Красота и мода

25 Последни и стилни фантастични дизайни за жени

Pin
Send
Share
Send


Куртите са най-удобният и достъпен тип за жените от този забързан живот. Момичетата от колежа, офисните работници, както и модните жени, имат свои собствени диапазони от селекции. Да се ​​влюбиш в най-обичаните дрехи на този модерен свят.

Красиви и модерни дизайни за дамите в модата:

За тази цел, тук е въвеждането на топ 25 нови фантастични колекции kurtis.

1. Дълги памучни фантазии:

Разгледайте тази колекция от луксозни курти дизайн, която е в лимоненожълта сянка. Като акцент, бялата мрежа се използва като апликация за дизайн на врата, гърдите и ръкавите. Има отворен тип яка и е с три четвърти ръкава. Този тип курти са най-вече избрани от момичетата от младата възраст и от жените в модата.

2. Fancy Kurti: Памучна бродерия:

Поръчайте тези дами Fancy Kurti в ослепителен тъмен нюанс на морското зелено. Има нормално изрязано врат и красиви мотиви от червени рози, изписани върху нея. Ръкавите имат златни и червени дантели. Тя има същото докосване на червената сенчеста дантела, върху предната страна на шията с бутони. С този модерен зелен цвят, червените апликации от рози я правят да изглежда поразително и прекрасно.

3. Resham бродерия зелена фантазия Kurta:

Тук е и друга колекция от светлосенки морски зелен цвят Fancy Kurta, който притежава привлекателна и красива бродерия от копринена нишка наречена resham. Тя е зашита толкова елегантно, че печата красотата на куртата заедно с нея. Специалното нещо за тази Курта е уникалното рязане в долната линия и пълните ръкави. Цялата тъкан на куртата е съставена от Жоржета.

4. Fancy Kurti с пълна дължина:

Погледнете на този тъмносин цвят с пълна дължина. Тя се състои от материал от вискоза, който е отпечатан изцяло от двете страни на куртите. Има нормална шия с три четвърти ръкава. И с прорези от двете страни го прави идеалният избор за ежедневно облекло. Тя може да бъде несъответстваща на същите цветови тъмносини гамаши.

5. Обикновена бяла козина с талията:

Обърнете внимание на тази обикновена бяла нова кърти, която има изключително щампован жилетка. Той има лъскава граница от розов и черен цвят, което го прави да използва и двата цвята като несъответствие на дъното на този курти. Тя е без ръкави, а талията Coat е връхната точка на този изящен дълъг курти. Този kurti е широко избран от хората, които са луди с талията тип над палта. Тя е любима за всички времена и може да се носи във всеки сезон.

6. Черно и прасковено дизайнер Курти:

Вземете това зашеметяващо творение на най-новите Fancy kurti, в които черният цвят доминира в красотата. Цветът на праскова от едната страна с бродерията на черната нишка придава забележителен вид на куртите. Той е с пълни ръкави с дантелена граница от розови и прасковени цветове. Тук розовият нюанс е докоснат малко, за да подобри красотата. Като цяло, материалът на куртите също подобрява своята красота, за да изглежда в предната линия.

7. Розови памучни дълги фантазии:

Ето още една колекция от красив розов цвят Kurti с обикновения дизайн на тялото. Тя има розово оцветена граница, която е достатъчно широка, за да засили обсега на това облекло. Границата на тази изискана куртка на парти отново е обогатена с проста дизайнерска бродерия и с черни дантелени рамки.

8. Памук без ръкави Fancy Kurti:

Очаровайте външния вид на този случайни облекла, които се състоят предимно от печатен дизайн по цялото тяло. Най-голямото впечатление на този фантастичен курти е уникалният му врат, който е проектиран така, както е показано на снимката, със синя яка тип врата. Тук тя е избрана като без ръкави и може да се регулира според нашия вкус, като се запазват мини или къси ръкави.

