Красота и мода

6 Най-добри дизайни на Gelish Nail Art

Pin
Send
Share
Send


Специално формулираното накисване на гел технологията и специалните конструкции върху ноктите с цветните пигменти създават крайната технология на гела. Може да се използва като лак в обикновена четка при нанасяне; и когато се добавят с различни цветове на боите за нокти, можете да получите ноктите, за които винаги сте мечтали. Гелишките изкуства за нокти са гелеви ефект върху ноктите благодарение на цветните пигменти на ноктите, които се появяват, когато се прилагат.

Гелиш Дизайн на ноктите със значения:

1. Gelish Nail Art:

Вие ще се нуждаете от бяла боя за ноктите за чистата основа и различни цветове за пръските, както виждате на изображението по-долу. Боя си нокът бял и го оставете да изсъхне, вземете още един руж и изпръскайте капка синя боя за нокти. Вземете още две и пръски от жълта и червена боя за нокти и сте готови с "arty" gelish дизайн на ноктите.

Виж повече: Лесно френски съвети за нокти

2. Черна лък и бял гел за ноктите:

За да получите това ретро черно-бяло изкуство за нокти, първо трябва да рисувате основата бяло и да я оставите да изсъхне. Вземете тънка четка за боя и направете лъка на дъното на ноктите си. Лесен начин да направите това би било да направите две триъгълни форми странични начини и да се присъедините към тях, което ще ги направи да изглеждат като лък. След това боядисайте краищата на нокътя си с черен цвят и за да завършите, оставете няколко черни бои, за да направите три черни точки на ноктите.

3. Розов и черен Гелиш Дизайн:

Тъмните нюанси на розово и черно изглеждат наистина добре заедно. Оцветете палеца и безименния си пръст с тъмно розовия нюанс и рисувайте останалите три нокти изцяло черни. Вземете тънка четка за нокти и направете тънки линии от единия ъгъл на ръбовете на розовите нокти. Това изглежда като трева. Просто издърпайте свити черни ивици и това ще изглежда донякъде, както виждате на изображението. За да го направите малко лъскава, добавете сребристата бляскава боя за нокти по ръбовете, които са максимални в тази област и избледнели към средата.

Виж повече: Проекти за графити

4. Черни нокти с праскова лента Gelish Nail Art Design:

Нанесете на ноктите си гелийски черен цвят, за да направите лъскава и лъскава основа. Вземете боя за нокти с цвят на праскова и с тънка четка за нокти направете две хоризонтални ивици върху ноктите. Вземете друг цвят на ноктите, по-добре, ако е по-светъл от праскова; и направете последната хоризонтална ивица в ноктите по-долу, за да изглежда така, както виждате, в образа.

5. Фламинго Гелиш Дизайн:

Този розов фламинго дизайн на ноктите е сладък и удобен. Боядисайте ноктите си с розовия лак за нокти, с изключение на пръстена. Оцветете с бяло за основата и направете обратна S форма за тялото на фламингото. Направете своя клюн с черна боя за нокти и направете око само с една точка от него. Вземете по-светъл розов оттенък и напълнете тялото на фламингото и след това добавете финалния нюанс, вземете дизайна на сребърните нокти и направете крило върху тялото и сте готови.

6. Флуоресцентно-гелийски дизайн на ноктите:

Флоресцентните са толкова в тенденция. Така че, ако следите тенденцията и носите флуоресцентни облекла, тогава защо дори не давате ноктите си на допир с тенденцията? Имате нужда от черна, розова и флуоресцентна боя за нокти, за да направите изкуството за ноктите, както и гланцовата боя за ноктите за горния слой. Боядисвайте индексиращия си флуоресцентен цвят, а пръстенът ви - черен и розово. Вземете тънка четка и флуоресцентна боя, за да направите зигзагообразен дизайн в средата на палеца. Оцветете горната страна с черен цвят, докато ръбът и долната му страна не трябва да имат блясък. Направете розово зигзаг подобно на средния пръст и черно боя отново на горната половина.

Виж повече: Sonoma Nails Изображения

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Гледай видеото: Гел лак в домашни условия с Essence. Gel Nails at Home How to and Review (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send