Красота и мода

Hema Malini Съвети за красота и тайни

Pin
Send
Share
Send


"Момичето-мечта" на Боливуд, Хема Малини винаги е била известна със своята спираща дъха красота. Тя е една от най-бляскавите актриси на Боливуд. Освен че има естествено красиви черти и кожа, има много задачи, които тя поема, за да се държи добре и да изглежда добре дори в старостта си. Въпреки че зависи от съдбата и късмета, независимо дали имате красива кожа като нея, определено можете да използвате нейния стил грим или упражнение, за да изглеждате по-сходни с нея. Ето някои от тайните за красота на Хема Малини.

Прием на течност:

Питейната вода помага за изхвърлянето на излишните токсини от вашата система. Това помага да почистите тялото си отвътре и по този начин ви прави по-здрави. Редовното пиене на обилно количество вода помага да се засияе кожата ви. Hema malini също го прави една точка да включва най-малко две чаши зелен чай в нейния дневен режим. Зеленият чай помага за почистване на тялото отвътре и прави кожата ви да свети също!

Добре балансирана диета за красива кожа:

Поддържайте здравословна, добре балансирана диета и избягвайте прекалено много нездравословна храна, а също така подобрява красотата ви. Яденето на много плодове и зеленчуци е основна съставка за придобиване на вечна красота. Витамини и минерали правят кожата ви по-здрава и изглежда по-красива отвътре. Това е нещо, което е много трудно да се постигне с използването на грим.

Виж повече: Съвети за красота на Дженифър Лопес

Ароматни масла:

Маслените масажи за кожата и косата ви помагат за подобряване на качеството им! Хема Малини вярва в това, че кожата се гримира свободно, доколкото е възможно. Тя е голям поддръжник на използването на естествени продукти и елементи, които са на разположение във вашия дом за подобряване на кожата ви. Веднъж каза: „Красотата е дар от Бога и човек никога не трябва да го приема за даденост. Кожата ми е добра, защото Бог го е направил така. Дръжте го много чист и без грим, колкото е възможно

Нощна грижа:

Тя ежедневно използва крем, наречен „Aveda“, за почистване на лицето преди лягане.

Грим:

Актрисата винаги съветва хората да се грижат за грима. Kajal за очите и малко червило е толкова далеч, колкото е гримът й и знаеш ли какво? - Тя работи за нея! Тя също така използва почистващото мляко на Clarins за почистване на лицето.

Виж повече: Падма Лакшми Съвети за красота

Танцуване:

Една от основните фитнес тайни на Хема Малини е танц. Освен актьорските си умения, тя винаги е била известна с танцуващата си сила. Тя е обучена класическа танцьорка и нейните танцуващи съчетания са помогнали да се запази.

Виж повече: Неха Dhupia грим съвети

Пранаям и йога:

Тази актриса поддържа тоновете на бицепсите си, като прави редовно йога. Тя помага да поддържа системата си добре балансирана, като практикува пранаям ежедневно в продължение на най-малко 45 минути!

Колоездене:

Колоезденето също е една от нейните фитнес тайнства. Тази 64-годишна актриса циклира ежедневно около 20 минути, за да поддържа тялото си добре тонизирано.

Постенето:

Актьорът е чист вегетарианец и редовен по-бързо. Тя бърза два пъти седмично. Нейната гладно диета включва само пресни плодове, извара и сухи плодове. Постенето помага да се регулират системите на тялото. Плодовете и зеленчуците подобряват вашата груба храна и почистват тялото ви правилно.

Диетични практики:

Здравият обяд е задължителен. Дефиницията на актрисата за здравословен обяд включва две роти, купичка дал, две зеленчуци и малко ориз с расам. Тя взема вечерята си още в 7:30 и прави това, за да я запази като масло безплатно и по-малко пикантно. Хема Малини е чист вегетарианец и мнозина вярват, че това също може да бъде фактор! Макар че не много хора биха желали да претърпят такава драстична промяна в хранителните навици, само за да подобрят кожата си!

Pin
Send
Share
Send