Красота и мода

9 прости и лесни празнични занаяти за деца и възрастни, които правят у дома

Pin
Send
Share
Send


Какво идва в ума ви, когато чуете ваканционни занаяти? Като дете може да сте се развълнували и да си мислите за много ваканционни занаяти, които ще направите. Има различни видове занаяти, които могат да се правят и някои от тях се правят само в тези случаи.

Лесни и най-добри празнични занаяти за деца и възрастни, които правят у дома:

Погледнете няколко топ 9 почивни занаята за възрастни и малки деца, които със сигурност ще ви харесат

1. Празнични плавателни съдове Pine Cone:

Това е най-сладкото, но просто ваканционно плаване, което може да се направи. Всичко, което трябва да направите, е да вземете шишарка и да го украсите както искате; в този случай боровата шишарка е украсена с коледна елха. Можете също така да подарите този занаят на вашите приятели и на празника на Коледа.

2. Празнични кораби за чаши за снежни хора:

Друг занаят може да бъде чаша за снежен човек. Това ще бъде лесно да се направи и перфектен празник подарък, както и за всеки, който искате. Всичко, което трябва да направите, е да рисувате / украсявате чашата според снежен човек. Можете също така да персонализирате тази чаша с персонализирани кавички.

3. Плавателни съдове:

Това са завеси, които могат да бъдат направени много лесно и са направени за специални празници, като например зимни празници, коледни празници и др., Които след това се правят по повод. Можете да ги направите по ваш избор в размер или форма, опитайте някои овални или кръгли форми.

4. Празник на свещи:

Това е любимото за всички времена занаят. Изработването на свещи може да бъде по всяко време. Има свещи като свещи, направени от восък или изкуствени свещи; това със сигурност е изкуствено. Вземете няколко буркани или бутилки и ги направете в занаят, опитайте тази идея за вашия домашен фестивал или всеки повод.

5. Конус за почивка:

Друг занаят е конусът, който може да се направи. Това са лесни занаятчийски занаяти, които могат да се правят по време на празници. Можете да го направите по време на Коледа като занаят е свързан само с Коледа. Това е хубава идея да подариш това на децата си на празника; можете да украсите коледната си елха с този занаят.

6. Сватбени висящи плавателни съдове:

Това е друг лесен занаят, който може да се направи за по-малко време. Това е най-добрият занаяти за деца в училище или у дома, както и по случай Хелоуин. Направих това от домакинството си, опитайте този един занаят, за да украсите спалнята си.

Виж повече: Diy занаяти за деца и възрастни

7. Сладки цитати за почивка:

Когато имаш много свободно време, със сигурност можеш да направиш този занаят. Изработването на такива занаяти е забавно и приятно. Тези занаяти за ваканционни дървета могат да се правят и от възрастни. Създайте кавички и направете занаят от дървени или желязо направени малки овални плочи, това е добра идея за подарък.

8. Вино стъкло занаят:

Когато става въпрос за ваканционни занаяти, това е един такъв занаят, който пресича ума на всеки. Със сигурност можете да изработите няколко бутилки с вино и да ги подарите на някой по специални поводи. Няма нужда да излизате навън за чаши за вино, ако баща ви или роднина искат да пият вино, тогава със сигурност ще получите тези очила.

Виж повече: Лесни занаяти, които правят у дома

9. Holiday Photo Frame:

Фото рамката е един такъв занаят, който всеки е направил. И правенето на DIY празнични занаяти никога не е било скучно. Можете да направите тази коледна специална фоторамка и да я представите на някого.

По-горе са някои от идеите за празнични занаяти за възрастни и малки деца, които могат да се правят по време на празници или за почивки. Те включват прости и интересни занаяти, които съм сигурен, че ще опитате в предстоящите празници.

Виж повече: Най-добрите идеи за занаятите за 2017 година

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Magicians assisted by Jinns and Demons - Multi Language - Paradigm Shifter (Може 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send