Красота и мода

9 Красиви дизайни на бижута от Armlet

Pin
Send
Share
Send


Armlet е вид бижу, което жените носят в ръцете. Този вид бижута са носени от жени от древни времена. Той е известен още като Ванки в Южна Индия. Другите имена за този вид бижута са въоръжаването на patti и bajuband. Хората купуват ръкави в Индия за сватба или за празничен сезон.

Дизайн на ръката:

Една от най-популярните бижута на ръката е гривната на горната част на ръката. Това е ослепително и може да ви накара да изглеждате великолепно. Трудно е да се избере най-любимия ръкав сред различните дизайни на ръката, които се намират в бижутерийните магазини.

1. Традиционен Армлет:

Традиционната ръкавица си струва да бъде притежавана от жени. Тежката каменна украса на традиционната броня може да увеличи красотата на ръката. Тези дизайни на ръкавиците си струват да бъдат изпробвани поне веднъж.

2. Накши Армлет:

Накши Армлец са изработени от много културни и кралски, храмови бижута. Те имат красиви дърворезби, направени от злато върху тях. Това бижу може да направи сватбите на жените незабравими. Фигура на богинята Лакшми добавя повече красота към нархите на Накши.

3. Богинята Лакшми Армлет: диамант / скъпоценни камъни:

Бронята с диамантени скъпоценни камъни вече е уникална по своята красота. Добавянето на фигурата на богинята Лакшми и каменната капка към тази бижута е като черешката на тортата. Тези дизайни на ръката придават святост на вашия поглед с дърворезбите на богинята Лакшми.

4. Ремък на съединителя / ръкохватка Patti:

Един прост съединител на ръката / ръката patti да съвпада с цвета на женски сари е добър вариант за носене на жени на предварително сватбени събития. Съединителните ръкохватки също идват в бижута от храм тип с резби върху нея. Наличието на дърворезба върху ръкохватките на съединителя е древен начин за проектиране на ръката. Можете да добавите величието към бижутата си с ръкохватка с каменни капки, за да отидете с цвета на Вашия сари.

Виж повече: Брошка за мъжки

5. Арм на темата:

Тези видове подложки идват с конци, така че жените могат да ги връзват с ръцете си. Това е една стара тенденция за бижута, която отново възниква. Тези armlets като други armlets добавите красота на вашия поглед.

6. Стил на веригата Armlet / Bajuband:

Този тип ръкави заменя нишките на ръката, тъй като вместо нишките се използва златна верига. Златните дизайни на ръката са много величествени и добре изглеждащи. Това е един от най-красивите златни дизайни. Можете също така да носите сребърни подложки, които имат сребърни вериги вместо златни вериги.

Виж повече: Ръчно изработена бижутерия за хартия

7. Конструкции на паучови ръбове:

Този тип ръкави има дизайн, подобен на формата на паун. Този тип ръкав на ръката е един от най-обичаните ръце поради своята уникалност и красота.

8. Пърл Арл:

Тази броня добавя великолепие към бижутата на булката. Ако вашите бижута съдържат перли, тогава вашият ръб също трябва да бъде направен от многобройни перли.

Виж повече: Сватбени бижута

9. Дизайн на ръкохватки със стил на ръката:

Тези ръкави ще добавят стил към красотата на жените. Както можем да видим в изображението, има различни дизайни на различни браслета стил. Първият стил на ръкохватката е с дизайн на листа, а вторият пръстен с блясък има дизайн на пауна. Третият стил на ръката има също красив и уникален дизайн. Четвъртият браслет в дадената снимка отново има дизайн на листа върху него. Тези ослепителни и великолепни дизайни на гривни са задължителни за всяка жена.

Както можем да прочетем, съществуват различни видове дизайни на ръцете, вариращи от накши герметите, диамантените бонбони, лакшми, до перлените ръце. Тези ръкави могат лесно да откраднат сърцето на жената, тъй като те добавят към красотата на жената. Армлетите придават великолепие на мехнди облечените ръце на булката. Можете да изберете ръка, базирана на вашите изисквания, като например, ако жената иска нишка в ръка, която може да използва за нишките. И ако една жена иска богиня да бъде свързана с ръката си, тя може да избере диамантената скъпоценна богиня Лакшми.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: eBay Haul #5 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send