Красота и мода

9 Красиви Боливудски костюми за момичета

Pin
Send
Share
Send


Владетели, включително Маурян (322-185 г. пр.н.е.), кушани (1-3 г.), Гуптас (4-6 г.) и крал Харша (7А), носеха салари. Дори Mughals (1526-1748AD) ги популяризира. Жени от Пенджаб, Харяна и Химачал Прадеш носеха курта, салвара / чуридар и дупати. Боливудските звезди също ги носят в съвременната епоха.

Най-новите и бляскави дизайни на Bollywood Salwar Kameez за жени в Индия.

Нека трябва да погледнем най-добрите 9 дизайна на костюмите на Bollywood Salwar.

1. Бежов костюм на Bollywood Salwar:

Цветът на костюма е бежов. Salwar и kurta са направени от сурова коприна. Kurta има U форма на врата и традиционен дизайн. Налице е полу-зашити яке и яка. Дупатата е мрежа и черна. Работата по бродерията присъства на куртата и дупатата.

2. Пинк Анаркали Боливуд Салуар Камеез:

Откакто танцьорите в Лахорския съд носеха Анаркали, стилът стана популярен. Курта с U-образен деколте има триколор, а именно розово, тъмно розово и кестеняво за пачуърк. Използва се на долната граница, раменете и между лактите до предмишницата на пълните ръкави. Курта е сребро със сребърна мрежа, месинг, сребърни прибори, конци, дантела. Дъното се съчетава с Rani розово dupatta.

3. Жълто-червен боливудски костюм:

Anarkali, пълна дължина, жълта курта има дълбоко деколте, оградено с розова кърпа. На върха от областта на шията до корема има сложна бродерия в сребърна зари и розова нишка. В края на сребърната украса има дълга розова кърпа, достигаща до долния край. В долния край има вълнообразна граница от червена кърпа. Salwar съвпада с червената граница в края на куртата. Дупатата е с розов цвят и съвпада с розовия материал от корема до ръба.

4. Оранжев и розов боливудски салварен костюм:

Пълната курта достига глезените и има тъпи ръкави. Започвайки от деколтето до гърдите, долния ръб и долните ръкави има бродерия. Цветовете се използват кафяво, бяло и жълто. Бродерията е по-широка в близост до основата и изтънява към върха в долния край. Тук има алтернативни златни и розови граници. На ръкавите е налице същата граница. Salwar е розово. Dupatta е розово с жълта граница.

Виж повече: Етнически дизайни на Salwar Kameez

5. Костюм с оцветени котки:

Салвара, Курта, Дупата са оцветени в светло. Има тъмно розово оцветена граница, която разчупва монотонността. Dupatta е прозрачен с розово, златисто оцветена граница и бродирана граница. Има дребни огледални работи, които завършват с цветен дизайн. Също така има пискюл с розово и лилаво. Същият прозрачен материал е направен за куртата със същата цветна основа. Курта също има подобен дизайн и огледална работа.

6. Затъмнен костюм на Bollywood Salwar:

Пълната курта е засенчена в оранжево до червено. Високото деколте се спуска към долната част на шията. Бежовата нишка е в областта на шията до областта на кръста. Близо до долния край има три реда същата бродерия. Дупатата и салуарът са червени.

Виж повече: Индийски дизайни за костюми на Salwar

7. Розово-бял Боливуд Салуар Камеез:

Костюм от три части, където вътрешното не може да се види. Дълго, куртата е розова, минаваща покрай коленете отзад и отпред достига до коленете. Предната част е отворена с висока яка. Бяла бродирана граница и бели флорални мотиви присъстват навсякъде. Курта изглежда топло. Salwar е бял и като панталон.

8. Червено-черни костюми:

Червената курта има високо деколте. Над гърдите има червени ивици от ляво на дясно. Пълните ръкави имат червени V-образни рамене и от лактите. Поясът на кръста на Курта е обикновен, осеян с червена бродерия. Курта минава покрай колене. На ръба има широка златна граница.

Виж повече: Punjabi Salwar Suit Design

9. Черно-златно костюм:

Пълната курта достига до глезените със златен пояс около кръста. Високото гърло с яката има златна работа. Тази златна работа е в областта на гърдите и под талията. Размерът на дизайна варира в яка, гърдите и под талията. На долния край има златна граница. Пълните прозрачни черни ръкави имат черни граници. Salwar е черен. Дупатата е черна със златна граница.

Ние заключаваме, че боливудските костюми за салвара са изработени изцяло, за да задоволят вкуса на звездите. Те могат да ги носят начало и компенсират, докато посещават церемонии. Това би могло да бъде събирането на техните награди, посещение на сватби и много други.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Sita Sings the Blues - with the subtitles in different languages (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send