Красота и мода

9 Най-добър филц занаяти дизайнерски идеи и модели за възрастни и деца

Pin
Send
Share
Send


Занаятчийските занаяти са занаятчийски предмети, които се правят с помощта на текстилен материал. Изделието на занаята е изработено от рогозки, пресоване и кондензиране на влакната заедно, като вълна, синтетични влакна, памук, дървесен пулп и много други. Филцовите тъкани се правят, когато влакнестите влакна или акрилът са преплетени или заплетени, така че те правят дебела текстура. Популярна сред всички са смесените влакна, които могат лесно да се оформят за желаната от вас форма.

Различни дизайнерски идеи и модели за възрастни и деца:

Ето някои идеи за бързи изработки, които се използват, за да направят любимия си занаят,

1. Конус за сладолед:

Вълненото платно се усеща при проектирането на сладолед, което дава най-добрата украса за рождени дни или стаи. Конусът е изработен с двойни цветове и цветни мъниста на върха за декорация.

2. Черепи на Майо:

Този вид занаятчийски занаяти за възрастни е широко популярен за украсата на Хелоуин месец. Черепите са изработени от материал с декорирани шевове, които го правят уникален в различни цветове.

3. Възглавници за бухали:

Совите са били леко изработени занаяти, които са изработени в разнообразие от сладък дизайн. Пълнени с мека гъба в тях, те обикновено се използват за декорация за мека мебел или за стени.

4. Коледна украса:

Коледните занаяти са широко използвани за украса на коледните елхи с голям брой дизайни и форми. Те също получават различни очарователни декорации с помощта на звезди, мъниста, панделки и др.

5. Лентата от филц:

Лентите за коса са били най-хубавите занаяти за деца, които правят декоративни ленти за коса. Тя може да бъде направена с различни форми като сърце, диня, кръгове, топки и т.н., които образуват лента.

6. Ядосани торбички за партита с птици:

Искате да дадете връщане на подаръци в декоративна чанта в партито на вашето дете! Тук са изработени хартиени занаяти, които са изработени под формата на чанти за съхранение на подаръци. Вдъхновени от ядосани птици, те са широко оценени. Можете да подарък този тип занаяти като връщане подаръци за децата си приятели.

Виж повече: Американски идеи за занаятите

7. Форми, изработени с филц:

Желаещи да дадете на детето си нов начин да научи форми! Чувствителни форми за занаяти, направени с различни цветове, ви помагат в това. Формите също се дават различни цветове за игра за разпознаване.

8. Сърцеви торбички за подарък:

Искате ли да подарите момичето нещо различно на този Валентин! Тук се усещат занаятчийски модели, които се използват за изработване на торбички със сърцевидни отвори и други дизайни. Те могат да се използват и за украса на стените за красота. Вземете този плавателен съд, за да подарите приятелката си на всеки случаен ден или специален ден на сватбата.

Виж повече: Есенни есенни занаяти за възрастни

9. Филц Кити:

Играчките от Кити, изработени с филцови материални занаяти, са предпочитани като подаръци, ключодържатели, бюро за мечки и такива употреби. Тя е изработена от вълна и украсена с други чар, за да й придаде декоративна визия. Можете да подарите този прекрасен занаят на вашия скъп, това ще бъде добра креативност да прекарате свободното си време в работата.

Този вид плавателни съдове, направени предимно за традиционен ден, малко хора обичат да проектират това излъчено занаятство за техния туристически маркетинг. Чорапи с косъм са специално изработени за Коледа, това е специален подарък за някого на предстоящото коледно тържество. Идеите на занаятчийските плавателни съдове са били най-добрият дизайн за подаръци за деца и особено за малки деца. Те са миещи се и следователно са най-добре да се съхраняват като декоративни предмети у дома. Предимно те са покрити с памучен или вълнен материал, за да дадат перфектно докосване.

Виж повече: Лесни занаяти, които създават идеи

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send