Красота и мода

3 най-добри маски за лице с ананас, за да го направите сами

Pin
Send
Share
Send


Всеки човек иска да изглежда красиво и за това харчи много пари за закупуване на различни продукти. Така че има много лицеви пакети и продукти на пазара, които помагат да се премахнат черните точки, пъпките и всякакви други петна по лицето. Ананасът, освен че е плод с вкус, съдържа и такива съставки, които да върнат естествената красота. Има много ползи от маската за ананас. Той също така помага за премахването на излишните масла и мръсотия. Можете също така да се възползвате от него, като го използвате.

Тези опаковки за лице от ананас са много по-ефективни от всички останали пакети за лице, налични на пазара. Можете лесно да направите тази маска за лице с ананас в дома си.

Как да направим маска за лице от ананас:

Нека да разгледаме някои от списъка с маски за лице,

1. Маска за лице с ананас от мед:

Това е един от най-добрите налични ананасови маски за лице. Използва се за почистване и особено за черни точки. Това е ексфолиращата маска, която е лесна за използване.

Метод / Как да кандидатствам / колко често трябва да правите това?

Поставете съставките в кухненския робот и ги смесете, за да направите паста. След това нанесете тази смес върху лицето и шията. Оставя се за 30 минути и се оставя да изсъхне. Измийте лицето си с вода. Пат изсушава лицето ни. Използвайте това веднъж седмично, за да изчистите черните точки и n = всякакви пъпки по лицето си

Защо това работи

Той помага за отстраняване на примесите от кожата ви

Внимание

Докато се отлепва, тя може да предизвика дразнене на чувствителната кожа.

Ползи

Много лесно се прави и няма страничен ефект.

Виж повече: Как да направим Apple маска за лице

2. Маска за лице на папая и ананас:

Тази маска за лице на ананас е ексфолираща крем маска, която прави кожата ви по-мека и гладка. Той прави и тена ви по-ярък. Той е идеален за всички типове кожа.

Метод / Как да кандидатствам / колко често трябва да правите това?

Нанесете тънък слой върху почистена и суха кожа. Оставете 10-15 минути и изплакнете с хладка вода. Можете да използвате до 3 пъти седмично.

Защо това работи

Тя ексфолира кожата и я прави по-ярка. Тя оставя кожата по-гладка и по-мека.

Внимание

Тя може да предизвика дразнене на чувствителната кожа.

Ползи

Много лесно се прави и няма страничен ефект.

Виж повече: Черна маска за лице

3. Маска за лице на ананасов сок:

Тази маска за лице с ананас съдържа такива съставки, които ексфолират кожата ви, оставяйки лицето ви свежо и светещо. Сокът от ананас върху лицето е много полезен и при прилагането му показва добри резултати.

Метод / Как да кандидатствам / колко често трябва да правите това?

Можете да опитате малко парче от ананас и триене по цялото лице. Изчакайте 15-20 минути, докато изсъхне. След това изплакнете с вода. Използвайте това веднъж седмично, за да получите свежа кожа.

Защо това работи

Той помага за премахване на примесите от кожата и прави кожата ви по-ярка. Той премахва черни точки и всякакви други акне и пъпки от кожата си.

Внимание

Докато се отлепя, може да предизвика дразнене на чувствителната кожа и да се грижи за окото.

Ползи

Много лесно се прави и няма страничен ефект. Това е идеалното решение за вашата кожа

Това са няколко различни вида ананас. Както виждате колко полезен е плодът от ананас за нас. Той е полезен не само за нашето здраве, но и за кожата ни. Тя помага да направите кожата си по-ярка и свежа за още период от време. Също така помага за отстраняване на тъмните петна по кожата.

Виж повече: Домашни маски за лице

Гледай видеото: 5 МАСКИ ЗА ЛИЦЕ, които наистина действат. ЛЮБИМИ (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send