Красота и мода

6 най-добри дизайни на златни нокти

Pin
Send
Share
Send


Различаваме златото и среброто от всички останали цветове, присъстващи в цялата вселена, но проверявайки оригиналността, златният цвят е известен и като част от жълтата цветова група, която всъщност е много по-полирана версия на жълтата и която има са образувани чрез сплавяне на много други цветове. Gold Nail Art Designs са ноктите, които имат златен цвят на ноктите или златните бои за нокти, използвани за тях, за златния ефект.

Най-новите дизайни със златни нокти с изображения:

1. Прости дизайн на златни нокти:

На снимката по-горе виждаме обикновена златна боя за нокти, използвана за оцветяване на ноктите, които им придават бляскав вид и златен допир. Цветовете, които използвате със златните бои за нокти, трябва да бъдат най-вече тъмни, тъй като те правят златния ефект много по-забележим от по-светлите.

Виж повече: Bлипса и сребърни нокти дизайн

2. Червен и златен дизайн на ноктите:

Златни и червени се допълват взаимно. Ноктите, които виждате по-долу, са много лесни. Боядисвайте всичките си нокти, с изключение на един, който трябва да се държи настрани, за да нанесете изцяло златната боя за ноктите, както виждате на снимката. Нанесете червено върху останалите нокти, като държите краищата празни, за да сложите златен слой върху него, след като червената боя изсъхне и сте готови с пленителен поглед.

3. Злато на ноктите с лъскава боя за нокти:

Боядисайте ноктите си в гланцова боя за нокти и я оставете да изсъхне. Вземете лъскава четка и го натрийте в златната боя за нокти и направете ударите малко под ръба на нокътя, или можете дори да залепвате златната пръчка за ноктите точно така, както виждате на снимката и да изглежда така. Дръжте един пирон само с бляскава боя, за да сложите златна искряща боя за нокти. Тази боя за нокти трябва да е максимална по ръбовете и след това трябва да изчезва бавно от средата до края. Това ще направи ноктите ви чист и изискан вид.

4. Морски зелен дизайн на Golden Nail Art:

Имате нужда от морска зелена боя за нокти, и разбира се златна боя за нокти, за да направите този вид изкуство за нокти. Първо боядисайте ноктите си с морския зелен цвят като основа и я оставете да изсъхне. Вземете лъскавата златна четка за нокти от бутилката и направете форми на светкавица или половин форма на звезда, точно както можете да видите на изображението. За да направите това, нарисувайте единия ъгъл на нокътя надолу във формата на главата надолу, направете два или три глави надолу, за да получите точно тази форма.

5. Черно-златен дизайн на ноктите:

Както бе споменато по-рано, златните нокти трябва да бъдат изработени с тъмни цветове. Черното е най-тъмното от всичко и златното се вписва най-добре с него. За да накарат двамата да се съберат в ноктите, първо нанесете петте нокти на пръста си със златния цвят. Вземете тънка черна четка и оцветете малко от едната страна, вертикално. Направете го на две алтернативни нокти. След това вземете по-тънка четка и направете две сърца, а не непременно на подобно място. Добавете удари с черната четка, за да я видите, както виждате на изображението.

Виж повече: Nail Art Designs Червен цвят

6. Черно-златен блясък на ноктите:

Не можете да обясните колко добри черни и златни се допълват взаимно с по-добър и по-лесен пример от това. Имате нужда от черна боя за нокти и златна боя за нокти, за да направите това. Първо, оцветете ноктите с черен цвят за основата и след това вземете боя с блясък и оцветете ръба на ноктите най-вече и го направете да избледнява към средата. Ако не разполагате с формите на шестоъгълника в боя си за блясък, просто ги залепете, преди боята да изсъхне.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Гледай видеото: Как се слагат изкуствени нокти. Професионален маникюр в домашни условия І БЪРЗО, ИЗГОДНО, ЛЕСНО (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send