Красота и мода

9 Най-добри маркови луксозни колани за мъже

Pin
Send
Share
Send


Коланите са любимите аксесоари за мъже по целия свят. Независимо дали имате небрежно облекло или формално, те винаги носят колани, за да го придадат модифициран вид. По-рано на коланите се даваше лесен вид с кожен колан и просто закачалка, която нямаше дизайн. Но с промяната на модните тенденции в аксесоарите на мъжете, дизайните на коланите също така всеки път придобиха нов облик.

Различни видове маркови колани:

Нека разгледаме няколко луксозни мъжки колани с марки:

1. Кожен колан с ключалка:

Луксозните колани, проектирани с ключалката на лицето на вълка, придават на момчето силен поглед. Проектиран от марката Gucci, той е основният избор на мъже, които са бойци. Простият черен кожен колан е изработен от оригинална кожа със златна закопчалка с лице към вълк.

2. Сребърен и отпечатан колан:

Дизайнът на колана, който включва сребърна азбука на фирмата, и кожен колан, обсипан с фирмени щампи, изглежда невероятно на дънки и други ежедневни облекла. Луксозни колани за мъже, проектирани от компанията MUM Belt, са изборът на колегите за партита.

3. Череп за колан в черен цвят:

Ужасът ви вълнува! Тогава бихте се радвали на най-новите дизайни на луксозни колан с марката Alexander McQueen. Един прост черен кожен колан получава ужасен вид със златен дизайн на ключалката на черепа. Обикновено се провежда на тематични партита, фантастични излети или кръчми и т.н.

4. Бели и сребърни луксозни пояси:

Мъжкият луксозен дизайн, който включва логото или името на компанията, показва луксозната страна на ползвателя. Един прост бял кожен колан получава модифициран вид със сребърна катарама, съдържаща името на марката Moschino. Изглежда зашеметяващо и при ежедневни и официални.

Виж повече: Fancy Womens Колани

5. Дизайн с листов пояс:

Търсите нещо модерно за уникален вид! Вземете дизайн, вдъхновен от природата, покрит с листен колан за вашите случайни. Една от луксозните марки колан, Gucci е въвела този колан, който е високо ценен от пътниците и колегите за пикници и джунгла лагери.

6. Разтеглив колоритен колан:

Класически дизайн на колан за ежедневно облекло може да се постигне с фънки дизайн на колан. С прекрасни цветове и разтеглив материал, луксозните колани за мъже, проектирани от Хари Росен, става все по-вирусен сред младежите. С проста закопчалка, тя оправдава ежедневното облекло - джинси или къси панталони.

Виж повече: Случайни колани за мъже

7. Колен контур:

Търсите нещо кралско в аксесоари за парти с високо общество! Тук сте с луксозен дизайн на коланите, съдържащ ключалката, проектирана с корона. Оригиналният кожен колан в кафяв цвят е снабден с кралски дизайн, който дава луксозен или кралски вид на костюми. Цветът на колана също може да варира според вашия костюм и избор.

8. Закопчани колани:

Обичайте да се състезавате и да се занимавате с коне! Тук ще намерите аксесоар, който отговаря на вашата страст, свързана с конете. Един обикновен кожен колан получава доминиращ вид с катарама на бягащ кон между празнините на азбуката.

Виж повече: Официални колани

9. Орелов пояс:

Обичате да носите маркови аксесоари за вашето ежедневно облекло! Тук сме с луксозни колан марки, избрани от мъжете за луксозна личност. Дизайнерите на Armani са дали шедьовър с дизайн на орел, а фирменото лого е с прост кожен черен колан. Тя дава богат поглед на случайните дрехи.

Луксозните марки на колани вече започнаха да експериментират нови тенденции в катарамите, които могат да се видят през летните и старинни модни ревюта на тази година. С новия дизайн на сърцето, мъжете също инвестират в луксозни колани за получаване на емблематичен вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Calling All Cars: Ice House Murder John Doe Number 71 The Turk Burglars (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send