Красота и мода

9 Уникална официална офис облекла Kurtis за жени в тенденция

Pin
Send
Share
Send


Носенето на западни облекла за работа е обичаен избор, но в момента Kurtis стават популярни в Индия. Има различни дизайни на kurti за всеки случай. Work fashion kurtis е модерен моден стил, който показва вашата красота и увереност. Носенето на стил на синтез определено може да ви помогне да се откроите в тълпата. Изследвайте популярния официален офис облекло Kurtis и направете своя собствена модна декларация.

Различни официални офис облекла Kurtis:

Ето списъка с топ 9 на най-добрите офисни облекла за редовни офис дни и корпоративни случайни партита,

1. A-Line Kurti:

От самото име ще разберете появата на този курти. Това са перфектни официални курти за офис. Това ще ви даде прост, но елегантен вид. A линия kurtis са популярни дизайн тези дни и могат да го използват като офис облекло, както и ежедневни облекла. Този черен цвят с висок цвят курти ще изглежда добре с бяло дъно. Можете да го обедините с гамаши, jeggings, patiala, dhoti панталони и др.

2. Kurtis Cut:

Пътеката на kurti е с форма C, изрязана отпред и отзад. Това са едни от най-прохладните и най-модерни офис облекла kurtas. Той идва с кръгла шия? ръкавите и материалът е памук и перфектно облекло за вашия офис. Най-добрата комбинация с този kurti е гетри, jeggings, дънки и т.н. Този дизайн ще изглежда добре на круша форма или триъгълник форма тяло. Други също могат да опитат този отличен курти дизайн.

3. Anarkali Kurtis:

Лекият памучен anarkali kurtis са подходящи офис носят. Те са подходящи за формално, полуформално и ежедневно облекло. Тя ще ви даде тънък вид, благодарение на плавното оформление от горе до долу. Памукът за офис облекло е лек, прост и стилен. Това черно отпечатано kurti anarkali е перфектният избор за носене в офиса. Тя може да се комбинира с гамаши или джинси.

4. Изгорен Курти:

Това е най-добрият дизайн за този, който иска да опита нещо ново от конвенционалните дизайни. Долната част на този курти е разпространена и има огромни варианти на стил и дизайн. С този курти можете да носите еластични кожени гамаши. Flared kurtis са едни от най-добрите и модерни офис облекла kurti.

5. Дълги и прави:

Дълги и прави курти са популярни сред женските офиси, които носят куртис. Тези видове кутис са толкова удобни и подходящи за всички форми на тялото. Двата изрязани ръба на куртите я правят още по-красива. Най-добрата комбинация с този куртини са гамаши или джинги. Дори можете да носите палацо с него, което ви дава елегантен вид. Дълги и прави курти са най-добрите за корпоративни дами като офис облекло.

6. Висока Ниска Курти:

Високите ниски курти са перфектни като официални Kurtas за офис облекло. Предната част на куртите е с ниска височина и ви дава небрежен външен вид. Задната част на куртите е малко формална. Така че това е комбинация от случайни и официални погледи. Това ще върви добре с тесни гамаши и ще ти даде шикозен вид.

Виж повече: Готови дами Kurti Designs

7. Двойнослоен курти:

Отегчен с носенето на същия тип офис облекло отново и отново? Не се притеснявайте двуслойните курти е най-доброто решение за вас. Този дизайн ще ви даде усещане за носене на два kurtis в даден момент и ще ви даде стилен вид. Двупластовите кюрти стават все по-популярни за офис употреба.

8. Цвят на блок:

Цветният блок kurtis съдържа много цветове и става все по-популярен в наши дни. Носенето на най-добрия офис kurtis ще ви помогне да се откроите от другите. Носенето на цветни рокли ще ви даде някаква позитивност и може да направите вашия ден приятен. Тя ще се побира добре с гамаши, джаджи или джеггинг и подходящи за всички форми на тялото.

Виж повече: Най-добър сребърен куртас

9. Anghrakha Kurti:

Ако търсите официален, но небрежен поглед, той е идеалният избор за вас. Angharaka kurtis е перфектно облекло за вашата офис употреба. Уверете се, че сте избрали най-новия дизайн. Те имат официален дизайн на куртите, както и партито.

Всички изброени по-горе офиси са лесни за носене и удобни. Ако търсите подходящото облекло в офиса, което има както формални, така и случайни изгледи, горните проекти ще бъдат идеални за вас. Можете да ги получите от всякакви онлайн магазини и да изберете най-добрия дизайн, който ви подхожда.

Виж повече: Дамски пурпурен дизайн на курта

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Political Documentary Filmmaker in Cold War America: Emile de Antonio Interview (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send