Красота и мода

Моден костюм модел костюми в Индия - най-добрите ни 20 с изображения

Pin
Send
Share
Send


Кадифената пола е обявена за такава поради формата на молив. Тя е широка отгоре и по-тънка отдолу. Когато става въпрос за облекло, полата за молив е по-широка в областта на бедрата и докато тече надолу, тя става по-тясна и по-тясно прегръдка. Кадифената пола е идеална за тези тънки дами. Тези парчета дрехи подчертават красивата извивка на такива жени. Каишки с молив се предлагат в 2 различни форми. Те могат да бъдат както дълги поли, така и къси поли. Момичетата могат да направят своя избор според случая и вкуса. Калъфите с молив се предлагат в различни материали.

Модата облекла пола модел са модерен начин на носене поли. Това е повече от една минала тенденция именно от ерата на 90-те години. Британските и английските жени са най-често срещани в тази тенденция. Те излагат изящно своите извивки в това облекло.

Различни видове молив пола модел екипировка с изображения в Индия: t

В този пост правим бърз кръг от топ 20 рокли с дизайн на молив в настоящия момент. Така че, без да губите повече време. Нека да се придвижим към най-добрите поли с молив с изображения в Индия.

1. Джинсови поли за момичета:

Това е любимото момиче по всяко време. Изработен от дебел деним материал, този дизайн на полата е предназначен да умре. Материалът, който прегръща фигурата, го прави най-добрия избор. Те идват както в дълги, така и в кратки варианти. Тази дънкова поличка за молив може да се носи през цялата година. Можете да носите дълги поли с молив в зими, но тъй като денимът е здрав и издръжлив материал Още по-късите ще ви дадат достатъчно топлина в зимите. Докато къси и дори мини дънкови поли облекла са горещо фаворит през лятото. Можете да ги разтърсите с чиста бяла памучна риза.

2. Обикновено обикновен колан дължина памук поли: t

Тези престилки с дължина на коляното са най-често срещаните поли. Те са направени от памук и най-често са в непрозрачни основни цветове като сиво, синьо, розово, червено и бяло. Изглеждат съвсем шикозно и модерно. Можете лесно да сдвоите тези памучни поли с къси върхове или ризи. Това са доста широко достъпни в онлайн и офлайн магазини. Те са предимно къси до коляното и са подходящи за модни жени.

Виж повече: Дамски дълги поли

3. Странични поли:

Този тип поли на молив са доста шикозни и модерни. Това е точно подобно на всяка молива полата, но с ново измерение. Тази черна пола с молив има странично изрязване, което го прави наистина секси. Тази странична тиня пола е налична както в кратко, така и в дълга тенденция.

4. Поли с молив с цип:

Политата с цип са много модерни и модерни. Той е идеален за официални партита. Тази поличка с молив идва със среден цип. Това е една от най-популярните поли за момичета с модерен дизайн на облеклото.

5. Проверени и с висока талия моливи поли:

Този тип дълги престилки с молив идват в шаблон за проверка. Тази пола за молив изглежда много добра за излети. Тези проверени поли се предлагат и в двата варианта - дълги и къси. Повечето от момичетата обичат да спортуват този тип костюми за моливи за техните функции и партита.

6. Полица с молив за мотиви:

Тази поличка за молив идва в шаблон за бутони. Бутоните могат да се поставят навсякъде или от страни, или отзад. Можете да носите тази висока талия на молив пола за редовен офис, а също и за функции.

Виж повече: Чанти за момичета

7. Поли за молив:

Тази козина тип молив пола е идеална за зими. Това не е толкова популярно в Индия. но в мокрите е много популярен. Дебела кожа може да се предлага в различни цветове и модели. Можете да получите кожа поли поли в индийски пазар и е доста популярен също.

8. Рисувани моливи поли:

Тези моливи поли се предлагат в топъл уют. Този модел на молив пола е много подходящ за леки зими. Но ако е дълъг, тогава може да се носи и в сурови зими. Той е идеален избор за млади жени, които имат тънко тяло.

9. Цветен дизайн за плетене на дамски дантела:

Това е доста секси и най-новата молив пола с красив модел. Те идват в плетене на една кука материал, който изглежда много модерен. Този тип полипети с молив са идеални за тези нощни дни. Това е една от средните дължини на молив за жени, които обичат съвременните модели.

10. Полица с молив Koovs Jersey:

Ако търсите модерен пола за молив този сезон, то това със сигурност може да бъде един от тях. Той следва лондонския дизайн на пола и ще бъде подходящ за всички млади момичета там. Тя пасва идеално на долната част на тялото и ще изглежда най-добре на онези жени, които имат тонизирана физика. Стилът на нюанса на тази пола е доста впечатляващ и дължината също е добра. Не е твърде дълъг, нито твърде кратък. Той е идеален за тези, които искат да изглеждат привлекателно в полите на молив. Полата е вдъхновена от погледа на знаменитости и за всички правилни причини тя е една от най-добрите моливи поли, които можете да се възползвате тази година.

