Красота и мода

Топ 9 интериорен дизайн в Индия

Pin
Send
Share
Send


В днешно време има много разновидности в интериорния дизайн. В Индия хората предпочитат етническия интериорен дизайн. Най-често тези проекти се основават на индивидуалния избор и са различни за различните видове дома. Така че, в тази статия съм покрил някои от най-добрите интериорни проекти за вашия дом.

Топ 9 на вътрешния дизайн на Индия: -

Индийското впечатление изобщо не е пълно с използването на топли ярки цветове и детайлно проектиране, затова трябва да се има предвид, че тук е фина линия между създаването на колоритно уютно гнездо плюс прекалено пълно пространство.

1. Хол:

поставени в обичайни дизайнерски килими от червени, канелени от жълти, зелени тонове в интериора. Хвърляйте възглавници с цветни бродерии и огледални работи, за да носите в някои лъчи в интериора. Използвайте хладка светлина и смесете завесите заедно по-леки и по-топла сянка.

2. Трапезария:

Докато става въпрос за идея за етнически декор в това взискателно пространство, допълнителното внимание е известно на масата, както и на местата за сядане. Задната част на столовете може да бъде известна като обрат чрез добавяне в цветни тъкани. Все още на върха на масата може да се придаде ярък вид чрез използването на ярки, топли цветни пътеки за маса и изтривалки. За да предложи това пространство допълнително на индийски докосване добавите в обичайните индийски подови лампи, махалото светлини в бронз, теракота вази плюс злато за богат вид. Закачете голям полилей точно на върха на вашата маса за хранене. Тя не само ще предложи задължителната светлина за вашите гости при хранене, но и ще премахне нежеланото отблясъци на пряката светлина.

3. Спалня:

А венецианска щора, дървените мебели, яркият възглавница хвърлям в бледо фон тук прави уютна топла аура! Използвайте поне 2 свещника за равновесие. Включете декоративни възглавници, защото тези възглавници осигуряват текстури, както и модел в стаята. Перфектният асортимент от пердета, както и завеси добавя изящество, както и стил към всяка стая, допълнително осигурява уединение.

4. Баня:

Отидете с цвета на стените от този на ваната, в противен случай решите да обърнете цветовете, в противен случай цветовете са в контраст, в състояние, което ви харесва. Избери цветния лист плюс изработи най-добрите цветови комбинации за плочки, мебели и стени. Поставете дървена стълба до стената на банята и поставете кърпи над стъпалото.

5. Етаж:

Елегантният бетонен под работи отлично в модерен, модерен индийски интериорен дизайн. Мрамор, керемиди, гранитни подове се срещат в индийските домове плюс можете да използвате и тъмно оцветени дървени подове.

6. Боядисайте стена:

Оцветете едната стена с любимия си цвят плюс създайте фокусна точка. Затворете интересното изкуство на стената и се придвижете до хубава част от мебелите. Радиантните цветове и добрата осветителна работа съвместно произвеждат незабавно щастие.

Виж повече: Дизайн на мебели за зала

7. Събиране на фигурки:

Също така добавете любимата си кукла. Обяснете си личността. Открийте обектите на дисплея и групите обединени обекти заедно, в набор от три иначе пет. Опитът се различава от формите. Някаква привлекателна статуя, в противен случай фигурка ще построи един прекрасен доклад, както и парче разговор.

Виж повече: Всекидневни декорационни идеи

8. Вземете растенията:

дърветата за цялото време добавят глътка свеж въздух в помещението. При условие, че нямате зелен палец, опитайте се с копринени растения и дървета. Превъзходството е толкова добро, че е трудно да ги разграничим от действителното нещо.

Виж повече:As Идеи за дизайн на мебели за телевизори

9. Промяна на мебелите:

Издърпайте мебелите си от стените. Опитайте се да го позиционирате с очарователни ъгли. Подредете дивана под наклон, пресичайки по тесния хол, който създава стаята, изглежда по-широк, както и предлагат топло, атрактивно оформление. Избягвайте бъркотията. Поставете във вертикално пространство по рафтовете, в противен случай библиотеките в килерите или друго място, за да минимизирате претрупването до такава степен, че е възможно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Minecraft: The Pact SMP - КАКТУС КЪЩА - Епизод #12 (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send