Красота и мода

9 Редки и необичайни дизайни на татуировка от детелина

Pin
Send
Share
Send


Клевера или листата на детелината бяха изобилно наблюдавани на ирландската крайбрежна страна, която Св. Патрик виждаше по време на пътуването си до Ирландия, за да проповядва за християнството на ирландския народ. За да предаде добротата на християнството, той посочи листата на детелината като религиозен символ, който имаше три листа като Светия Отец, Сина и Духа.

Най-добри и стилни дизайни за татуировка от детелини:

За да получите кратко познание, нека да направим обиколка, като прочетете на топ 9 дизайн на татуировка от детелина.

1. Прост дизайн за татуировки на Shamrock:

А просто три листа детелина или shamrock татуировка дизайн нанесени с типичен ирландски цвят, който е зелен ни казва за духовното убеждение, което кара хората да мислят повече за религията и нейните ефекти.

2. Татуировка на келтската детелина:

Келтите, древните хора в европейските страни, които са верни християнски хора и вярват, че всемогъщият Бог може да бъде запомнен винаги чрез татуировката чрез листа от детелина. Тази малка татуировка от детелина може да бъде изтеглена от ръката, която има усукания дизайн на листата на възела.

3. Цвете на Shamrock с дизайн на корона татуировка:

За да го направят по-привлекателен, дизайнерите на татуировката на Clover цветя използват творческите си идеи, за да направят прост трилистник с ярък дизайн, като комбинират жълт цвят на корона на върха на листа. Тази татуировка може да се намаже около ръката.

4. Ирландски дизайн за татуировка на детелина:

Тъй като тази концепция за татуировка на листа от детелини произхожда от Ирландия, дизайнерите подчертават произхода, като придават на татуировката цвета на ирландския флаг. Татуировката се мастира с черен цвят, а цветът на ирландския флаг се напръсква по страните.

5. Татуировка с детелина с дизайн на черепа:

За по-младото поколение, които пеят рок песни и водят страхотен рок банда, този тип татуировка седи добре. Дизайнът на черепа е включен в този лист с три листа. Тази татуировка дава зелено мастило с черни граници.

6. Цветна татуировка с детелина с дизайн на пламък:

За да даде промяна на монотонния дизайн на татуировката, тази колоритна татуировка идва в спасяване. Татуировката е конструирана с обичайния модел детелина, но разликата идва с цвета и дизайна на пламъка.

7. Лъки дизайн на татуировка на детелина:

Lucky clover татуировка дизайн е написан с четири листа модел, който представлява късмет с добро здраве, богатство, слава и любов. Тъй като този тип листа от детелини е много рядко, този лист се счита за щастлив чар.

8. Дизайн на татуировки на Clover:

Татуировката на карикатурата е наистина усмивка, която придава татуировка, която никой не може да отрече. Този татуировка дизайн е унисекс татуировка дизайн, който е подписан с детелина листа като карикатура със зъби, които държат пръчката и ирландски флаг в една ръка.

9. Дизайн на татуировка със сърце детелина:

За момичета този тип дизайн определено е подходящ татуиран дизайн. Тъй като този дизайн има форма на сърцето, която добавя момичешки допир с дизайна на татуировката на детелината. Всяка от листата на детелината е проектирана форма на сърцето. Тази татуировка подхожда добре като татуировка на глезена или като татуировка на шията.

Като начин за запомняне на Св. Партик, много ирландци имат татуировка на Клоувър около ръката или китката. Много младежи имат този татуиран дизайн около празника на деня на Свети Патрик, особено в Ирландия. Отделно от религиозните убеждения хората могат да носят тази татуировка на Shamrock заради симпатичния си дизайн. Прост, но готин вид ще получите при избора на този стил на татуировка модел.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10 от най-красивите автомобили в света (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send