за една жена е нейният сватбен ден. Да се ​​ожениш за мъжа на нейните мечти е това, което всяка жена желае и след като тази мечта е истина, тя иска сватбата да бъде идеална. Сватбените бижута са много важни за булката, а диамантите на Накшатра са префект за този булченски вид. Тези хипнотизиращи диамантени бижута от Nakshatra са направени само за булката и за сватбата, която е част от сватбените колекции с диаманти.

Виж повече: Най-дизайнери за бижута

11. Пайринета Булчински диамантени комплекти:

Бижутата с диаманти от Накшатра имат ексклузивната си сватбена колекция под тяхната колекция Parineeta. Тези сватбени колекции са само за булката, която придава вид на булката. Тази колекция от Nakshatra има красиви диаманти, поставени в идеалния начин да се съчетаят с тежките булчински тоалети. Тези диаманти са ексклузивна колекция от класически и традиционни сватбени и булчински бижута, където във всички бижута е изработена по много артистичен начин, имайки предвид тези скъпоценни и специални моменти от живота.

12. Бижута за сватбени чокери на Накшатра:

Диамантите от Накшатра под сватбената си колекция Паринета има изключителни тежки диамантени джобове с диаманти и скъпи изумруди. Parineeta означава омъжена жена на бенгалски език. Бракът е един от най-добрите моменти в живота на един човек, за да бъде вечно и вечно ценен. Тези изключителни сватбени чокери са идеални за булката да изглежда като богиня в деня на Д.

13. Бижута за момичета от Накшатра:

Накшатра изключителната марка с диаманти винаги е накарала жените да се чувстват специални чрез своя блясък и вечен, но съвременен дизайн винаги. Всеки дизайн на диамантените браслети от Накшатра с истински диаманти приспособява грациозността на техните запазени флорални мотиви и красотата на съблазнителното съзвездие. Носенето на тези диамантени гривни при специални поводи просто добавя много глем към вашата персона.

14. Диамантени гривни Nakshatra:

Диамантите от Накшатра правят диамантените бижута изключително амбициозни за всяка жена. Накшатра означава съзвездие от ярки звезди в съзвездието. Тези гривни са истински диамантени гривни, изработени от чисто злато, които определят красотата и изяществото. Вдъхновени от класически седем цветни диаманти, тези диамантени гривни разпространяват потока от божествен късмет навсякъде. Това е идеалното бижу, което да подари любимите ви хора.

Виж повече: Диамантени бижутерийни дизайни

15. Накшатра Бижутерия Мангалсутра Дизайн:

За омъжена жена трябва да е мангалсутра. Именно тази специална бижутерия с черни мъниста със златни и златни мъниста с изключителна висулка с диамантен манхасутра Nakshatra. Вдъхновени от цветето и звездното съзвездие, тези диамантени манголсутри изглеждат красиви на всяка жена.

Накшатрата е символична за божествеността. Идеални флорални мотиви за този съвременен стил или онези звездни съзвездия от небето, тези диаманти са идеални за всеки случай и всяка жена. Зашеметяващо красивите и искрящи бижута с диаманти винаги са впечатлявали жените и всяка жена искала да има тези диаманти. Диамантите от Накшатра казват, че те представляват най-ярките кръгове на светлината. Блясъкът и блясъка на диамантените бижута Nakshatra са достатъчни, за да го направят един от най-добрите подаръци.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: 15 different copper earrings + 2 new coils designs and how to make some of them (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send