Красота и мода

Palm Astrology

Pin
Send
Share
Send


Какво е Palm Астрология?

Прекоси ми дланта със сребро и ще ти кажа съдбата ти. Повечето истории и романи с циганско влияние ще имат циганка с шестото чувство, която изрича тези думи, за да прочете ръката ви и да ви разкаже щастието. През Средновековието католическа църква е била отхвърлена като езическо суеверие, астрологията на палмите, хиромантията или хиромантията е изкуството да се предсказва бъдещето чрез изучаване на дланта и неговите маркировки.

Най-значимите писания от хиромантия идват от мъдреца Валмики на изток и учен Аристотел, който накарал Александър да оцени характера на хората си с дланите си. Веднъж беше казал, че всяка линия на ръката ни се дължи на предварително определена причина, която влияе на нашата индивидуалност. Звучи интересно? След това прочетете.

Виж повече: Астрология по дата на раждане

Коя ръка да прочетете?

Ние имаме две ръце и според хиромантията една от тях е нашата доминираща ръка. Доминиращата ръка означава, че човекът пише с тази ръка. Това представлява съзнателната ръка на индивида. Другата ръка се разглежда като подсъзнателна ръка. В някои варианти на традиционната хиромантия, другата страна носи наследствени черти или дори кармата от миналия живот.

Обикновено, лявата ръка е потенциалът, с който сме родени, докато дясната ръка е личността, която сме възнамерявали да реализираме. Това по-често може да се преведе като казва, че лявото е нашето минало, а правото е нашето бъдеще. Някои дори казват, че дясната ръка е по-значима, ако обектът е мъж и лявата ръка, ако субектът е женски.

Виж повече: Име Астрология

Контролирана от дясната част на мозъка, лявата ръка означава

Person вътрешната личност
Thinking странично мислене

Контролирана от лявата част на мозъка, дясната ръка означава

Person външната личност
Ivity Обективност
Influence Социално влияние
. Образование
Ar Линейно мислене.

В зависимост от лицето, което чете вашата длан, значението и анализът ще варират.

Значението на формата на ръката:

Има различни атрибути в ръката, които правят всяка ръка уникална. Има обаче някои основни категории, в които ръцете могат да бъдат разделени.

Виж повече: Как да видим ръката Астрология

1. Ръчни ръце:

 • Широки, квадратни длани и пръсти
 • дебела кожа с червен цвят
 • Дължината на дланта е равна на дължината на пръстите.

2.Архивни ръце:

 • квадратни или правоъгълни длани
 • дълги пръсти
 • изпъкнали кокалчета
 • ниско поставени палци
 • суха кожа
 • Дължината на дланта е равна на дължината на пръстите.

3. Водни ръце:

 • Къса и овална длан
 • Дълги пръсти с конични върхове
 • Ширината на дланта е равна на дължината на пръстите.

4. „Огнени ръце:

 • Кръгла или правоъгълна длан
 • Розов цвят на кожата
 • Къси пръсти
 • Дължината на дланта е по-голяма от дължината на пръстите.

Значението на различните линии:

Докато някои от нас имат много линия на дланта ни, някои имат по-ясна повърхност. Но във всички ръце обикновено се забелязват четири главни линии, за които дланите дават максимално значение.

1. Линия на сърцето:TellТова ни разказва за вида на емоционалния аспект, който имаме заедно с нашия любовен живот и дори за нашата професия и здраве. Важно е да знаем колко емоционално звучат ние.

2. Линията на главата: Това ни казва за вида на интелекта, който притежаваме. Дали сме леви или десни, креативни или аналитични. Той дори говори за нашите професионални и образователни занимания.

3. Линията на живота: Това е отражение на живота, който имаме. Дългата и изкривена жизнена линия показва добро здраве и дълъг живот. По-кратка и усукана жизнена линия означава проблеми и пречки и общо лошо здраве.

4. Линия на съдбата: Някои имат някои, но не и това е най-големият знак за късмет на дланите ни. Един щастлив човек ще има ясна и дълга линия на съдба, която ще тече право през дланта. Това означава пари и късмет.

Ако това ви заинтригува, тогава защо се ровите по-дълбоко? Има толкова много книги и уебсайтове на тази тема, че ще бъдат разглезени за опции.

Гледай видеото: HOW TO READ YOUR OWN PALM LINES (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send