Красота и мода

Топ 9 мъже и жени Slip на сандали в удобни стилове

Pin
Send
Share
Send


Точно както модният пазар е придавал атрактивен дизайн за облекла, така и обувките се отдават на дължимото значение за цялостен вид. С различни атрактивни проекти обувната промишленост даде нов модел на младежите. Да, приплъзването на сандалите идва с прост, но стилен външен вид, който може да се носи както за официален, така и за случаен поглед.

Сладко и стилно салфетки за жени и мъже:

Ето някои широко осиновени женски и мъжки сандали за приплъзване, които бихте искали да добавите към вашата колекция.

1. Плосък сандален дизайн за мъже и жени:

Слип в сандали се дава удобно докосване с плоски дизайни. Сандалите също са снабдени с широка бяла кожена прическа с извита основа за правилно сцепление при ходене.

2. Плажни сандали за мъже:

Една мъжка прическа върху сандали, която е идеално подходяща за плажове, е даден твърд пръст, за да завърши дизайн на приплъзване. Сандалът също е направен с малка дълбочина, за да се хване на пясъка на плажа. Чувствате се сигурни, докато използвате това.

Виж повече: Дървени сандали за жени и мъже

3. Сандали с цвят на цветен дизайн за жени:

Слип на сандали на жените е с нов дизайн с двойна лента и лек пета. Лентите са свързани с цветен модел, направен с кадифе, поддържан от платно. Вие ще получите възглавница чувствам, докато се опитате този сандал, малко кожа, нарязани на горната част.

4. Стилен сандал за жени:

С помощта на тъкани и блестящи диаманти се изработва черно приплъзване на сандали, което може да се носи както за двете страни, така и за износване. Сандалът получава пръст към страничен захват с плоска пета. Вашите пръсти са приятни за разобличаване от този сандал, наистина страхотен външен вид. На всяка своя екипировка тя поддържа за ходене.

5. Сандал за мъже:

Кожени сандали с платно докосване площ зашеметяващ дизайн за лятото. Слип на сандали мъжки дизайн с кръстчета с дебела текстура е перфектен дизайн за рутинно износване или за лета.

Виж повече: Най-добрите каучукови сандали в различни стилове

6. Сандали за скиори за мъже:

Искате да имате този модерен поглед за офиси и излети! Скип в сандали, който придава различни приплъзвания, свързани помежду си, образувайки цялостно покритие на краката, е известен като скитачите.

7. Предни гръбни сандали за мъже:

Коженото приплъзване на сандали за мъже е направено с гладка текстура и три калъфа, които образуват правилно сцепление отпред и отзад. С лодка като дизайн, сандалите са дадени плосък вид.

8. Кадифени сандали за жени:

Дамски приплъзване на сандали с токчета и кадифено докосване се наблюдават при случайно износване на функции. Сандалите са покрити с кадифе върху платно и са снабдени със закопчана предна част с малък чар.

9. Бродираш надпис върху сандали за жени:

На жените се слагат на сандали с традиционно докосване се дава пълен горен капак с дизайн на бродерия, използвайки цветни мъниста върху тях. Сандалът също има плосък поглед с лентов капак зад за правилното задържане.

Слип на сандали е направен предимно от кожа, платно и плат с най-голяма точност, за да осигури необходимия комфорт и баланс на ползвателя. Някои от сандалите също са водоустойчиви, което ги прави трайни в мусоните. Тези видове приплъзване на сандали са от ценни версии на колекциите, тя дава голяма страст за клиента. Коженото приплъзване на сандал ще бъде чудесен избор сред вашия избор от широки колекции от тази серия. Вземете си красиви сандали за редовна употреба.

Виж повече: Дамски сребърни сандали в сладък стил

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send