Красота и мода

Топ 9 четки за грим за очите

Pin
Send
Share
Send


Комбинирането на двойно оцветени сенки за очи и след това принуждаване на очна линия върху нея изисква повече от просто лично усилие. По подобие на четката за лицето си, търговският пазар сега ви позволява да закупите чист и подреден начин за безупречен грим за очите с помощта на различни видове и видове четки за грим на очите. Тези четки не само ви помагат да извършите безпроблемна работа, но и ви позволяват да постигнете салон като перфектно без да губите времето си. Обикновено те са приложими за смесване или оцветяване на сенки за очи, гладко крило на очна линия, фиксиране на несъвършенства и малцинства около очите и такива. Ето защо тук в тази статия ще привлечем някои от най-добрите четки за грим за очите, които могат да бъдат избрани.

Най-новите четки за грим за очите в Индия:

1. Елизабет Арден четка за сенки:

Четката за очи за очи от Elizabeth Arden се състои от естествени компактни четки, които са супер гладки върху кожата и осигуряват професионални удари и им позволяват да се смесват лесно. Тази четка се предлага с минимална гъвкавост, така че да можете да позволите на очите си да спортуват перфектната сума, без да се налага да се справят с разпръснатите аутове.

2. Основна четка за вежди и мигли:

Тази четка за грим за очите от Basicare се фокусира върху веждите и миглите повече от капачките. Това е двустранна двойна четка, едната страна е с миниатюрен гребен, за да оправи веждите ви, след като сте ги боядисали, а другата страна, фиксирана с гъсти компактни четки, ви помага да уредите миглите си.

3. Sephora 262 Подплънка на четката за ъглови очи:

Тази четка е получила името си от самия външен вид на четината, оформена в ъглова страна, едната страна е разгъната, докато четините на върха са изгладени, за да позволят точно нанасяне. Ъгловият изглед ви позволява да създавате точни удари.

4. Maybelline Expert Tools Четка за сенки за очи:

Експертният инструмент четка за сенки за очи от Maybelline има плоска основна четина и тънък дълъг държач, което прави приложението лесно. Тази четка има меки минерални частици, които се вливат в четината, което позволява гладкост и лесно смесване, без да се задържа твърде много на сянката върху четката.

5. Sephora Bent Eye Liner четка:

Sephora дойде с наведената четка за уши на окото, така че да не се налага да се навеждате пред огледалото и да напрягате очите си. Четката на линията на очите, подобно на другите, започва направо с подходящо пространство за държач и точно в горната част се накланя малко, за да разкрие четка с твърда обвивка.

Виж повече: Най-добрите четки за сенки

6. Пастообразна четка за сенки за очи:

Тази четка от Pastel Face има мек връх, който изглажда отгоре и позволява правилно експониране на цветовете, докато меките четки позволяват правилно смесване и премахва излишните цветове, които могат да доведат до претегляне.

7. Четка за очи за тялото:

Елегантната четка от Body shop се състои от овална четка с разширени пространства на държача. Облечена в махагоново кафяво, тази четка позволява малко и от двете, лесно смесване и прецизно рязане, което е и причината, поради която тази четка може да ви даде най-доброто от двете, перфектният опит за грим за очите.

Виж повече: Различни видове четка за очите

8.E.L.F Четка на вентилатора:

Това е още един вид четка за вентилатори, която е измислила името му от самата форма. Четката започва с тънък елегантен държач и след това се раздува до фино настръхната горна част, която позволява нанасянето му на широко пространство и може да се използва като основен пълнител за очите ви.

9. Цветна лента Smokin Eyes Smudger Brush:

Ясната дебела четка от оцветена в оранжев цвят от бар Color е по същество четка за размазване, която позволява прецизни удари и ви позволява да смесите вторичния цвят с основния цвят.

Виж повече: Най-добра четка за вежди

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Eye Makeup brushes Моите четки за грим. Част 2 - ЧЕТКИ ЗА ОЧИ (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send