Виж повече: Дамски кожени якета

11. Полатата на Коовс:

Това е нещо съвсем ново. Тази поличка за молив се отличава с много привлекателен модел, който се прави в цялото тяло. В шарени модел е най-добрата характеристика на тази пола е основната причина, поради която жените ще бъдат привлечени от тази пола на първо място. С модела за сглобяване на тялото и висок дизайн на талията, той определено е един от най-добрите моливи поли. Тя може да се използва като ежедневна, както и официална полирана пола и може да се носи на партита. Накратко, тази пола е в едно и определено е подходяща за всички онези жени, които обичат полите.

12. CODE Лазерно изрязана пола за молив:

Търсите нещо съвсем ново? Обърнете добър поглед към този конкретен молив пола. Той е един от най-добрите, които попадат в категорията на моливи поли и ще бъдат идеални за момичетата, които искат да носят поли с увереност. Веществото, което тази пола съдържа, е удобна тъкан за дрехи. Тя носи комфорт със стил и затова създателите на тази пола предричат, че тази пола ще бъде пълен успех. Черният цвят го прави елегантен.

13. Шикозната синя полирана поличка

Вероятно това е едно от най-красивите моливи поли, че момичето може да се възползва. Елегантният син цвят, показан на тази пола, ще открадне всички външен вид и ще впечатли хората незабавно. Той е редовен монтаж и е подходящ за жени с почти всички размери на талията. Това е пола с висока талия и може да се използва и като официална пола за носене. Може да се носи с риза (завита) или пълен горен ръкав. Моделът, който тази пола показва, е много проста и няма нищо особено в нея. Но все пак това е доста привлекателно за повечето жени там.

14. Обикновената бяла пола на средната дължина:

Търсите нещо, което ще духа други умове? Тогава това е един от най-добрите продукти за жени за вас. Това е дизайнерска пола за молив, въпреки че изглежда доста просто. Подобно на предишното, не е твърде фантастично, но все още има нещо за този костюм с молив, който може да впечатли хората незабавно. Ако се отправяте към страна (корпоративна или бизнес партия), тогава тази пола ще ви хареса.

15. Дамската пола на Covington:

Това е една от най-добрите поли за момичета, които са тонизирали тялото. Ако имате би кръста, тогава това няма да е твърде подходящо за вас. Черният цвят, показан от тази пола, го прави много елегантен и му придава много аристократично докосване. Това е нещо, което ще задържи хората да се интересуват от полите на молив. Той е пионер в категорията на облеклото и може да се каже, че е един от първите лидери на полите на молив. Все пак, тя е доста популярна сред жените и е широко разпространена по време на партита и други подобни събития.

16. Кадифената пола на Елизабет и Джеймс Климентина:

Той е един от най-впечатляващите дрехи на облеклото на молив. Това е очарователно за почти всички (жени) да носят това. Този модел на молив пола е много повече от просто да бъдеш красив. Тази футуристична пола за молив е един от най-новите дизайнерски поли там и жените са напълно луди, за да спортуват това по тялото си. Тя ще прикрие по-голямата част от коляното, оставяйки една малка част, т.е. лявото коляно. Това е модерен модел, който спортува полата.

17. Кафявата пола:

Ако имате нужда от някои съблазнителни дизайни с молив, то това ще бъде един от най-добрите за вас в тази категория. Конкретният калъф за моливи с кожен кафяв цвят ще ви накара да изглеждате уникални и да ви отличава от другите любители на полите на молив. Това е плътно облечена пола и ще можете само да донесете най-доброто от този дизайнерски материал, ако имате тънко тяло. Това ще направи горния вид още по-красив (каквото и да носиш). Тя ще бъде подходяща за повечето жени, които искат да се справят с променящите се модни тенденции.

18. Уникалната бяла пола за молив:

Тази пола за молив се отличава с неутрален цвят и може да се каже, че е един от най-хубавите поли, които жената може да носи, за да изглежда проста, но уникална едновременно. Няма никакъв фантастичен дизайн, направен на тази полирана рокля, но все пак изглежда напълно съблазнителен и е подходящ за спорт на парти или на важно събитие. Тя ще бъде подходяща като пола за зимата и ще бъде добре за повечето жени там. Талията е разтеглива и по този начин няма проблеми с фитингите.

19. Чистата пола за молив:

Това е един от най-трезвите моливи поли, които се отличават с такъв красив цвят, че го правят подходящ дори за онези групи жени, които искат да живеят в стил, но не обичат да ходят прекалено. Можете да носите този тип моливи поли с датата си с приятеля си.

20. Модната черна пола за молив:

Тук имаме още една проста черна пола за молив. Това е последният в този списък, но той не е нищо по-малък от обсъжданите преди. Жените все още ще са в състояние уверено да носят тази красива черна пола, ако не могат да отидат за предишните.

Можете лесно да получите всички тези сладки поли поли в най-близките магазини. Но някои онлайн магазини също предлагат много добри възможности в достъпен ценови диапазон.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send