Красота и мода

9 Най-обичаните татуировки на Plumeria

Pin
Send
Share
Send


Плумерия е цветето, което ще намерите в Хавай. Това е красиво цвете, което има своя специалност; всеки цвят има свой уникален аромат. Това цвете има много богато и символично значение. Той е символ на раждане и живот. Той също така представя раждането и красотата. Тези прекрасни цветове имат богати и дълбоки образи в много стари общества.

Днес татуировките на Plumeria са много известни сред жените. В Мъжете също е известен, но те съчетават това цвете с някакво друго морско създание или с някакъв друг дизайн.

Стилен и най-добър татуиран дизайн на Plumeria с изображения:

Някои модерен дизайн са показани по-долу.

1. Татуировка Lovely Bell Plumeria:

Тази татуировка Plumeria Flower в камбанката изглежда прекрасна с розово, лилаво и жълто цвете Plumeria. Тази татуировка е предпочитана сред жените, независимо от тяхната култура и религия. Момичетата, които са любители на фитнеса, обичат да правят такъв дизайн за стомаха или гърба си.

2. Татуировка на Wavevy Frangipani:

Научното наименование на цветето Plumeria е цветето Frangipani. Тази татуировка на цвете Frangipani на глезена изглежда много красива. Тази татуировка има морски вълни около жълтите цветя Frangipani.

3. Сладка татуировка на Plumeria зад ухото:

Тази малка татуировка с розово цвете и три зелени листа изглеждат много сладки на задната страна на ухото. Това е уникално място за татуировка и красива визия. Ще получите добро доверие за това място за дизайн на plumeria.

4. Татуировка Plumeria Tattoo:

Много морски създания и животни изглеждат красиви с татуировка на цветя от Plumeria. Това цвете от плюмерия на върха на костенурката показва племенния стил, затова и се нарича племенна татуировка Plumeria Tribal. Този стил на модели е известен сред младежите; те мислят, че получават позитивност заради дизайна на тези костенурки.

5. Татуировка Frangipani от рамо:

Това е най-добрата татуировка Frangipani на рамото в две посоки. Тази татуировка е със седем розови цвята с плюмерия и прекрасен дизайн, изглеждащ великолепно на рамото. Това изглежда на момичета, които обичат да използват някои от върха на рамото.

6. Татуировка от хибискус и плумерия: t

Тази татуировка е комбинация от хибискус и цвете от плюмерия. Това е страхотен дизайн за татуировки на Франгипани, убеждението на хавайците, че това означава както позитивност, така и съвършенство.

7. Обратно татуировка на Франгипани:

Тази татуировка на дърво с розово цвете на гърба изглежда красива. За широк дизайн на татуировките, този тип модел може да бъде избран. Тя може да бъде много клонове или с един клон. Опитайте този дизайн за върховете си без гръб.

8. Татуировка Plumeria за мъже специална:

Татуировката на Plumeria Tattoo Design на рамото на мъжа изглежда превъзходно. Включва цвете Plumeria, както и плажната страна и яхтата в морето с Pam дървета. Това не е цветна татуировка.

9. Татуировка Plumeria Tattoo в картинна рамка:

Това изображение ще намерите на кадъра, когато посещавате Хавай. Тази татуировка на Плумерия на рамото изглежда красива. Това изображение съдържа прекрасен плаж със залез на фона и цветето Plumeria на дъното изглежда красиво.

Не бързайте винаги, хората татуират, защото приятелите им са им разказвали за татуировката. Но когато планирате тази татуировка от плумерия върху тялото си, погледнете в смисъл и за тези цветя. Научете повече и открийте някакъв уникален начин да направите дизайн по ваш собствен стил. Тази татуировка може да се побере навсякъде, защото това е различна татуировка на Plumeria, която може да имате на рамото, ръкава, гърба, шията, глезена, всяка част на тялото.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: НАЙ-ПОКРИВНИЯТ ФОНДЬОТЕН В СВЕТА. БОБИ ТЕСТВА (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send