Красота и мода

9 Най-добър изкуствен дизайн Ранголи с изображения

Pin
Send
Share
Send


Изкуствените дизайни на ранголи са цветни модели, направени с различни цветни материали. Тези материали не са прахови цветове, какви са нормалните раголи. Те са изработени от мъниста, бижута, венчелистчета от цветя, листа, готови ранголи и други хитри методи за рангули. Това допълва вариациите на изкуството и също така улеснява работата.

Приказни Изкуствени Ранголи със снимки:

Ето списък на най-добрите изкуствени ранголи с картини, които са лесни за изработка и дават прекрасен вид на околностите.

1. Сърцевидна мозайка от Ранголи:

Можем да видим красиво зашити раголи в горната картина. Този модел включва кръгла кърпа, зашита с мъниста и орнаменти и граничеща с кафяво въже. В средата на две граници виждаме син цвят на рангола, разпределен равномерно и отвън виждаме 8 сгънати с форма на сърце дизайн, обграждащ целия кръг.

2. Подвижен модел Ранголи:

Картината ни показва подвижна раголи. Това е зелен раголи, украсен с кестеняви, червени, сребърни и златни мъниста. Кръговата част в ранголите е прикрепена към различните части на формата на венчелистче на външната половина. Освен това те се добавят с малки проекти на „pradeep“.

3. Дизайн с пауни с използване на мъниста:

Дизайните от паун ранголи изглеждат красиво заради съвършенството, с което са направени. Тя включваше различни форми, за да направи тялото на пауна, границата на тялото беше направена с малки жълти мъниста, крилата бяха проектирани със смесени цветове, перата отзад бяха идеално оформени, за да направят дизайна по-подходящ. Кръглата форма по средата, направена с подобни перли, направи дизайна подходящ.

Виж повече: Санскар Бхарти Ранголи

4. Лорд Ганеша Ранголи

Дървозапис във формата на лорд Ганеша бе оцветен с червено за основата. Дизайните бяха добавени с различни цветове на жълто, оранжево, зелено, лилаво и т.н. Това направи ранолито по-привлекателно и е подходящо за случай като Дивали или Ганеш Чатурти.

5. Дизайн на мънистата ранджола:

Това е друг мънист ранголи, който има четири модела с две контрастни цветови комбинации и са поставени в четири различни посоки. В центъра има малък кръгов модел и в сърцевината са оформени перли. Това е един от най-известните и красиви изкуствени ранголи с кундан в ромбообразна форма.

6. Обикновен стикер Rangoli Designs:

Sticker rangolis са готови раголи, които получавате на пазара. Просто трябва да ги купите, отлепете капака и да го залепите на пода, където искате да бъде вашият дизайн. Това не отнема време и усилия, прави работата по-лесна и хората, които се страхуват да получат разхвърлянето им в ранголи, са склонни да ги финансират. Този изкуствен стикер rangoli е красив и колоритен, защото е направен с живи цветове от червено, жълто, синьо, зелено и лилаво.

Виж повече: 3d Ранголи изображения

7. Стикер Rangoli дизайни за фестивали:

Ранголият по-горе е стикер, подходящ за Лакшми Пуджа или Дивали. Знакът на краката е предназначен обикновено за богиня Лакшми за хора, които искат тя да дойде в домовете им и да ги благослови с благоденствие и щастие. Това е прост дизайн на раголи със синьо, червено, черно и жълто. Между двата крака има жълто и зелено цвете, което не позволява дизайнът да изглежда празен.

8. Изкуствени цветя Rangoli Designs:

Изкуствени Ранголи също се правят с цветя. На снимката по-горе виждаме венчелистчета от жълт и оранжев невен, рози, листа от дърво и венчелистчета от бяло и лилаво цвете. Те са равномерно разположени на раголис, който е звезда в кръг и отново има кръг в средата. Те са първоначално проектирани с тебешир и след това са добавени с цветни материали, за да изглеждат перфектни.

Виж повече: Ранголи на вода

9. Изкуствени дизайни на Kundan Rangoli:

Ранголи по-горе са направени с Kundans, които са популярни в Южна Индия, особено Бангалор. Това е пълен комплект от дизайн, който се продава готов или може да бъде зашити и изработен. Този изкуствен модел на кундан ранголи е много красив и привлекателен.

Прочетете още: Kundan rangoli Designs

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Genetic Engineering Will Change Everything Forever CRISPR (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send