9. Ярко жълта фантазия Курти:

Накарайте очите си да погледнат към този светъл нюанс на жълтия курти, който е изцяло ясен. Той е идеално проектиран, за да покаже своите разфасовки и извивки, за да изглежда по-стилно. Този модерен курти модел е с дълъг вид и е с прилегнали три четвърти ръкава. Като контрастен вид, розовият смесен многоцветен дизайн е разположен в областта на шията. Използваният материал също го прави най-добрият избор сред жените, които са много придирчиви по отношение на модата.

10. Чисто ежедневно облекло Fancy Kurti:

Открийте този нов нюанс на кафяво, смесен с горчица и оранжеви цветове. Шаблоните за отпечатване са релефни по целия материал и са изцяло удобни за носене благодарение на избора на чист памучен плат. Освен това, памучният материал го прави с най-голяма комфортност.

11. Черна дизайнерка Fancy Kurti:

Съвпадение на този черен Kurti с любимите си светлина сенчести клин, за да изглеждат себе си модерен и красив. Този стилен курти стил има бели отпечатъци по целия материал на тялото и е три четвърти ръкава. Червената апликация се дава в областта на шията, а също и в долната предна част на куртите. Това е точната опция за ежедневно облекло. Освен гамаши, тези видове kurtis могат да бъдат несъответстващи дори на palazzos.

12. Различни дизайнери Futs Kurti:

Открийте този черно-червен Kurti с отворена предна част. Този най-нов дизайн на Fancy Kurti е направен, за да се подобри с отличителните многоцветни отпечатъци от цвят по целия горен слой на kurti. Вътрешният слой е обикновен черен памучен материал. Този конкретен дизайн е добре приет от младите възрасти на жените като небрежно облекло в колежа. И може да се носи с подходящо съвпадение на гамаши или дори дълги поли.

13. Памук Цветен печат Fancy Kurta:

Останете фокусирани върху тази памучна дреха kurta, която е прекрасна с хипнотизиращ сив цвят. Тази дама Fancy Kurta е безцветна и все още скромна със своите разфасовки и извивки. Този стилен курта може да се носи като ежедневно носене всеки ден с пълна увереност. Можете да изберете този костюм да носите този kurti като ежедневно облекло за всеки нормален случай. Тя е най-обичана сред жените, които не са толкова наясно с по-модерните тенденции и мода.

14. Fancy Kurtis за жени:

Обърнете внимание на тази без ръкави и просто превъзходно патентовани курти от поли памучен материал. Това има цветни отпечатъци в черно по цялата тъкан. С не много декорации, тази курта все още изглежда красива и зашеметяваща. Тъй като има уникален цвят нарязани от kurti, което го прави да изглежда различно. Това може да бъде перфектно съчетано с подходящи гетри или джиггинг. Или ако се чувствате удобно с памучен панталон, той също работи най-добре.

15. Розово бродирано Джорджет Fancy Kurta:

Сега погледнете към този прекрасен и славен цвят на розовата сенчеста курта. Няма да се налага да взимате втори поглед върху този фантастичен дизайн на Курта, за да го направите ваш. Тя е толкова проста и елегантна, че нейната красота обновява модната лудост. Това е красива бродерия на бяла нишка на врата и гърдите на куртата, което я прави подходяща за специален костюм за износване. Това етническо изтънчено курти може да бъде несъвместимо дори с дълги поли или подходящи гамаши.

16. Цветна фантазия за дами:

Тук е модерният и модерен вид на най-новия дизайн Fancy Kurti. Всеки иска да носи облеклото, което е напълно удовлетворено от тях. Сред тези категории този вид уникален дизайн отговаря на желанията на всеки индивид. Това курти са отпечатани цветя навсякъде и е обикновен дизайн на шията модел. Тези, които не избират твърде фантастична дива, могат да отидат много добре в тази сладка и красива колекция от нов тип kurtis за дами.

