Красота и мода

9 Горещи снимки на Shilpa Shetty в Сари

Pin
Send
Share
Send


Победител в Големия брат и една от най-изящните актриси на всички времена, Шилпа Шетти вече показваше отлични постижения в актьорските си умения и оттогава кариерата й никога не спираше. Сега тя е макар и пенсионирана актриса, тя има своя собствена линия на DVD-та за фитнес йога и след това, разбира се, красивата си същност. Индийски по душа, Шилпа много пъти е украсявал индийската култура, като е сложил фантастични сари, един от най-престижните и изтъкнати облекла на индийското облекло и е свалил дрехите си.

Shilpa Shetty наскоро изглежда в дизайнер Сари:

Ето и дизайнерските снимки на сари от шлипа шетти от най-добрите дни.

1. Красивият лебед:

Помниш ли онези лебедови скулптури, които си видял на едно от онези индийски сватби, направени от чист лед? Дали този сари не ви напомня за тях? Шилпа винаги е била висока и статуетка в кариерата си и в нейната физикалност. Покрит с този небесен сребрист сатен pallu, сарите е всъщност в светлината на кораловите нюанси и сметана, докато основната атракция, pallu съвпада с блузата.

2. Shilpa Shetty в Candy Colours Saree:

Днес поколението е прегърнало неоновите цветове и затова, като един от модниците с най-добрата сари колекция, пълнена в гардероба си, Шилпа често е известна с острото си усещане за тенденция. Тук, в този сари, всички бонбони поп цветове, ярки и младежки са включени в нюанс на оранжево и лимово жълто с поп розово сари.

3. Примамлив червен:

Тук, в този дизайнерски номер на елегантно парче, Shilpa носи червената гореща сари доста добре обединена с елегантна бяла котка. Сарито е в сатен, поради което виждате червения блясък и блестящ, а след това има бяло на палу с златни граници и петна. Това е един от нейните най-добри погледи.

4. Розово и черно:

Тук е смешно добре поддържан модерен разбирам Сари, че само Shilpa може да потеглям oh толкова добре. Сарито е проектирано в черно и розово, два от най-изтъкнатите и овластяващи цвят, който се съчетава перфектно един с друг. На фона на розово и черно пиршество, на сарието е изписан кратък наклон на цветя, който разкрива едноцветен цветен в блузата.

5. Шилпа Шетти в Сари Ред:

Често се вижда, че Шилпа се потапя в кофа с глем и често крайният резултат ще изглежда така. Shilpa е една от най-известните фигурки в град Б, с перфектни измервания в перфектните места, така че издърпването на дизайнерско парче е толкова шикозно, че изобщо не е голяма работа за тази страница. Сарито е в червено, с дантела, вълнуващо и великолепно.

6. Светски поглед направен горещо:

Доверете се на Shilpa Shetty да вземе под внимание скучен мек цвят и да го превърнете в красиво произведение на изкуството. Обикновено не много от нас могат да работят толкова сиво в цвят и тогава има очевидно твърдо изявление, което сивото обикновено не успява да направи. Тук Shilpa елегантно се увива около сивото с увлекателна част от детайлите на ръба.

Виж повече:Рани Мукерджие Горещо в Сари

7. Шилпа Шетти в Браун и Лейси Сари:

Сарито, износено и украсено от Shilpa, е изработено от мека кафява и бяла тъкан с детайл от кафяви дантели върху платното. Сарито е в шифон и нетно, подчертавайки същия модел върху блузата през чистата бяла палу от сари.

Виж повече:Ena Kareena Kapoor In Сари

8. Shilpa Shetty в цвят Сари:

Тук е сладко розово с красиво украсено украшение, което Shilpa елегантно извади и запазване на перфектната фигура в внимание, ние винаги знаехме, почти всичко щеше просто перфектно я подряза структура.

Виж повече:Снимки на Aishwarya Rai Saree

9. Плейнстър:

Тук в това интервю сарият, украсен от Шилпа, е доста ясен и все пак е изявление в слонова кост и бяло с цветни мотиви и красиво произведение на шифон.

Гледай видеото: Morning Yoga Workout Better Than The Gym. Strength & Stretch (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send