Красота и мода

Как да не се влюбиш в някого?

Pin
Send
Share
Send


Влюбването в някого е лесно, но ако мислите, че не е правилно да се влюбите в това, което имате предвид, това е трудно. Трудно да, по-лесно казано, отколкото да, и вие бихте казали, че не можете да контролирате чувството, че сте влюбен в него или нея. Въпреки това, всички се съгласиха, но все още не е невъзможно и вие също може да се спрете да се влюбите в мъжа или жената, с която просто искате да бъдете приятели.
Сърцето казва НЕ и умът казва ДА, а понякога е обратното, така че какво правите, когато имате толкова много противоречиви мисли? ДИШАЙТЕ, ОТКРИЙТЕ, ДИАЙТЕ ОТНОВО и нека вселената да поеме контрола. Тук можете да получите подробна информация за това как да не се влюбите в някой?

Как да се избягваш да се влюбиш в някого?

Защо не искате да сте влюбени в този човек?

Преди да проучим защо да не се влюбваме в този човек, нека да разгледаме причините, поради които не искаме да го направим.

1. Вероятно нехигиенично, може би той има проблеми с газове, или пък изригва след яденето си, за да изплаши гарваните. Може би не си мият зъбите добре, а устата им мирише всеки път, когато се доближите до тях. Сега си представете, че целувате този човек, той със сигурност изпраща тръпка надолу по гръбнака и това е една от причините, поради която не можете да се влюбите в него или нея.

2. Може би заради различията в произход, каста, вяра или може би пол и чувствен. В много страни, лудо влюбените двойки трябваше да разделят и жертват своите чувства един за друг поради обществени причини. Ако това е вашият случай и не искате да се противопоставяте на желанията на вашето семейство и общество, тогава можете да започнете да предпазвате купидона от обиколки около дома ви.

3. Мислите и мислите и мислите му и неговите не съвпадат. Човек би могъл да бъде екстремист, а другият - мрачно дете, а мислите не биха съвпаднали, въпреки че казват, че привличат противоположности. Вие уважавате човека за това, че сте индивид, но да сте двойка с тях означава всеки ден световни войни. Така че по-скоро не бихте загубили приятел и все пак ги обичайте тайно или изобщо не се влюбвайте в тях.

Може би нещо се е случило в миналото с тях, дали те са груби или недобри, или сте имали лошо разбиване, което е откраднало вашата гръм и вяра в любовта завинаги? Седнете и мислете за това, което ви яде. Трябва да има причини да не искате да се влюбвате в него, за нея или за някой друг. Може да сте затворили всички врати, за да обичате или мисълта за нея, които той или тя не разбират.

4. Говорете с ума си, особено ако сте жена. Мъжете, които искат да се влюбят в теб, не могат да стоят добре информирана и озвучена жена, те рано или късно си тръгват. Това ще ви спаси от това да се влюбите в тях или в тях с вас. За мъжете, ако наистина не чувствате това, което трябва да чувствате за нея, направете своята позиция ясна и застанете на земята.

Сега помислете защо обичате и въпреки това не обичате:

Ще има моменти, когато всъщност не можете да му помогнете, но пропускате сигнали през масата, че го обичате. Това е естествено и не трябва да играете жертва или да се чувствате виновни за същото. Просто се уверете, че знаете къде трябва да се изтеглят линиите. Дори за платонични любовни взаимоотношения трябва да се поддържат стандарти, така че не казвайте просто, че не искате да бъдете влюбени, а да им давате объркващи олово и сигнали за същото.

Виж повече: Как да генерираме любов в живота

Източник на изображения: 1, 2, 3.

Гледай видеото: Четири признака, че си влюбена! (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send