Красота и мода

9 Различни видове огърлици за мъже

Pin
Send
Share
Send


Колибите винаги са били част от човешкото облекло. Напоследък само женските дрехи са били част от женските дрехи. Мъжете също носят огърлици, известни също като верижни вериги. В древни времена мъжете бяха представени с огърлици, за да покажат уважение или да почетат поста си. Мъжките огърлици не са предназначени за аксесоари. Вместо мъжките огърлици се използват за допълване, а не за смайване на външния им вид.

Прости и най-нови дизайни на мъжки огърлици:

Днес ще привлечем топ 9 мъжки огърлици, които са ценно допълнение към мъжкия гардероб.

1. Сребърен мъж с етикети за кучета:

Кучетата се използват в армията. Функционално те са просто висулки, които носят името и другата информация на лицето, което я носи. Сребърното сребърно колие е с двойна висулка с черни ръбове, което го прави по-вероятно за момчетата от улицата и колегите да изглеждат фънки.

2. Мъжки колиета в сребро:

Обикновени и неорнаментирани огърлици са огромен хит сред мъжката мода. В зависимост от вида, дължината и използвания материал, мъжките огърлици могат да бъдат персонализирани според Вашия външен вид. Една проста сребърна огъната верига дава опростена визия дори на формално и следователно се извършва и за официални партии и за редовно носене.

3. Сребърни мъжки медальони:

Медальонните огърлици за мъже са направени предимно с дълга прост или пролетна верига с прост и деликатен чар с него. Тези видове огърлици се виждат много лесно с ежедневните кодове на облеклото на пет от десет мъже. Мъжете обичат древните монети, обикновено търсят такива огърлици, за да увеличат иконата си за стил или за пиратски вид.

4. Религиозни емблеми:

Тези огърлици са точно като висящите колиета. Но висулките в тези огърлици не са само за стилен външен вид. В повечето случаи тези колиета се носят под деколтето. Религиозните символи обикновено се носят за духовен облик или за защита от злото. Някои популярни религиозни емблеми включват Исус кръстове, Давид звезди, древни символи, хиндуистки символи и т.н.

Виж повече: Дизайнерски колиета

5. Колиета за мъже:

Чокерите са противоположни на висулките. Облегалките се носят на врата и те не увисват. Не само жените, но и мъжете са привлечени към дизайна и смелия вид, дадени от дизайна на чокера. Черно направление, при което се получава сребрист дизайн, изглежда елементарно и небрежно. Обикновено се избира от колегите и рок звездите, тя се носи в Америка, Англия и Африка.

6. Мъжки огърлици:

Beaded огърлици са огромен хит в мъжките аксесоари. Тези видове огърлици са направени с помощта на единични или няколко цвята на мъниста. Можете да експериментирате с дължината на тези огърлици, за да получите перфектния вид. Те могат да се носят над всякакви дрехи, за да осигурят проста и харизматична личност.

Виж повече: Златен комплект от огърлици

7. Орнаменти от мъже от пера:

Облеклата от пера са много артистичен поглед към лицето, което ги носи. Тези огърлици използват пера на мястото на висулките. Използваните пера са естествени или дори направени от метали. За разлика от перата, носени от жени, които използват големи размери пера, тези огърлици имат малки размери, които допълват външния вид.

8. Златни колиета за мъже:

Златни огърлици или огърлици са вечнозелена част от мъжки гардероб. От древни времена мъжете носят златни огърлици. Златите огърлици, носени от мъжете, нямат никаква специална висулка или дизайн. Те са предназначени да бъдат прости и износени под деколтето.

Виж повече: Платинена огърлица за мъже

9. Традиционни Колиета за мъже: t

Племенните мъже са свикнали да украсяват различни видове огърлици. Тези огърлици са направени от естествено налични ресурси. Повечето от тези колиета са направени от слонова кост, камък или животински зъб. Такива огърлици осигуряват здрава аура на ползвателя, без да са прекалено лъскави.

Отсега нататък не само жените, но и мъжете сега получават фънки с различни дизайни на аксесоари. Огърлиците с голяма дължина са станали доста популярни сред мъжете, специално привързани към света на изкуството. Следователно всеки, който носи такива бижута, трябва да се погрижи да съчетае бижутата си с екипировката си, за да направи правилното впечатление.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Mark Gungor Tale of Two Brains Full (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send