Красота и мода

Топ 10 на Карли Рей Джепсен без грим

Pin
Send
Share
Send


Един от най-известните канадски изпълнители в Съединените щати ще се качи в света, където ще има енергично изследване на естествената й красота. Карли Рей Джепсен е тема днес и ще обсъждаме някои от най-хубавите моменти, когато този млад канадски певец бе забелязан без грим. Тази 30-годишна дама е една от най-красивите и сладки на сценичните изпълнители, която някога е изпускала някои от най-добрите поп песни.

Карли Рай Джепсен без грим:

1. Очарователната усмивка:

Карли има наистина красива усмивка и нейното естествено съблазнително лице без грим изглежда е перфектният спътник за него. На тази снимка тя изглежда доста привлекателно и лицето й не изглежда да пречи на популярността й. По-скоро нейните фенове бяха щастливи да я видят, че тя не е от онези знаменитости, които не са само за грим.

2. Оригиналният вид:

Ето оригиналния и напълно автентичен поглед на Карли, в който тя изглежда толкова красива. Тя спортува лицевото си лице като нещо и вероятно е най-малко притеснена за това как изглежда без грим. Ето защо, това е една от най-добрите без грим картини Карли Рей Джепсен без грим.

3. На летище:

Carly Rae Jepsen бе забелязана на летището, носеше нейното лице без грим, заедно с доста прост живот. Според хората, които я познават лично, Карли е наистина щедър и любящ човек със скромна личност и обича да го поддържа максимално просто.

Виж повече:H Сара Джесика Паркър Няма грим

4. Без грим Sneak Peak:

Ето, имаме един от най-добрите Карли Рей Джепсън, без никакви картини за грим. Можем да видим напълно естествената й привлекателност в тази картина. Тя изглежда толкова реална и толкова красива едновременно.

5. Снимка на вътрешния Celeb

Тази снимка на Carly Ray Jepsen на закрито е нещо, което хората трябва да видят. Разкрива естественото й лице и на лицето й вероятно няма грим, освен червилото й на устните. Този млад талант може да изглежда красиво доста лесно, без дори да се опитва.

6. Рокинг на улиците:

Карли се виждаше да люлее улиците с естествено примамливо лице и изключително красивата си усмивка. Тя изглежда наистина красива в тази картина и вероятно е един от най-добрите моменти, които ще вдъхновят хората да търсят повече без грим картини на тази жена, а не само картини грим Карли Рей Джепсен.

Вижте още: Кейт Мидълтън без грим

7. Снимка на Bts:

Това зад кулисите картина на Carly Rae Jepsen също разкрива естествената й красота. Беше облечена без грим, когато се снимаше. Тя изглежда напълно реална и почти същата.

8. Отивате на живо:

Това е един от онези много моменти, когато Карли отиде на живо, без да носи много грим на лицето си. Беше през лятото и след като се изпълни на живо от доста време, ще се затопли и тя ще изглежда зле, ако гримът е възпрепятстван. Така че, по-добре е да отидете естествено.

9. На улиците:

Тази снимка беше кликнала, докато Карли си тръгваше от мястото с нейната естествена красота. Тя изглеждаше доста примамлива и облеклото й сякаш вървеше ръка за ръка с нейното естествено аз.

Виж повече:Ica Джесика Алба без грим

10. Честит понеделник:

Карли се виждаше да се усмихва в типичен понеделник вечер в клуба. Тя трябваше да отиде в студиото на следващата сутрин (според източници), но тя изглежда престана да се чувства спокойна и щастлива да живее в момента.

Една жена не се нуждае от грим, за да изглежда привлекателен. Тя може да изглежда добре, без да притежава никакъв продукт, подобряващ красотата.

Гореспоменатите са вероятно някои от най-добрите Карли Рей Джепсен без картини за грим. Снимките доказват колко страхотна може да изглежда тази жена, без да се възползва от помощта на козметични продукти.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: TOP 10 Songs Of - CARLY RAE JEPSEN (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send