Красота и мода

9 Най-добри прически с дълги крака

Pin
Send
Share
Send


Шумовата прическа е там от много дълго време и бавно и постоянно този поглед сега управлява модните страници за прическа. Когато говорим за шаг изглежда, тя обикновено обхваща около многопластова поглед, който може да се признае с перо или стъпка нарязани, но в много хрупкав начин. Съвременните времена изискват много по-широка палитра, много по-широк спектър от погледи и шаш прическа е просто друга прическа, която следва тенденцията. Често тези прически идват с къдрици или бретон или дори без такива. Така или иначе, тук има редица дълги прически, които можете да приложите върху себе си.

1. Мекото странично разделяне:

Ако искате професионализъм и забавление в същия стил, не търсете повече. Тази мека странично подстригана прическа е точно това, което искате. Тези видове прически обикновено добавят обем и индивидуалност към косата ви и в същото време ви дават забавен поглед. Често можете да добавите някои модни клипове или ленти, за да подчертаете този вид.

2. Разрезът на принцесата Шаг:

За тези дълги коси красавици, ние имаме перфектното решение за косата ви. Шагът обикновено образува няколко слоя върху косата, като му придава мек подут. Нагоре, че с някои дълги кичури в самия край и някои меки перушина ключалки отпред. Една плитка или две може да фиксира по-визуализацията, което я прави още по-привлекателна.

3. Вътрешните пера:

Вътрешният пернат слой е много възвишен и спокоен в сравнение с другите. Това е перфектен изглед за офиса или подобни официални събития и често може да се променя само с добавка на аксесоар за коса. за да запазиш грубите гриви в опитоми, използвай страингтер, за да погладиш косата.

4. За мъжете:

Шаш прически не само обслужват женското население и тук е класически пример за това как вие като човек винаги можете да спортувате някои странични брави, използвайки тази прическа. За момчетата ключалките умишлено се държат небрежно и неравномерно, като се дава вид на главата на леглото. Често можете да го подстригвате или да омекотите погледа на някой спрей за коса и обратно.

Виж повече:Hair Бързи прически за дълга коса

5. The Olden Times:

Старите времена са златните времена и стил, които в наши дни прибягват до връщането на тези златни дни. Ето един класически поглед от стария ден изглежда книга, която е, въпреки че остарял все още може да бъде нещо или две с някои малки промени. Този външен вид е с леко средно разделяне и шагът идва, когато страните са изгладени под формата на къси и хрупкави ключалки.

6. Меките къдрици:

Вече трябва да се чудите дали някога и къдравата ви грива може да опитате някоя от тези страхотни прически и отговорът е точно тук. Външният вид започва с меко странично раздяла и вместо спортни свещи, косата се навива красиво, за да ви даде мек вид.

Виж повече:Of Изображения на дълги руси прически

7. Твърдите предни ребра:

с бретон на предната си попада кратко и свеж над веждите си, този вид се нарича хардкор, защото на рязкост в слоевете, които са валцувани навън и все още дава много унизителен поглед.

8. Изрязване на плажната вълна:

Подобно на къдриците, плажните вълни също носят мек феминизъм и затова могат да бъдат включени в многото ви прически. Обикновено косата е дебела, като се уверите, че ключалките са меки и подрязани.

Вижте още: Азиатски дълги прически 2015

9. За фината коса:

Shag винаги е най-доброто за фините прически на консистенцията и затова тук е класически пример за това как можете да се справите с тънките проблеми на косата, просто като режете косата си в слой от няколко ключалки.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Хората с дълга коса ПО СВЕТА (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send