17. Дизайнерски печат на памук Fancy Kurti:

Тук идва уникалната комбинация от две несъответствия в дизайна. Горната част на куртите има черни и бели цветни апликации. В долната част на куртите има парчета от оранжево, жълто и зелено в отпечатъка. Това също попада в категорията на луксозния дълъг курти дизайн. Дизайнът на врата представлява модел тип кадифено яке. Тъй като е дълъг тип, може да се използва много добре с дълга пола, която има нюанс, подходящо съвпадащ с най-горните курти.

18. Сатен дизайнер Fancy Kurti:

Обърнете внимание на тези три цветови комбинации Fancy kurti дизайн. Това се предлага с уникален дизайн на три цвята, което прави куртите елегантни и скромни. Този стилен курти е друг костюм във вашия гардероб, който много добре подхожда на съвременните изисквания на жените. Предлага се във всички размери, така че жените от всички възрасти лесно могат да го направят за тях.

19. Черна дантелена граница Fancy Kurti:

Ако искате да изглеждате великолепно в черния си костюм, изберете този вид черно облекло. Тя е прекалено добра и перфектно проектирана, че отговаря на желанието на всяка жена. Тъй като черното е най-любимото време за тези хора, този вид куртис би имал голямо търсене. Като акцент, тя има бели граници, които я правят да изглежда пенливо. Няма съмнение, че с носенето на този черен цвят Курти може да се открадне цялото шоу.

20. Моден дизайнер на синия памук Курти:

Тази фантастична колекция kurti има много ярък нюанс на тъмно синьо, което е прекалено просто. Той няма никакви мотиви или дизайни релефни върху него, но все пак го прави курти изглеждат отличителни. Той има три четвърти ръкава и е проектиран с право нарязване с отвори в двете страни. Тя е съставена от всички налични размери, подходящи за жени от всички възрасти.

21. Пенджабски дизайн Fancy Kurti:

Това е къс Курти, който е релефен с многоцветна бродерия на врата, както и граничната линия на куртите. Той е от тип без ръкави и идеално подхожда за всяко специално събитие. Този нов дизайн на Fancy Kurti попада в категорията на етническото облекло.

22. Етнически дизайнер Cotton Fancy Kurta:

Просто погледнете този памук Fancy kurta, който има диамантени фигури по целия материал. Този памучен курти е толкова удобен за носене, че може лесно да се използва като ежедневно износване. Човек може да го избере сред вариантите на размерите, за да съответства на формата на човек. Той има светло сини широки граници в шията и долната линия с три четвърти ръкава.

23. Фантастични курти с ръчна работа:

Открийте тази уникална комбинация от синапенови и кафяви нюанси в този специфичен курти. Той е подходящ за всякакъв вид ежедневни облекла. Той е от три четвърти ръкава и има отвор в дизайна на врата си. Целият материал на този изящен дълъг курти дизайн се състои от Район. Разфасовките и формите на куртите го правят да изглежда зашеметяващо и красиво.

24. Експресивен печат на памук Fancy Kurti:

Искате ли да притежавате черно-бяло облекло? След това можете да изберете тази уникална комбинация от два цвята черно и бяло. Това са три четвърти ръкава и попадат в категорията на къси курти. Той има отпечатан шаблон върху цялата тази фантастична колекция kurti. Тя е най-вече избрани от колегите момичета и жените на младите възрасти като уникален и най-харесвани ежедневни облекла.

25. Нов дизайн на Bollywood Fancy Kurti:

И накрая, но не на последно място, най-накрая погледнете този нов фантастичен курти дизайн. Изглежда прекалено модерен и твърде стилен. Вземете този модерен курти, който има мини ръкави и уникален модел на врата. Той има множество цветни мотиви, отпечатани върху целия материал. Използваната тъкан е чист памук. Той също попада в категорията на кратките модни kurtis и се предлага в широки граници на варианти.

Тук е цветната гама от нови дизайнерски курти за съвременните дами и момичета. Можете да избирате от широка гама от модели, показани в описанието по-горе. Те имат множество възможности за избор въз основа на вариантите за цветове и размери.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send