Красота и мода

9 Най-добър дизайнер стерлинги сребърни бижута за жени и мъже

Pin
Send
Share
Send


Като цяло, среброто е сплав от сребро, която тежи около 92,5% от среброто. Обикновено среброто ще бъде много меко и следователно ще бъде легирано с мед, за да я направи по-силна. Стерлингите са произлезли от Европа и станаха популярни в последно време. Стивън сребърни бижута станаха популярни в последно време. Гривни, колиета, пръстени, гривни, всякакви бижута могат да бъдат изработени от сребро.

Модни бижута

Няколко стерлинги сребърни бижутерийни марки дойдоха днес

1. Стерлинги сребърни бижута

Този филигранен комплект бижута има автентичен вид. На нея е прикрепен медальон, който има сложно проектиране. В нея може да има снимка. Обеците са лунно оформени и подсилват красотата на ушите. Браслетът е отворен в единия край и е леко претеглен. Целият комплект има доста поглед и е от най-добрите марки стерлинги сребърни бижута.

2. Сребърна сватба

Този красив сватбен пръстен е изработен от сребро и има перла в средата. Това е наистина красива и проста, и е идеален за сватбен пръстен. Сребърната жица, увита около перлата, подобрява вида на пръста, върху който се носи. Този пръстен е уникален и може да се носи ежедневно.

3. Гривна от стерлинги сребро:

Тази двойна инфинити гривна е най-добрата по рода си. Двете безкрайности са прикрепени към сребърна верига и припокриването на безкрайността изглежда наистина красиво. Инициалите на имената на двойката са прикрепени към тях. Това е наистина хубав подарък за годишнина или за Свети Валентин. Човек със сигурност ще го обича.

4. Сребърни обеци:

Тези верижни обеци имат много модерен вид. Това е уникално парче и е едно от най-добрите дизайнерски сребърни бижута. Геометричната форма на обеците изглежда фънки и ще върви добре със западните дрехи. Това са изявления и се различават от обичайните висящи обеци.

Виж повече: Сребърна бижутерия

5. Анкле от сребърен чар:

Този стерлингов сребърен маншет е единствен по рода си. Той има сребърна верига със звезда, която се предава на интервали и изглежда изключително красиво на глезена. Тя ще бъде обичана от децата и ще изглежда добре на всеки, който го носи. Сребърният цвят го прави универсален и може да се носи на всякакъв вид облекло.

6. Сребърен сребърен пръстен с пръсти:

Този красив пръстен пръстен е уникална стерлинги сребърни модни бижута. Може да се носи редовно, тъй като е удобно. Листът дава интелигентен вид на пръстена и ще изглежда добре на всеки, който го носи.

Виж повече: Сребърна бижутерия

7. Ананасови шипове:

Тези сладки шипове ще бъдат обичани както от деца, така и от тийнейджъри. Те са минималистични и един от най-добрите стерлинги сребърни бижута. Може да се носи редовно и изглежда наистина фънки. Това е модерен дизайн и става много популярен.

8. Стерлинги сребърни бижута:

Тази елегантна гривна е изработена от сребро и изглежда много добре на ръцете. Мъжете могат да го носят редовно, тъй като е просто и леко. Дизайнът на кръста на гривната подобрява красотата на парчето. Мъжкият стерлинги сребърни бижута става наистина известен в наши дни.

Виж повече: Антична сребърна бижутерия

9. Сребърен носен пръстен на жените:

Носовите пръстени са все още в мода. Този прост пръстен за нос може да се носи ежедневно и изглежда доста красиво на носа. Подобрява красотата на лицето.

Гледай видеото: You Bet Your Life: Secret Word - Sky Window Dust (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send