Красота и мода

15 Уникални дизайни за татуировки от Ин Ян със значения

Pin
Send
Share
Send


Ин Ян е китайски символ, известен още като Тай-Чи символ. Това е най-голямото постижение на китайската философия и е отговорно за това Китай да бъде добре познат по отношение на научните изследвания, знанието и развитието. Има два страни на този символ. Черното се нарича Ин, а бялото - Янг.

Интересно нещо, забелязано за Ин Ян е, че и двете са неразделни; те не могат да останат един без друг. Говорейки за татуировки Yin Yang, те станаха много популярни в наши дни и се виждат почти навсякъде. Те изглеждат като нова модна декларация за младите хора, тъй като броят им нараства ежедневно. В случай, че търсите някои хладен и модерен дизайн Yin Yang татуировка, ние сме изброени някои от най-добрите само за ваше удобство.

Различни видове татуировки Ying Yang:

Татуировката „Ин Янг” е една от най-добрите възможности да покажете природата си на света. Както показва двете страни на човешката природа. Екосистемата зависи и от значението на този символ.

1. Сестри Ин Ян Татуировка:

Любовта на сестрите, която никога не може да бъде разделена. Символът „Ин Ян” има две страни, които имат и сестрите. И двете сестри поемат противоположната страна на живота и се грижат един за друг по всички следи от живота си, две сестри мастират татуировката Ин Янг на техните противоположни крака и ги събират, за да направят пълна татуировка Ин Ян. Можем също така да изобразим тези две сестри с противоположна природа да се съберат, за да направят един цялостен дизайн. Любовта на сестрите тук, в татуировките на Ин Ян, добавя слънчевия ден и звездната нощ от двете страни.

2. 3D татуировка Yin Yang:

Горният дизайн е под 3D дизайн. Артистите имат широка гама от дизайни в татуировки. 3D дизайните са много обичани от младите хора днес. Дизайнът създава илюзия за истинско произведение на изкуството, което можем да видим, сякаш то има свои собствени страни. Този 3D дизайн на ин йанг е направен със синьо мастило и сиво мастило, което е релефно с червено, бяло и черно мастило, така че дава 3D ефект. Този прекрасен дизайн има искряща сянка, която кара окото да усети гладкостта и блясъка му.

3. Татуировка с русалка Ин Янг:

Този прекрасен дизайн, който свързва две русалки, които правят символа ин ин янг, показват, че двете страни на Вселената също се включват в абстрактния свят. Цветът на русалката и избледнелата русалка и двете показват двете страни на монетата. Означава щастливата част от живота и тъжната част. Можем да видим малки риби, които придружават русалките, цветните риби с избледнелата русалка и черните риби зад колоритната русалка ни показват, че винаги има надежда във всички тъжни и щастливи времена на живота.

4. Удивителна тайнствена тайнственост:

Татуировката по-горе yin yang е толкова загадъчна. Дизайнът от двете страни на ин и ян се отличава с черно-белите части, които всъщност принадлежат към същия дизайн, но са обърнати с нюансите. Цветният, но геометричен дизайн в тази татуировка е перфектен пример за изящно изкуство. Тъмните светлинни страни могат да бъдат удивително показани в този образец. Дамите ще обичат да го проектират на гърба на гърба.

5. Риби, които правят татуировка Yin Yang:

Рибите тук са красиво оцветени, символизиращи значението на ин Ян. Както ин и ян страни на татуировката се състоят от синьото, което показва хладната страна и червеното, което показва горещата страна на цветното колело, а също и противоположните страни на живота. Сенките, които покриват целия дизайн, добавят искра към татуировката. Тази татуировка може да се направи на китката или дори на рамото. Жените предпочитат да го мастират от мъжете, тъй като жените обичат цветовете на рибите.

Виж повече: Феи татуировка дизайни за момичета

6. Татуировка на сърцето Ин Ян

Някога се чудехте как можете да създадете татуировка Yin Yang, която е приятно различна в сравнение с останалите? В случай, че имате, най-вероятно сте пропуснали татуировката на сърцето Ин Ян. Този дизайн е съвсем прост, въпреки че формата на сърцето я прави интересна и красива.

7. Китайски татуировки Yin Yang:

Има някои хора, които биха искали да отидат за традиционния вид. Китайският татуировъчен дизайн Yin Yang е най-добрият за тях. Те ви дават смел поглед и също така увеличават очарованието на татуировката. Тези татуировки могат да се правят само с помощта на професионалист. Някой, който е много опитен, може да придаде на този дизайн оригинален и великолепен външен вид.

8. Татуировка на дракон Ин Янг:

Драконите са много важна част от китайската култура и история. Те се помнят със своята природа, гняв и силен статут. Татуировката, която показва образа на един ядосан дракон, прихващащ символа Ин Ян, изглежда новаторски. Наличието на пламъци зад дракона го прави още по-привлекателен.

9. Татуировка Ин Янг

Чудесна идея за татуировки от Yin Yang е Драконът срещу тигърския. Те изглеждат наистина красиви и стоят като силно представяне на китайската култура и митология. Този дизайн е динамичен и може да се носи от мъже и жени.

10. Флорален татуиран дизайн Yin Yang:

Ако искате татуировка Yin Yang да изглежда изключителна, презентабилна и зрелищна, страхотна идея би било цветната татуировка Yin Yang. Той е зелен на цвят, добре оформен и съдържа елемент на творчество.

Виж повече: Звездна татуировка

11. Проектиране на татуировки по Ин Янг

Татуировките Yin Yang са наистина страхотни за онези, които биха искали да покажат злото и ангелската си страна. Величествената търсачка на татуировки Yin Yang с огън и вода е идеалният избор тук. Той е оформен добре и е много модерен и модерен.

12. Цитиран дизайн на танка за ин Yang:

Татуировка Yin Yang, която показва този традиционен китайски символ, заобиколен от хубаво изявление, изглежда страхотно. Това е страхотен татуиран дизайн за жените, тъй като това им придава много женствен вид.

13. Отпечатък Танжове за дизайн на Ин Янг:

Уникален дизайн за татуировки Yin Yang е дизайнът на татуировката. Те са уникални, различни и много привлекателни. Това вероятно ще привлече много внимание и ще ви донесе няколко комплимента.

Виж повече: Странни идеи за татуировки

14. Scenic Yin Yang татуировка дизайн:

Татуировка Yin Yang, вписана в художествен стил, със сигурност ще изглежда чудесно. Наличието на два различни пейзажа, един от които изобразява залез, а другият, който показва романтичната красота на нощта, изглежда хипнотизиращо и привлекателно за окото.

15: Художествен Слънчев Ин Янг Дизайн:

Символът на Ин Ян е направен с помощта на слънчевите лъчи. Оригиналният символ Yin Yang се прави вътре в слънцето и лъчите излизат от него. Тя се прави на гърба на мъжкия гръб. Момичето също ще обича да прави същия дизайн на кръста си или в центъра на стомаха. Тази татуировка е покрита с дълбоко черно мастило и нюанси на светло мастило.

Китайската традиция много добре преподава на света с красивата мисъл, която се подразбира с истината на живота, всъщност истината на Вселената или дори в небесните тела. Има две страни на всеки аспект от живота. Добрите и лошите, любовта и омразата, светлите и тъпи. Символът, татуиран, ще бъде един от най-добрите дизайни, които човек може да избере. Така че вземи татуировка, гравирана с универсалния дизайн.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Идеи за Татуировки с Бяла Къна за Ръцете (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send